בוקר טוב

salt of earth

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

איך התעוררתם היום?
היום אני מתכננת מרתון לסיים לגמרי עבודה אחת, ולעשות את רוב העבודה השנייה בתקווה שאוכל להגיש את הכל מוקדם ואז ישאר לי עוד שתי עבודות. פשוט אני רוצה להגיש את הכל מוקדם כי בעצם אני חוזרת ללמוד ב 26.10 (בעוד השאר בתחילת 11
) וצריכה לפחות להינות מחודש נטול עבודות, נטול מבחן, עם הרבה מנוחה. בחודש הזה מחכה לי שני פרויקטים חשובים מאוד: אחד שקשור לעבודה חדשה והשני שקשור לפרויקט חדש בכנסייה. בהחלט אני צריכה הרבה מאמץ, וגם הרבה תפילות... אני מקווה שבימים האלה אוכל להתפנות לכך לאחר שזנחתי קצת את קריאת האינג'יל לאחרונה
ושלום לנעדרים, אלפא וינק? ג'ורג' בעדנא מוועודין בל סוואר
, ליון
אתה חסר חבר

salt of earth

New member
אני אעדכן אותכם אם באמת יישמתי את מה שאמרתי

פשוט יש לי נטייה לדבר הרבה על מה אני מתכנננת לעשות ואיך רוצה לסיים את הכל מוקדם- אבל כמעט לא מבצעת ביומיים האחרונים

michaeld1

New member
בוקר טוב מלח../images/Emo140.gif

קראתי וחייכתי
בהצלחה במשימות. ויום טב לכולנו

salt of earth

New member
ולא יזיק שתשתף קצת גם

הרי להיות שקוע בניירות כל הזמן זה בהחלט לא כיף

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסבאח אלוארד וילברקאת../images/Emo9.gif

ואוו איזה הקלה יש לי כעת, כי נושא מאוד כבד ישב לי על הלב, ונפתר הבוקר לפני שעה, הרבה תפילות וצום הרמנו לזה וזה הסתדר על הצד הטוב ביותר מובארק איסם אלרב
שוקראן יא חביבי יסוע
מלוחה שידי אלהימי ראח נסאליליק
כן הנעדרים אכן חסרים..ומתפללת לשלומם במיוחד ליון שהרבה זמן כבר נעדר
גורג שלח לי את התמונות למייל שאעלה אני ולא היה לי זמן האמת..הוא אמר אז שהמחשב שלו "תעבאן קתיר" אללה י2ימו ביסלאמי
אבל ממנו אני עוד מחכה לתמונות של סהר מהמו2תמר. המחשבות להתחיל בלימודי תואר שני בלאהות מתעצמות..ובחודש הקרוב צריכה להיסגר על החלטה אם השנה או לא..
צריכה תפילותיכם בכדי להקשיב לקול אלוהים ולבחור בצעד הכי נכון עבורי כעת לפי רצון האל. טייב..חיבוקים לכולם..אני עם מצב רוח עשר, עו2באל עינד גאמיעקו

סבאח אלנור ../images/Emo140.gif

מלח בהצלחה רבה!! גם בעבודות וגם בעבודה החדשה
בוס, טוב לראות אותך כותב! עושה חיים קלים לדוברת
שפרד, אני מאוד שמחה שאת במצב רוח עשיר
זה באמת משמח לשמוע דברים כאלה מכם - תמיד תשתפו אותנו. ולגבי התואר שני, אני בעד, לכי על זה
אני יודעת שיש הרבה שיקולים, אבל תאמיני לי זה עובר מבלי שתרגישי, והעיקר ליהנות מזה
אני חוזת למעגל הלא סופי של בדיקת מבחנים
זה לא עומד להסתיים בקרוב!! ואני לא מספיקה לעשות דברים שחשובים ללמודים שלי, כמו התיזההההההה שלי
אבל אני לא מתלוננת
המשך יום מקסים

למעלה