בוקר טוב

salt of earth

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

מה שלומכם. קודם כל, זה ממש אבל ממש לא בסדר שאום סהר חוזרת כך ורואה את הפורום מסודר ונקי... אנחנו חייבים לבלגן אותו ולהציף אותו כדי כשהיא תחזור תראה איך השתוללנו והשארנו לנו עבודת סידור מפרכת
ולכן... 1- יש שאלון יקיריי - לא לזלזל, השקעתי בהעתקת השאלות
2- מה אתם אומרים על הכתובת? והאם זה משפיע עלינו במיוחד? 3- לפני שבוע ומשהו העלתה שפרד רעיונות לפינות בפורום, מה דעתכם על הפינות? ואיזה פינות הייתם מוסיפים. 4- הנס הראשון של ישוע, מה הפרשנות שלכם? תינו שואל
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=118624203 שרשורים אלו מחכים להשתתפות שלכם אז אל תאכזבו אותם
ועכשיו לנעדרים
אלפא
אנחנו חייבים לשלוח סיירת חיפוש אחריך, אוף שו האד שברת שיא ראחיל יקרה
طلي علينا شوي بدي اوشوشك اشي
אור העולם... בטח נחה אחרי השבוע העמוס בס קמאן طلي علينا ג'ורג' הקטן
ג'יניבייב
אם שכחתי מישהו אז אנא תרשמו את השם

salt of earth

New member
סיפור שאהבתי

( نشكرك يارب على كل حال ومن أجل كل حال وفي كل حال ، ساعدنا يارب و لا تتركنا ، نشكرك على صحتنا و على عنايتك بنا ، أرجوك يارب استجب لمطلبنا ، ولتكن مشيئتك يارب و ..... ) اختنقت الكلمات في حلق زوجتي و أنهت الصلاة بدموع حارة ، وشعرت أنا أيضا برغبة شديدة في البكاء ، فنحن نصلي هذه الصلاة منذ 12 عاما ، و مطلبنا الذي أوشك أن يصبح عسير المنال بعد تقدمنا في السن ، هو طفل صغير يسعدنا ونسعده ونفرح برؤيته و هو ينمو أمامنا. لقد فعلنا المستحيل ليتحقق لنا هذا الرجاء ولكن دون جدوى ، ذهبنا لأكبر الأطباء و أشهرهم و كلهم أجمعوا على عدم وجود عائق يمنع الإنجاب ولكنها مشيئة الله . و ذهبنا للكنائس والأديرة و ........ إنها مشيئة الله يا زوجتي الحبيبة ، و أنا مؤمن إيمانا تاما ، إنه دائما يختار لنا الأفضل ، ربما لا ندرك الآن أو نستوعب مشيئته و لكني واثق إننا سندرك يوما إن هذا لصالحنا. نعم يا عزيزي ، أنا أيضا واثقة من هذا ولكن هذا لا يمنع أن أطلب منه كل يوم أن يعزيني ويصبرني. تذكرت هذا الحوار الذي دار بيني وبين زوجتي أمس ، وجلست أتابع عملي ، فأنا موظف في هيئة البريد ، وعملي يتطلب مني أن أفرز الجوابات المحلية من الدولية ، ثم أضع جوابات القاهرة في جانب و جوابات الإسكندرية في جانب و هكذا تتم عملية الفرز و ..... ما هذا ؟ قالها صديقي الموظف ، فالتفت إليه ، فاستطرد و هو يشير إلى أحد الجوابات ، فنظرت للجواب و رأيت مكتوبا على المظروف من الخارج ( إلى السماء ) نظرت لصديقي ، فوجدته أكثر دهشة مني ، فوضعت هذا الجواب في جيبي و أكملت عملي و رجعت لبيتي وأنا في قمة الحيرة ، لماذا يكتب شخص على مظروف الجواب هذه العبارة العجيبة ( إلى &

ד ר א ל

New member
אהלן מלח

שאלון, הממ.. נחשוב על זה. כתובת? הממ... זה סתם פרשנות של אחד מחכמי האוניברסיטה.. מבחינתי אין לזה הרבה משמעות בכלל. אמונתי בישוע לא תתחזק לא תחלש. לגבי הנס הראשון של ישוע (נדמה לי הפיכת המים ליין בכפר קנה?) אם הייתי יודע ערבית אולי הייתי מגיב. לא רואה חשיבות כל כך בנס כזה או אחר, ראשון או אחרון. הממ.. יחסית לפורומים פעילים בתפוז (לדוגמה גינון, זה פורום רדום למדי :) אגב, מאחר שרובכם בקיאים בשפה הערבית, האם פעם קראתם כתבים של אל-גזאלי או של אבן מנסור אלחלאג' ? שהיו סופים, או צופים, אותה תנועה מוסלמית שנטתה לפרישות מהבלי העולם הזה. בעברית אין הרבה חומר, למרות שפעם קניתי ספר של אלגזאלי בעברית. ולמה הזכרתי את שניהם? שני שמות של אנשי רוח גדולים שקלטתי. אגב אלחלאג' אחראי לשיר קצר זה שהיה מי שאמר שמעטים יצירות המופת שישתוו לו: "מזגת רוחך ברוחי כיין הנמהל במים זכים ובנגוע בך דבר - נגע בי כי אנוכי אתה בכול הזמנים"

