בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

היי בנות
שיהיה לכולנו יום נפלא
היום אני הולכת לראות אותה
.....ולתהות על קנקנה
אז היום כמו אתמול בקושי יצא לי לכתוב משהו מבטיחה לעדכן בלילה.

בוקר טוב גם לך !

איזו התרגשות ! שיהיה בהצלחה ענתי, מקווה שיהיה מפגש מוצלח
ספרי לנו אחר-כך איך היה...

בוקר טוב לכן..

אם אתן זוכרות לפני כמה ימים שמתי פה משהו נחמד שכתבתי..."החיוך לא ימחק מפני.." זוכרות, אז ככה שמתי אותו בעוד פורום שאני כותבת בו בדרך קבע ותראו את התגובות המעניניות.. זוכרות פעם אמרתי שזה חשוב שכולם ידעו עד כמה זה חשוב כל העניין הזה שיהיה במודעות הציבור כדבר חיובי לכן אני כותבת על זה בכל מני מקומות, אני חושבת שזה חשוב, מה דעתכן? הנה הציצו לשירשור שנפתח בגלל ההודעה ההיא דווקא שירשור מעניין >>>>>>> לחצו כאן להכנס <<<<<< אשמח לשמוע את דעתכן כאן על מה שנכתב שם ...

בנדה1

New member
קראתי, לא הופתעתי, אבל בהחלט

עצוב לי לראות עד כמה אנשים אטומים, חיים עם דעות קדומות וסטראוטיפים עם זאת נפלא היה לראות את גלי התמיכה שעלו על אותם אנשי חושך. דרדס, את עושה מעשה נפלא, ובכלל כל פונדי כאן. קשה לי להסביר לך, למרות שאני מניחה שאת מאמינה שאת יודעת, עד כמה הדבר הזה הוא חסד מופלא. בהצלחה בהריון, ותקיאי רק על האנשים הנכונים....

ובכל זאת בנדוש ממשיכה לענות שם...

כי חשוב לי שכל האנשים האטומים האלה עם הדעות הקדומות ככל שיהיו יבינו את עצם הרעיון הנפלא הזה! וככל שידברו ויסבירו על זה יותר ויותר אנשים שנוגעים בעצם הדבר הזה המודעות של האנשים תפתח, ואולי גם לבם, וזה כל העניין שלי. מי יודע אולי בסופו של דבר אפרסם איזה ספר בעניין שיוכל לצייר את זה בצורה הכי חיובית ויפה שיכולה להיות.. אני חושבת שזה חשוב מאוד, לכל הזוגות שעוד ממתינים למזלם בפונדקאות ובכל מה שקשור לכך.

היי דרדי!

נכנסתי לקרוא את השירשור ( שנתיים שירשור..).. איך יש לך כח לענות לכולם?????? אני איבדתי את הסבלנות אפילו לקרא הכל....... אבל הכי אני שונאת לקרא את ההשוואה לזונות.. אמא שלהם זונה!!!!! ביי בינתיים דברי איתי מחר!

מירבי*

New member
ענתי, מאחלת לך בהצלחה

מקווה שתהיה לכם הכימיה הדרושה כדי לצאת יחד למסע המתוכנן..

תודה מירבי ודניאל../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה יהיה זיווג טוב! בכוונה אני כותבת זיווג "טוב" ולא "מושלם" אני סומכת על מינה.... טוב כבר זזה להתקלח....סך הכל עוד שעתיים אני ואלי זזים לנווה סביון.

נסענו,הכרנו,דיברנו,סגרנו...........

