בוקר טוב
מה עושה לכם שמח, אבל

אנילה1

New member
michal24 יש אנשים שעושים את זה

בדיוק. הם הולכים כמעט כל יום לרקוד ריקודי עם. אבל הם מוותרים על דברים אחרים. אולי הם פחות באינטרנט, או בכלל לא. אולי הם כמעט ולא צופים בטלוויזיה. אולי הם מכורים להרגשה הטובה שמקבלים מהריקוד, כמו שתיארת אותה. יש המון רוקדים. מספיק להיות בפסטיבל המחולות בכרמיאל כדי להבין כמה שהתופעה נרחבת. אגב, זאת דרך מהנה מאוד להפעיל את הגוף, יותר ממכון כושר. אנחנו בוחרים לעשות דברים שהכי מתאימים לנו.

odeliaremos

New member
מוזיקה יוונית עושה לי טוב על ../images/Emo23.gif|ל

המוזיקה היוונית עושה טוב על הלב, שומעת אותה ובמקביל לומדת גם את השפה ושמבינים מה ששומעים זה כיף.לא יצא לי כ"כ בתקופה האחרונה לשמוע או לתרגם ועכשיו התחלתי לחזור לזה אני צועדת ברגל על הים עם הדיסק מן ושרה שרה וזה נותן תחושה מדהימה גם הספורט גם השיחרור שעה וחצי בלי לדבר עם אף אחד בלי כלום רק עם עצמי, והים אין דבר יותר מדהים בעניי.התחלתי לחזור לזה וממליצה בחום לנסות לשמוע את המוזיקה היוונית יש בה אינרגיה של אהבה ונתינה אינסופית, מכורה אמיתית למוזיקה בכלל וליוונית בפרט מוכנה לתת כמה המלצות טובות למי שבאמת ירצה לנסות.

shushu10

New member
מוזיקה יוונית, ביחוד ישנה כזאת

אח, אח, אח.....עם זמרים בעלי קול נמוך וקצת מחוספס, כזאת שעדיין מנגנים בטברנות קטנות ואפילו על המדרכה. זה מה שעשיתי באתונה - התישבתי עם חבורת הנגנים המקומית באתונה, והצטרפתי מהר מאד לקצב, תוך כדי תיפוף על השולחן. היה לילה ארוך, קסום, אנשים עמדו על המדרכה והאזינו ובכלל... אני מסוגלת לשכוח את עצמי באישם ולא אכפת לי מה יגידו... איזה לילה.... בכלל מוסיקה זאת השפה שלי. מוכנה תמיד לקבל המלצות חמות.

t32

New member
לטובת חברי וחבורת הפורום

היום יום חמישי. לרגל פתיחת העונה, כל המוזיאונים והגלריות בתל אביב פותחים את שעריהם חינם לבאים. אני ממליצה בחום לקום וללכת, במוזיאון תל אביב יהיו היום סיורים בעקבות יצירות אומנות וכן הופעה של עברי לידר ב22:30 בלובי. הזדמנות לשלב כיף ותרבות. וכמו שאודטה אומרת- אני אהיה שם
צירפתי לינק לגלריות המשתתפות ולאירועים. יעל, את, באה? הקפה- עלי.

הייתי באה בשמחה, אבל קבעתי

תוכניות אחרות להיום. חבל, כי זה היה עושה לי מאוד נחמד, אבל אשתדל לקפוץ אולי לקראת הערב. ראיתי גם שיש הופעה של עברי לידר במוזיאון תל-אביב ב-22:30, ככה לסיום הערב, אז אולי אספיק לשם. תודה רבה על ההפנייה, ומקווה שמישהו מכאן ינצל אותה. לעשות משהו כייפי בשביל עצמנו זה תמיד מומלץ.

michal24

New member
לקונג פו - למה את לא עושה את הדברים

האלו שציינת שעושים לך טוב ? מה תוקע אותך בדרך אליהם ?

kung fu

New member
היום הייתי בחתונה ורקדתי

והשתוללתי
למה אני לא עושה אותם הרבה? כי אני עושה דברים אחרים, ומרגישה מסופקת גם מהם, אז איך שהוא יצא שאני עושה אותם פחות. מעבר לזה, אני לא יודעת
אני אחשוב על זה. תודה

kung fu

New member
מה עושה לי טוב ואני לא עושה מספיק?

ללכת לים להשתולל לרקוד אולי מחר אצליח לעשות זאת בחתונה שאני הולכת אליה...

למעלה