בוקר טוב!

shavitmass

New member
בוקר טוב!../images/Emo140.gif

ראשית המון תודה לאלפי המצביעים בסבוב הראשון והשני! תודות לכל הפעילים שעבדו בחודשים האחרונים חדורי מוטיבציה לבצע שינוי בדרך ניהולה של המועצה המקומית. תןדה לחברות וחברי סיעת אופק בראשות אבי קולמן, שעמלו בחודשים האחרונים כנגד כל הסיכוים וההערכות והובילו אותנו ליום זה! שוב ברכות מכל הלב לראש המועצה שלנו איציק גולברי, ובהצלחה במילוי תפקידך! הצלחתך הינה הצלחתנו! אני קורא לאיציק גולברי לבצע הערכת מחודשת של התוכניות שרקמת לאחר הסבוב הראשון ולקבל את בקשת 48% מהתושבים לשינוי בדרך ניהולה של המועצה, ליותר שקיפות, לתכנון ארוך טווח וליותר שיתוף של התושבים בנעשה בישוב. חובת ההוכחה על ביצוע השינוי הינה על חברי סיעת אופק ועל אבי קולמן ועלי ! זכינו אמש בכ- 48% מקולות הבוחרים , שהגיעו לקלפי והצביעו לשינוי! מול 52% שהצביעו בעד המשך דרכו של איציק גולברי. הבאנו עוד כ- 2000 מצביעים לתמוך באבי קולמן בסיבוב השני מול תוספת של כ- 700 קולות לאיציק גולברי! הישג חסר תקדים! הבאנו את ברכת השינוי עלינו
ברכות חמות לידידי חברי המועצה הנכנסת, אני בטוח שביחד נצעיד את הישוב לחמש שנים של שגשוג, לשינוי לטובה במערכת החינוך והתרבות, שינוי בתפישת ההתרחבות העורבנית , שמירה על הסביבה והריאות הירוקות, וסוף סוף לאיחוד אמיתי בין חלקי הישוב השונים, דאגה לאוכלוסיה המבוגרת,לחסרי הדיור, לנוער ותנועות הנוער ועוד. יחד ננצח למען הישוב! שלכם בהמון אהבה! שביט מס

kirschi

New member
מסתבר שתפוז בנייד חותך הודעות ../images/Emo2.gif

המשך התגובה: אני אמשיך לתמוך במימוש השינוי המיוחל

Master Stav

New member
כחלק מאותם 48 אחוזים .... ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

מבטיח לעזור ככול שאוכל .... בהצלחה איש יקר

yonib1231

New member
ברכות

שביט שלום, ראשית ברכות על בחירתך למועצת היישוב ואיחולי הצלחה במימוש כל התוכניות שהצהרתם קולמן ואתה שברצונכם לבצע. כמו-כן אני מצטרף לקריאתך לגולברי - 48% מהתושבים הצביעו בעד שינוי. זהו לא מיעוט קטן! יוני.

למעלה