בוקר טוב ..

בוקר טוב ..../images/Emo140.gif

כולנו יודעים שהנטייה לטיקים מתגברת כאשר אנחנו נמצאים במקום שבו כביכול " אסור לטקטק". קולנוע, קונצרט הרצאה , שיעור וכו. אצלי קיימת גם תופעה הפוכה. כאשר אני לבד, או בחברת אנשים המכירים אותי היטב, אני בכלל לא מטקטק. וברגע שמופיע אדם זר, מיד מתחילים הטיקים. לפחות אלה הקוליים. ואצלכם?

שלום לך, מה נשמע?

אצל בתי הגדולה הטיקים יוצאים דוקא היכן שהיא מרגישה נוח: בבית או כשהיא לבד, או כשהיא עם חברותיה הטובות. במקומות ש"אסור" היא מנסה להחזיק את הטיקים ודי מצליחה. ביי

אבי שלום

אצל הבן ליד זרים הוא שקט מחזיק את עצמו בבית או משפחה קרובה הטיקים יוצאים באופן טבעי .הוא מרגיש חופשי ליד אנשים שהוא מאוד אוהב

אפיק, הבת שלי כמוך-

מטקטקת יותר מול אנשים זרים (כמו גם בסיטואציות חדשות). אני קוראת לזה : "מיפוי" - בגלל שהיא עדיין לא עמדה על טיבם של אותם אנשים חדשים, הזרימה הטבעית נקטעת בטקטוק, שנובע מעודף רגישות כלפי העולם (בראייה שלי).

NomaSP

New member
אמא,

אבל במקומות ש"אסור" יש לי יותר חשק ( ואני מצליחה טיפה להתאפק). וכשאני בבית או עם חברות שלי, (אנשים שיודעים מה יש לי) אני מרגישה נוח אז יש לי פחות חשק, אני כן עושה טיקים בבית וכשאני עם חברות אבל כשאני במקום "אסור "יש לי יותר חשק.

מזדהה איתך ב 100 אחוז

כאילו אני כתבתי את ההודעה הזו .. אני נמצא עכשיו בארה"ב בחברת AT&T, יושב בעמדה באולם ענק שמחולק לתאים קטנים (OPEN SPACE) עם מאות אנשים שיושבים בתוך התאים ויש פה דממה .. אף אחד לא מדבר ולא צועק .. פשוט שקט ודווקא פה אני מרגיש התגברות קלה של הטיקים אבל כשאני במלון לבד .. אין שום דבר, פשוט כלום

למעלה