lion 7

New member
בשבוע שעבר הייתי פנוי כמעט

מתחילת השבוע זה אני עובד , וקשה לתמרן ולגלוש , מחויבות משפחתית ועוד כהנה וכהנה , אני מנסה להיות ולענות להשתתף ולגלוש , קשה לי אבל זאת מצווה שעלי להיות , המחשב לא פנוי , הנייד לא במיטבו , אנסה להיות אתכם אולם הדבר זה דורש הרבה , לפנות לספרים או לגלוש הרבה בכדי לספק חומר , אני מאמין שהעולם והפורום שייך לצעירים , לא לי אלא לכם , אני חושב שכולם בחופשות או חלק הגיע למצב שאין חדש או מידת האמונה לא במיטבה , אנא חברה יקרים תכתבו מה שבא לכם , אני מרגיש כאדם כבד כאן , אני כתבתי המון בהעדר שיפרד רק שנרגיש שהפורום חי .. לא יפה לאכזב , לפחות ידיעה מכאן ומשם , בעיה חברתית משלנו, התנהגות מה , סיפור או חויה , חבל על שמלח ודראל רק מתכתבים כאן חבל ..

ליון תבורך על השקעתך בפורום ../images/Emo24.gif אין זה

פורום המיועד לצעירים!!! או לאנשים מגילאים מסויימים!!! חוץ מזה AGE IS JUST A NUMBER
גם לי אין רגע של נחת (מלח אני בכלל לא נחה.. הסמסטר שלי לא יסתיים כאן!! יש בחינות שצריך לכתוב, לבדוק, עוד בחינות ועוד בדיקות.. זה יימשך נראה לי עד אוקטובר!!!!! בנוסף כמובן לעבודות ולמבחנים שאני צריכה לעבור....) ולדעתי לא ראוי לפתוח בשרשור או להגיב להודעות כשלרוב לא אוכל להשיב בחזרה.... לכן אני נמנעת מזה! רק תאמינו לי שאני פה כל יום!!!

lion 7

New member
איזה עולם הוא, אור העולם יקרה

הצעירים לחוצים בלימודים ואנחנו לחוצים בכל דבר, מלבד לימודים ,,, היום ניהלנו שיחה עם האנשים על הטפשיות שלנו, עושים שמיניות באויר רוצים הכל, אבל דבר אחד חסר לנו, דברי ישוע,,, אנחנו כמאמינים נההינו כמו העולם, מחקים אותו הולכים בעקבותיו במקום לראות את הסימנים הברורים של צעדי האדון היפה ביותר מבני אנוש, הולכים ומבלי להרגיש שאנו צועדים בדרך אחרת, לא זאתי, היא לא צרה לא מהדלת ההיא, אלא מדלת רחבה פתרון? להתנזר? לא אינני בעד שיטה זו, לחיות עם העולם אבל לא בדרך העולם, אם מסתכלים על אחרים אנו יודעים בבירור שהדרך שלנו -דרך הצלב- משורטטת יפה, אבל בכל כוחנו חושבים שאנו די חכמים בכדי לשרטט אותה מחדש, ישוע מדגיש על חיי סגפנות ודלות וחיי עוני, שמאידך לא מתישבים עם חיי העולם מסביב המודרני הקפליסטי, ישוע אומר : תסתכלו על עופות השמיים ואיך האב נותן להם את האוכל , זה כך אנחנו, אבל מתעקשים על אוכל אחר לא מובן, זה מעיק לרוח שלנו שלבשנו בלידה החדשה, יש מה לומר , אבל קודם אני מודה לישוע שימצא לי הזמן להשתתף כאן, אפילו בקטנה, אינני חכם די, אבל נסיון החיים נותן את הטון, וישוע ידע את זה טוב מאוד יותר מאיתנו כי היה גם בן אלוהים ובן האדם בו זמנית הלואי שתעברו כולכם את הלימודים בצורה הקלה, ליבי איתכם,,, בי

אהלן חברים

כיפקום? סורי מלוחה יש לי מבחן עוד 10 ימים ואני לומד
, אוף קשה לחזור ללמוד אחרי חצי שנה של אבטלה לימודית מקווה לעבור כבר את הסיוט הזה. יאללה נתראה אחרי המבחן

למעלה