בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני קוראת הרבה בפורום ועכשיו יש לי גם שאלה ... פיצקית שלי כבר בת שנה ו4 חודשים התחילה ללכת ביום כיפור
, בנתיים היא הולכת או יחפה או עם גרביים נגד החלקה. אנחנו מתלבטים מה לעשות בנושא הנעליים. לקנות לה כבר עכשיו נעליים עם סוליה עבה? לקנות לה נעליים לצעד ראשון? בגלל שנכנסים לחורף עוד מעט מה עדיף? אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם/ן בנושא. תודה ויום נפלא

מזל טוב לפיצקית ....

הבן שלי בזמנו גם התחיל ללכת בתקופה הזו והיה בן שנה ...ואז (למרות שהוא אפילו היה קטן יותר מביתך) אורתופד המליץ לי לקנות נעל ספורט . אז הנעל הראשונה שלו היתה ניו בלאנס שהיא יחסית לכל נעלי הספורט יותר קלה ...

אילתית 2

New member
היי

קודם כל ברוכה הבאה
הזכרת לי שכיפור של שנה שעברה הקטנציק שלי גם התחיל ללכת..היה בן שנה ו3 חודשים לגבי נעליים הכי טוב והכי מומלץ זה ללכת כמה שיותר יחפים זה מייצב להם הכי טוב את ההליכה אני קניתי נעליים רק חודש לאחר מכן שההליכה שלו ממש התבססה והיתה יציבה רק אז שמנו נעליים זוכרת גם בשרשור של יהודה מלול גם הוא כתב אז כמה שיותר יחפים ובכל מקרה לקנות אחרי כחודש ,לאחר שההליכה ממש יציבה וגם כשכבר קונים נעליים לשים רק כשיוצאים החוצה ושאר היום לתת כמה שיותר יחפים לגבי נעליים כשקניתי אז רק אלפנטן

תודה על התשובה ועוד שאלה...

כשאת אומרת יחפה אז ממש יחפה או שגם עם גרביים נגד החלקה זה בסדר?

אילתית 2

New member
תלוי במזג אויר

כשהרצפה לא קרה אז יחפה לגמרי כשקר אז עם גרביים מונעות החלקה

למעלה