בוקר טוב

../images/Emo124.gifדן../images/Emo70.gif תעשה לי ויקה../images/Emo70.gif

בוקר אור לכולם, אתמול היה לי אחד הערבים היותר מצחיקים ומוצלחים
המ-א-מם בא לקחת אותי מהעבודה ומשם נסענו אלי הביתה. הוא השתולל עם שני המשוגעים הפרטיים שלי והם הלכו לישון. אנחנו התיישבנו לראות את החוג הדו - שבוע המשותף שלנו - הישרדות. המ-א-מם דאג לארוחת ערב מעולה (ירקות חתוכים, גבינות מעולות לטבול בהן וחטיפי ברוקולי) ואנחנו התחלנו לראות את התכנית שרק בטעות לא מקוטלגת כקומדיה. אין לי ספר שהצחוקים שבקעו מהבית שלי העירו את השכנים גם בבניין ליד
היה ערב נפלא ושיהיה יום כזה

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור../images/Emo24.gif

אחרי מה שאת כותבת אני מצטערת שזיפזפתי ל"תחת מצור" סטיבן סיגל אחחחח היה כל כך טוב שנרדמתי איתו... נשמע שבאמת עשיתם כיף כיף... יאללה שיהיה בוקר מדהים!!!! איזה כיף סופ"ש הגיעעעעעעעעעעעעעעעע

שרשירית

New member
פותחת פורום פייסבוק חדש

נועם רוצה אותך בשבט שלי! הבנאדם אליל
כמו ויקינג חסון יגיח מן הים וישא אותי על זרועותיו החסונות ונצעד לנו לעבר המערה המשותפת. כשאמרתי אתמול למקסימי שלי שהנועם הזה הוא גבר-גבר, המקסימי שלי הצהיר שדמות הגבר החדש הוא גבר עם מקלדת. יכול מאוד להיות שגברים כמו נועם נראה רק בשמורות טבע.

אני 27

New member
בוקר אור ...

אחרי שעות על גבי שעות של עבודה אתמול בערב , ורק קצת תפוקה ... ( פאזל 2000 חלקים ... הולך ממש , אבל ממש לאט ... ) מחכה כבר להערב , להמשיך.... שיהיה אחלה יום ...

שרשירית

New member
ואווו, מכורה לפאזלים../images/Emo132.gif

רק שמאז שגרושה לא מצליחה להגיע לזה

אני 27

New member
אז זהו ש .....

לפני שבוע וחצי סיימנו את הראשון ... ( 1500 חלקים ) והאמת .. ממכר .. ראינו בחנות כאלו של 8000 / 16000 / 24000 .... מטורף לחלוטין ... אולי בפנסיה ...חחחח

בוקר אור! תגעגעת אליכם!אוף! לגבי השרדות:

מישהו חוץ ממני ראה את הכתבה שהיתה על זההשבוע בגיא פינס??? לא רוצה לבאס אותכם אבל אי אשפר להתעלם!......

סיפרו על הישרדות ש:

שבוע שעבר - עלו עליהם - ההפקה של התכנית שהם צילמו קטעים לתכנית במושב בשרון...... בתוך רקע של צמחייה - שיראה כאילו שזה באי ! קטעים שהושתלו ומושתלים בתכנית! ואז נשאלה השאלה - כמה מהתכנית בעצם לא צולמה באי. ודיברו על זה שיש בזה ממש מן ההונאה של הציבור! אז שתדעו לכם שאתם לא יכולים לדעת בודאות אם מה שאתם רואים - זה על האי או במושב בשרון - אחרי שאכלו...שתו והתקלחו בבוקר. אותי זה ביאס. וממש לא בא לי לראות ת'פרצוף שלהם יותר. אבל שיהיה לכם בכיף!

רק שיר

New member
צהריים נפלאים!! ../images/Emo3.gif

מה חשבתם ? שלי אין אינטרנט בעבודה? בטח שיש. רק שאין לי בכלל זמן. יש המון עבודה וזה כיף.
נתראה לנו מחרררר

למעלה