היי בנות. פגשנו היום פעם ראשונה את ה
שלנו. כן אני יכולה להגיד שהיא תהיה שלנו בתהליך הזה. אתן יודעות למשרד בנווה סביון נכנסו שתיי בנות,ש
נכנסה ידעתי,לא יודעת איך? אבל ידעתי שזו היא!!!!!!!! לפרטים:
גרה ב.......צפון(לא מטולה,אבל לא חדרה
)
בת.............25 אמא ל2 ילדות. התרשמתי.... אני בטוחה שזו תהיה זו
היתה בינינו כימיה...... אני צריכה להגיע לייעוץ משפטי,
עשתה את הייעוץ המשפטי,ובסך הכל היא בגדר "מוכנה:" היא עברה את הוועדה מינה אמרה לי שכנראה נעלה לוועדה לקראת ינואר..... וזה קרוב
. כרגע על הפרק: 1.בעזרת השם שאיבה נוספת בחודש הקרוב(בשאיפה שדור לא ישנה את העור
) אבל גם אם כן...אני יודעת איך "לטפל.....
". 2.ייעוץ משפטי..... 3.הגשת החומר לאביבה......ואחריי הוועדה שתהיה,אנחנו צריכים אישור ממשרד הבריאות,שעברנו את הוועדה(ואת האישור אנחנו מוסרים למשרד הביטחון על מנת לקבל מענק בסך 100.000 ש"ח. 4.ואז בעזרת השם החתימה........ ****** אני מתכוונת "לסחוט" מתל השומר כמה שיותר שאיבות...... ואת הטיפול ההורמונלי,אני לא פוסלת על הסף
אתן יודעות לפני הפגישה ממש חששתי,מה אם לא נאהב את הפונדקאית? מה אם היא פרחה? מה אם היא תת רמה? אתן יודעות ההיפך הוא הנכון. נו....אבל איך אפשר מבלי להעביר......קצתתתתתתתתת ביקורת
:
נראית לי קצת מפונקת.......לא בקטע של עבודה ותעסוקה,היא דווקא לומדת ועובדת ובכלל נראית ג´דאית,אפילו שהיא כזו קטנטונת..... התכוונתי ש
אוהבת אווירות מיוחדות למשל בלידה כגון:הילינג,יוגה... נרות..... מה זה החראטה הזה??????
. ועוד משהו יש לה..... פירסינג(כן...כמו לך סיגל ודרך אגב,אני נזכרתי בך קצת) טוב זהו עד כאן,אני בטוחה שאעביר עוד ביקורת על
. נ.ב- מירבי שאלתי את
לגביי הטיפולים.....היא תעשה את זה בתל השומר... היא תיעזר בביבי סיטר וחברות.(יש לה ילדה אחת איתה,והילדה השנייה עם אבא שלה) סגרנו שלגביי הבדיקות השגרתיות שיש(בדיקת שתן,ומעקב הריון ובדיקות דם) אני לא חייבת להיות נוכחת. לעומת זאת
הסכימה איתי,ואפילו העלתה את הרעיון שיהיה בינינו קשר טלפוני,וגם...מפגשים חודשיים של המעקב בתל השומר. בקיצר,איך אני רואה את זה:זה לא יהיה קשר הדוק הדוק....ויום יומי. וזה מספיק לי. ולמה? כי אני בטוחה ש
רצינית.
אמרה משפט....."אין כמו מחשבת חיובית"

מירבי*

New member
ענת, שמחה בשבילך....

לכי אחר תחושותייך, יופי שאת מרגישה שיש ביניכן כימיה.. בהצלחה יקירה ושבת שלום

מירבי התחושה שלי עם ../images/Emo42.gif היא ככה

היא עושה רושם של בחורה רצינית. את יודעת מה שאהבתי אצלה הכי הרבה זה:שהפונדקאות זה לא הדבר היחיד בחיים שלה. למרות שהיא תשקיע בזה,והצלחת הטיפול היא חשובה לשתינו באותה מידה. אני לא יודעת איך להגדיר את זה,אבל אני מקבלת אותה. למרות שיש מינוסים בזיווג הזה... המרחק,יכביד בהתחלה בעיקר,אבל אני לא חושבת שמרחק הוא גורם שיזיק לכל אורך ההריון. אני מתארת לעצמי שזה לא יהיה כל כך פשוט במיוחד בהתחלה. אבללללללללללל אם "אכלתי" כמה דברים בעברי הרפואי,אני בטוחה שאצליח,אני והיא!!!!!!! מירב את יודעת שכל דבר בחיים,שיש לי תחושה לגביו,או אם אני אומרת "אני שלמה עם זה" אני אכן שלמה עם זה. ועכשיו,אתפלל,ואקווה שהכל ילך כשורה לסיכום,התחושה שלי היא: הדברים יזרמו......לא במהירות הכי גבוהה שיש,אבל יזרמו,למרות שיצוצו קשיים בסוף בעזרת השם נגיע למטרה

ענתי, ../images/Emo50.gif

אחרי התחלה כזו, שההמשך יזרום הכי קל וטוב שאפשר לשתיכן... מחכה כבר לבשורת ההריון המיוחלת
שבת שלום!

הריון???????????

אני לא חושבת על זה....... קודם נתחיל...... תודה אוריתוש על האיחולים
ובכלל יש לי מספר דברים ספיציפיים,שיורידו ממני.... כמו למשל: ****ארגון הכסף ****ייעוץ משפטי ****הפריות שלי *****חתימת חוזה *****הפריות של
וההתעברות....... ויש עוד......אבל זה בהמשך
כמו שאומרים:לא חסר דברים לדאוג להם בחיים
אוריתוש מאחלת לך בהצלחה,בכל דרך שתבחרי.

א י נ ס

New member
לסיגלי

אני לא אוהבת חירור הגוף אפילו חורים באוזניים אין לי... אני אומרת - אם האשה יפה, בשביל מה היא צריכה לקלקל את היופי הטבעי שלה. אם היא כעורה, כלום לא יעזור, ובטח שלא פירסינג. אבל יש גם יוצאים מן הכלל. ענת אמרה לי שאת מקסימה. אלו היו 60 שניות נודניקיות על פירסינג כן או לא.

למעלה