בוקר טוב

SILIVAS

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני בעבודה...
יהיה בסדר אחה"צ כרגיל יהיה מה לעשות בבית יום פורה לכולן

רבקהבן

New member
בוקר טוב וחג אהבה שמח../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תוכניות להיום לרוץ לטיפת חלב עם הקטנטנה לחזור ולשטוף כי אתמול לא הספקתי אמנם הכנתי הכל לשטיפה ניקיתי אבק, כיריים מקרר וניקיתי את הדלתות של הארונות מטבח אבל בגלל ששני הבנות הקטנות 6 ו ו4.5 נרדמו בצהריים אז הם חגגו לי עד מאוחר ולא הצלחתי לעשות כלום ממה שתכננתי לי לשמור כביסות מקופלות בארון ולהפעיל עוד מכונה או 2 חוץ מזאת שכבר הסתיימה ועוברת למייבש

בוקר אור לכולם גם אני בעבודה

אתמול בליתי חצי יום במוסך עם האוטו - לא עלה לי שקל רק עצבים היום אני כאן מקווה להספיק את כל מה שלא עשיתי אתמול במשרד ובבית כבר הספקתי להפעיל ולתלות מכונת כביסה אחת ולהוריד ולקפל אחת אחרת וסידרתי את כל הצעצועים של הילדה במקום התוכנית להיום היא עוד 2 מכונות כביסה במהלך הערב ולנקות שרותים ומקלחת

גם אני בעבודה

אתמול לא עשיתי ככככככככככלום בבית חוץ לקפל מכונה ולתלות אחת לטאטא את הבית ולהכניס כלים למדיח ולהחליף מצעים היום בבוקר הספקתי לנקות אסלות אאאאאאאאאאני עייפה

התכוונתי שלא עסיתי כלום בפרוייקטים

והכל זה שמירה על מה שכבר נעשה אני תקועה עם הסלון יש שתי כונניות שאני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות אולי אולי רק אולי ננסה להגיע לזה היום

כן, רק כל כך הדגשת את הככככככככלום

שאפשר היה לחשוב שממש ישבת רגל על רגל ובהית בנקודה עלומה באוויר... בעוד שבעצם עשית הרבה יותר ממה שמישהי ממוצעת עושה ביום שנחשב "יום פעיל במיוחד". הפרופורציות הצחיקו אותי

../images/Emo13.gifאתמול, (וגם בעיה ללא פתרון....)

לא הרגשתי טוב. בתחילת היום
הרגשתי מותשת וכואבת
כמו בסופו
, כך שניקיתי רק ארונות מטבח תחתונים, הפעלתי 4מכונות כביסה ומייבשים, וקיפלתי כביסה. בשעה
20:00 כבר שכבתי לישון
..... היום, ב"ה, אני מרגישה הרבה יותר טוב, אז הפעלתי מכות כביסה (יש עוד בתור....)ומייבש, ניקיתי מקרר וכיריים, חוץ מהחרצובות. הוורידים שלי לא מסכימים לעמידה ממושכת, ופשוט זועקים הצילו... אז אני נחה...
. עדיין לא הכנתי ארוחת צהריים
לילדודס. אח"כ עלי להכין תכשיט למישהיא שהגיעה אמש, בשיא הבלאגן
של הערב
, והזמינה... אחה"צ יש לנו פעילות בגן של בן ה-5, ולפני כן אני צריכה להכין איתו עוגה
, ולכתוב איתו את המתכון (עם זה מגיעים לפעילות בגן
). נראה מה עוד אספיק היום..... ועכשיו לבעיה: שלשום ניקיתי ארונות מטבח עליונים, הגשם שחיחל דרכם (זוכרות את ההצפות
), גרם לסיבית להתנפח, להעלות עובש
, ולהתפורר. ניקיתי בכלור (אקונומיקה), יבשתי ואווררתי. גם עכשיו הארונות פתוחים. ניקיתי כלים שנרטבו, הכנסתי דברים לקופסאות וסלסלות, כדי שלא יבואו במגע עם המדפים המגעילים
. היום גיליתי שוב עובש
. הארון פשוט ספוג מים, ולכן העובש ממשיך להווצר. ברור לי שאין מנוס מהחלפת הארון, אבל בה בעת ברור לי שאין לי כל אפשרות לרכוש ארון חדש, אפילו לא ארון יד שנייה.... זהוא. קצת מתסכל....

../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif מקווה למצוא פתרון לארונות

אם מישהיא יודעת על מישהוא שמחליף ארונות מטבח במצב טוב, ומעוניין לזרוק את הקודמים, אשמח אם תיידענה אותי.

נועם@בת

New member
נסי בכל זאת לייבש

אם יש לך מפזר חום קטן תכניסי אותו לארון כשהוא מופנה פנימה ותפעילי אותו על חום הכי נמוך לכמה שעות. כמובן להשגיח כל הזמן שלא יתחמם יותר מידי ולא יגרום לשריפה. יכול להיות שזה יעזור ואז ההוצאה על חשמל תהיה קטנה מההוצאה על החלפת ארונות (מצד שני.. יכול להיות שלא יעזור
). לא תמיד התנפחות היא בלתי הפיכה. נועם

../images/Emo4.gifהדפנות ממש מתחילות להתבקע...

סיכמתי עם האיש שמחר אני אפנה את הארונות, והוא יפרק אותם. אנחנו לא רוצים שהם ינחתו למישהוא על הראש, חלילה...
ולחשוב שרק שלשום ניקיתי אותם במרץ...(ועוד בכלור
).....

למעלה