בוקר טוב

zahav2007

New member
אני בסדר פחות או יותר...

יותר-כי אני עוברת דירה בעוד כמה ימים ואני שמחה מאוד כי חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן!וגם בעלי... ופחות-כי עוברים עליי מצבי רוח מוזרים בזמן האחרון...כל מיני מחשבות לא נעימות... קצת מבולבלת,לא שקטה כל כך...ואני לא ממש יודעת ממה זה נובע? אבל זו תקופה כניראה... הכל עובר בחיים! ומה איתך? מה את מספרת? בי בינתיים זהב

the lovely lady

New member
אני שמחה בשבילך שאת עוברת../images/Emo24.gif

זה משהו שאת ובעלך חיכיתם לו הרבה זמן! בקשר למצבי רוח המוזרים שלך, לדעתי זו באמת רק תקופה ואם את לא יודעת ממה זה נובע כנראה שזה רק אי שקט מטריד, אבל אם את לא יודעת ממה זה נובע, אולי אין סיבה. הכל יהיה טוב! אני לא מספרת שום דבר, הכל כרגיל, נשארו לי עוד 3 מבחנים עד חנוכה ומחר יש לי מבחן גדול בהבעה ואני גם מציגה בפני כל הכיתה יחד עם חברה מצגת לאזרחות, בספריה. אני ממש מחכה לחנוכה! יום נפלא זהבוש
ליידי...

zahav2007

New member
תודה רבה חמודה../images/Emo24.gif

מקווה שהאי שקט הזה יעבור בקרוב ושאחזור למסלול רגיל ונורמלי... מקווה שהלך לך טוב היום המבחן בהבעה!!! מחזיקה לך אצבעות
מחר ,אני הולכת לעשות הזמנה גדולה בACE (פינת אוכל,שולחן מחשב ועוד...)ומפחיד אותי הסכום שייצא בסך הכל
אבל אין ברירה,חייבים את כל זה. בקיצור,המשך יום נעים שיהיה לך ותעדכני בתוצאות המבחן באהבה זהב

the lovely lady

New member
היי../images/Emo140.gif

עברתי את המבחן בשלום... הוא היה קל! המבחן חולק לשני טורים, אחד קל והשני קשה... ולמזלי קיבלתי את הקל וסיימתי אותו ראשונה...
היה בסדר היום בבי"ס, אבל בסוף היום הייתה מישהי שאמרה לי משהו ממש מגעיל...
מה שלומך היום? מאחלת לך בהצלחה רבה עם הרהיטים! ואל תשכחי שזו קניה נחוצה והסכום שיצא הוא חד-פעמי (או לפחות, פעם ב...) והרהיטים האלו יישארו איתכם לתמיד...
תספרי מה נשמע! ותודה על התעניינותך! ליידי!

zahav2007

New member
בוקר טוב מותק../images/Emo24.gif

אני שמחה שעברת את המבחן בשלום! חרוצה שכמותך...
את רוצה לספר לי מה היה לך בבית ספר שהיה מגעיל? זה טוב לפעמים להוריד מהלב...
שלומי טוב תודה-פשוט עייפה רק מהמחשבה של מה יש לי לעשות בדירה...
אבל כמובן שזה דבר טוב,אני לא מתלוננת,פשוט עייפה... לגבי הרהיטים,את בהחלט צודקת,אבל אני מקווה שזה להרבה זמן כי זה בכל זאת רהיטים של אייס
אבל זו הרגשה מדהימה ללכת ולקנות דברים לדירה... שיהיה יום נפלא מותק
וקחי את הדברים כמה שיותר בקלות(רואה את הסדרה:החיים זה לא הכל? "דפנה,קל,קל,קל...
)תיזכרי בזה,כל פעם שיהיה לך קשה... ומה שאני אומרת לך,אני גם אומרת לעצמי,כי גם אני נוטה לפעמים להיות כבדה... אז בי בי בינתיים ותבואי לבקר! באהבה זהב

the lovely lady

New member
../images/Emo6.gif

תודה! אתמול, חוץ מהמבחן בהבעה, גם הצגתי עבודה באזרחות, מצגת, בפני כל הכיתה... והיה בסדר גמור... לקחתי רסקיו בבוקר ובגלל זה לא הייתי כל כך לחוצה...
היום היה לי מבחן בתנ"כ ועבר בשלום... בקשר לאתמול, מישהי אמרה לי משהו מגעיל. כמו שאמא שלי אומרת: "נכנס מברך, יצא מקלל". היא דיברה עם ידיד שלה ואח"כ הוא הלך לחברים שלו ו"ריכל" עליה, היא התעצבנה ורצתה "לנקום". היא חיפשה בעיניים למי אפשר לפנות, באה אליי ואמרה לי: "יו, דיברתי איתו ואח"כ הוא הלך לחברים שלו וריכל עליי... תעזרי לי להפיץ את זה שהוא מניאק!" ואמרתי לה: "לא! :-O" ... למה שאני אעשה דבר כזה? ואז היא אמרה לי: "נו, אבל את יכולה... אמרו לי שאת טובה בלהפיץ דברים וכאלה..." היו כמה שניות של שתיקה והלם... אמרתי: "...מה?..." והיא ענתה: "כן, את לא יודעת להפיץ שמועות?" אמרתי לה: "סליחה? את שמה לב בכלל למה שאת אומרת?" "מי אמר לך את זה?" והיא ענתה: "אה... לא, לא משנה..." "מה לא משנה?? מה זה אמור להביע?" ומלמלתי לה משהו ופשוט הלכתי... היא הוכיחה שהיא טיפשה, באמת שחבל על המילים, כל מה שיצא לה מהפה זה שטות אחת גדולה...
וזהו... זה ערער קצת את הביטחון וגרם לחשוב: מה? למה היא אמרה לי את זה? מישהו חושב עליי את הדברים האלה? אבל יהיה בסדר...
מזל טוב על הרהיטים החדשים!
ותתחדשו!
וכן, אני רואה את החיים זה לא הכל... אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת!
אני אאמץ את המשפט הזה, תודה...
אבוא לבקר! אל תדאגו! תודה רבה זהב!

zahav2007

New member
הי LOVELY../images/Emo68.gif

יופי,אני שמחה בשבילך שעברת בשלום את המבחן והמצגת. לגבי הבחורה הזאת...היא נשמעת לי טיפוס ממש נקמן(ואומרים שנקמה ממש לא טובה-כל כלב יקבל את שלו)ורכלן,ולא אמין בכלל. אני מקווה שהיא לא חברה שלך... כמו כן,אם את יודעת שמה שהיא אמרה לך לא נכון,ושקר וכזב,אז פשוט תצחקי לה בפנים,או תתעלמי...ותגידי לה:תחפשי פראייר אחר שיעשה את זה בשבילך. ומי שאמר לך את זה,כניראה רוצה ברעתך...ולא חסר אנשים רעים,קנאים ,ומגעילים... אבל טוב מאוד שלא שיתפת פעולה! ילדה טובה שכמותך!
תשמרי על עצמך מאנשים מגעילים כמוה,ובהצלחה בלימודים אני ממשיכה לארוז במרץ...\ בי בינתיים זהב

the lovely lady

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

את צודקת בכל מה שאמרת, והיא לא חברה שלי, אני מתרחקת ממנה ולא מדברת איתה בכלל...
בהצלחה באריזות!!! אני מהזה שמחה בשבילך שאתם עוברים לדירה משלכם, עם פרטיות, ובלי אנשים קרירים וזועפים...
ביי ביי!

למעלה