../images/Emo6.gif
תודה! אתמול, חוץ מהמבחן בהבעה, גם הצגתי עבודה באזרחות, מצגת, בפני כל הכיתה... והיה בסדר גמור... לקחתי רסקיו בבוקר ובגלל זה לא הייתי כל כך לחוצה...
היום היה לי מבחן בתנ"כ ועבר בשלום... בקשר לאתמול, מישהי אמרה לי משהו מגעיל. כמו שאמא שלי אומרת: "נכנס מברך, יצא מקלל". היא דיברה עם ידיד שלה ואח"כ הוא הלך לחברים שלו ו"ריכל" עליה, היא התעצבנה ורצתה "לנקום". היא חיפשה בעיניים למי אפשר לפנות, באה אליי ואמרה לי: "יו, דיברתי איתו ואח"כ הוא הלך לחברים שלו וריכל עליי... תעזרי לי להפיץ את זה שהוא מניאק!" ואמרתי לה: "לא! :-O" ... למה שאני אעשה דבר כזה? ואז היא אמרה לי: "נו, אבל את יכולה... אמרו לי שאת טובה בלהפיץ דברים וכאלה..." היו כמה שניות של שתיקה והלם... אמרתי: "...מה?..." והיא ענתה: "כן, את לא יודעת להפיץ שמועות?" אמרתי לה: "סליחה? את שמה לב בכלל למה שאת אומרת?" "מי אמר לך את זה?" והיא ענתה: "אה... לא, לא משנה..." "מה לא משנה?? מה זה אמור להביע?" ומלמלתי לה משהו ופשוט הלכתי... היא הוכיחה שהיא טיפשה, באמת שחבל על המילים, כל מה שיצא לה מהפה זה שטות אחת גדולה...
וזהו... זה ערער קצת את הביטחון וגרם לחשוב: מה? למה היא אמרה לי את זה? מישהו חושב עליי את הדברים האלה? אבל יהיה בסדר...
מזל טוב על הרהיטים החדשים!
ותתחדשו!
וכן, אני רואה את החיים זה לא הכל... אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת!
אני אאמץ את המשפט הזה, תודה...
אבוא לבקר! אל תדאגו! תודה רבה זהב!