בוקר טוב.. שיהיה לכם בוקר קסום..
נ נסיכת הכוכב New member 8/4/08 #2 תודה היו חלךומות נפלאים ועכשיו אוכל לומר בוקר טוב אבל זה כי הייתי בצט עד 3 בבוקר
ה הים רגוע New member 8/4/08 #5 יום טוב לכם אצלי תקופה מאד מבולבלת ... גם הפסח ,וגם הנסיונות למכור ולקנות בית ...לא קל ... ומשום מה באביב זמן הפריחה חשה שדועכת מחכה לימים יפים יותר אך אצלכם עוברים ימים אלה? ספרו ושתפו ...
יום טוב לכם אצלי תקופה מאד מבולבלת ... גם הפסח ,וגם הנסיונות למכור ולקנות בית ...לא קל ... ומשום מה באביב זמן הפריחה חשה שדועכת מחכה לימים יפים יותר אך אצלכם עוברים ימים אלה? ספרו ושתפו ...
Z ZEEV349 New member 8/4/08 #6 אוהו אוהו 1.מה, את רוצה לעזוב את המושב? לאן תעברי? 2.באמת זמן האביב שהוא עונת האוהבים הינו קשה לכל האלמנות.
אוהו אוהו 1.מה, את רוצה לעזוב את המושב? לאן תעברי? 2.באמת זמן האביב שהוא עונת האוהבים הינו קשה לכל האלמנות.
ה הים רגוע New member 9/4/08 #7 זאב.. אני במושב ? הלואי ... אני בקריות ... וחיבת לעזוב את ביתי,: הוא בקומה רביעית בלי מעלית .. נשבר לי לטפס במדרגות ... מחפשת גבר לטפס עליו ... יש לך משהו? טלי
זאב.. אני במושב ? הלואי ... אני בקריות ... וחיבת לעזוב את ביתי,: הוא בקומה רביעית בלי מעלית .. נשבר לי לטפס במדרגות ... מחפשת גבר לטפס עליו ... יש לך משהו? טלי