בוקר טוב

בוקר טוב ליפה באדום../images/Emo141.gif

היי לכולם,עכשיו התעוררתי אחרי בילוי סוער שהתפרס על פני 11.5 שעות שמתוכם 6.5 שעות בנהיגה,הייתי האיטורי אנזו בהרצלייה פיתוח וסיימתי בנאפיס ב-3 בבוקר עכשיו מתחיל להתאפס על עצמי.שלכולם יהיה סופ"ש מהסרטים

בוקר טוב...

אתמול הלכתי לישון כשכולי כעוס...שונא ללכת לישון ככה. עכשיו קר לי...זז להתגלח ולהתקלח

היי פלפל

מכירה את ההרגשה...מקווה שהסופשבוע שלך יהיה רגוע ומלא בדברים טובים
חזרתי מקניות,היה ממש נחמד,גם להיות ב

מקווה ומאמין שיהיה סופ"ש סבבה

תתחדשי על מה שקנית...יום יפה היום ויש שמש נעימה. איך הולך בלימודים?

../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

ותודה.היה לי ממש מזל,כי היו מבצעים מעולים...הכי טוב לקנות בלי לתכנן.קניתי תיק ושפתונים בטעמים
עכשיו אהיה טעימה
חבל רק שהבית שלי קר
בחדר שלי אין שמש. אכין לי
ואלמד.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

אולי...

ש חף

New member
שבת שלום!

איזה יום היה לי עפה למיטה שיהיה אחלה סופ"ש לכוווווווווולכם! ומלך - יפה לך :) כמה זמן לא הייתי בטורי (מזכיר לי נשכחות)

לשחף....אני עכבר הכפר ואני עדיין בהלם מהחוויה

שעברה עליי אתמול,זה כול כך בולט ההבדל בין המנטליות של המרכז לעומת המנטליות של הפריפרייה. זה גם פעם ראשונה שלי במועדון בסדר גודל כזה(וגם פעם ראשונה במועדון במרכז) ומה שמשעשע זה שהבנתי שם דברים שהסבירו לי כאן :) עכשיו סחבק יודע מה זה XL אבל דבר אחד לא עוזב אותי.....הברמנים כול הזמן הורידו חופשי צ'ייסרים ולא הבנתי איך הם עומדים על הרגליים (בכמה שעות שאני הייתי שם כול אחד/אחת מהם הוריד לפחות 7 ) אבל בהחלט נהניתי כמו שמזמן לא נהניתי(דרך אגב מנת האלכוהול שלי הייתה צנועה צ'ייסר של שנאפס אפרסק שהברמנית הזמינה אותי,כי עוד הייתי צריך לנהוג לגולן) מה שלומך שחף? תהני הערב,אני הולך להנות בקריאת ספר במיטה

ש חף

New member
../images/Emo9.gif

אם זאת הפעם הראשונה שלך,נפלת על אחלה מקום. וברמנים.... יש להם יכולות.... אל תשאל. (פעם גם אני הייתי שם). מה שלומי? משתפר (והמצב רוח ביחד איתו) רק נשארו ההתקפות שיעול המעצבנות והקול המצודד
גמורה מעייפות,נכנסת למיטה ושאף אחד לא ידבר איתי עד שאני קמה ביקיצה טבעית

למעלה