נסענו,הכרנו,דיברנו,סגרנו...........
היי בנות. פגשנו היום פעם ראשונה את ה
שלנו. כן אני יכולה להגיד שהיא תהיה שלנו בתהליך הזה. אתן יודעות למשרד בנווה סביון נכנסו שתיי בנות,ש
נכנסה ידעתי,לא יודעת איך? אבל ידעתי שזו היא!!!!!!!! לפרטים:
גרה ב.......צפון(לא מטולה,אבל לא חדרה
)
בת.............25 אמא ל2 ילדות. התרשמתי.... אני בטוחה שזו תהיה זו
היתה בינינו כימיה...... אני צריכה להגיע לייעוץ משפטי,
עשתה את הייעוץ המשפטי,ובסך הכל היא בגדר "מוכנה:" היא עברה את הוועדה מינה אמרה לי שכנראה נעלה לוועדה לקראת ינואר..... וזה קרוב
. כרגע על הפרק: 1.בעזרת השם שאיבה נוספת בחודש הקרוב(בשאיפה שדור לא ישנה את העור
) אבל גם אם כן...אני יודעת איך "לטפל.....
". 2.ייעוץ משפטי..... 3.הגשת החומר לאביבה......ואחריי הוועדה שתהיה,אנחנו צריכים אישור ממשרד הבריאות,שעברנו את הוועדה(ואת האישור אנחנו מוסרים למשרד הביטחון על מנת לקבל מענק בסך 100.000 ש"ח. 4.ואז בעזרת השם החתימה........ ****** אני מתכוונת "לסחוט" מתל השומר כמה שיותר שאיבות...... ואת הטיפול ההורמונלי,אני לא פוסלת על הסף
אתן יודעות לפני הפגישה ממש חששתי,מה אם לא נאהב את הפונדקאית? מה אם היא פרחה? מה אם היא תת רמה? אתן יודעות ההיפך הוא הנכון. נו....אבל איך אפשר מבלי להעביר......קצתתתתתתתתת ביקורת
:
נראית לי קצת מפונקת.......לא בקטע של עבודה ותעסוקה,היא דווקא לומדת ועובדת ובכלל נראית ג´דאית,אפילו שהיא כזו קטנטונת..... התכוונתי ש
אוהבת אווירות מיוחדות למשל בלידה כגון:הילינג,יוגה... נרות..... מה זה החראטה הזה??????
. ועוד משהו יש לה..... פירסינג(כן...כמו לך סיגל ודרך אגב,אני נזכרתי בך קצת) טוב זהו עד כאן,אני בטוחה שאעביר עוד ביקורת על
. נ.ב- מירבי שאלתי את
לגביי הטיפולים.....היא תעשה את זה בתל השומר... היא תיעזר בביבי סיטר וחברות.(יש לה ילדה אחת איתה,והילדה השנייה עם אבא שלה) סגרנו שלגביי הבדיקות השגרתיות שיש(בדיקת שתן,ומעקב הריון ובדיקות דם) אני לא חייבת להיות נוכחת. לעומת זאת
הסכימה איתי,ואפילו העלתה את הרעיון שיהיה בינינו קשר טלפוני,וגם...מפגשים חודשיים של המעקב בתל השומר. בקיצר,איך אני רואה את זה:זה לא יהיה קשר הדוק הדוק....ויום יומי. וזה מספיק לי. ולמה? כי אני בטוחה ש
רצינית.
אמרה משפט....."אין כמו מחשבת חיובית"