בוקר טוב

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif האם הייתם מוכנים לחרם צרכנים?

כלומר האם הייתם מוכנים להשתתף בו בפועל? אם עניתם בחיוב, הרי אתם חלק מקבוצת ישראלים לא קטנה. הבעיה רק שהישראלים אינם עומדים בכך
(בניגוד לאמריקאים, למשל). בציבור החרדי, החרמות מהסוג הזה , מצליחות מאד (אין פלא! הציבור החרדי מגובש הרבה יותר מזה החילוני, לטוב ולרע שבכך..). מאלו סיבות הייתם מוכנים להחרים יצרן? פירסומת משפילת מגזר מסויים (למשל הפרסומת של פוקס, שארגוני הנשים ניסו בעקבותיה, להפעיל חרם על היצצרן), עקב סיבות פוליטיות (כמו החרם שמפעילה גוש שלום כנגד מוצרים מההתנחלויות, או לחילפין חרם על תוצרת ערבית, שחלק אכן מחרימים)? חרם נגד מוצרי חברות העושות ניסויים על בע"ח? חרם מסיבות כלכליות (כמו שניסו , לפני שנים, לעורר הארגונים הצרניים כנגד קניית עגבניות, שמחירן של אלו הרקיע שחקים- אם אינני טועה בימי יגאל "אין לי" הורוביץ? שימו לב להבדלים בין חרם מסיבות אידיאולוגיות, לבין חרם מסיבות כלכליות. צרפתי לינק לכתבה בנושא. מוזמנים לחוות דעתכם.

גליה12

New member
אני בהחלט מחרימה מוצרים שונים.

קודם כל של מוצרים שהפרסומות שלהם שובינסטיות ופוגעות במישהו,מיעוט, אשה, וכו´.. ומוצרים שנעשים ע"י ילדים המוחזקים בתנאי עבדות- כמו שנאמר בעבר על מוצרי ספורט מסויימים מוצרים שנעשים בהתנחלויות- בוודאי ובוודאי.. ועוד כהנה וכהנה... כל דבר שיצורו או פירסומו אינו מקובל עלי. לצערי אין בארץ מודעות צרכנית- וההשפעה של החרם הפרטי שלי אינה מורגשת, אלא רק עושה לי טוב.

גלי®

New member
ברור שכן ! אני למשל , מחרימה באופן

פנאטי לגמרי , מוצרי טיפוח שנוסו על בעלי חיים !

bimbo.

New member
גם אני!!!../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif

אטיוד5

Active member
אני מחרים

1. תוצרת גרמנית 2. אדידס 3. נסטלה אם הייתי צריך להחרים את כל המוצרים של חברות שמשתמשות לקידום המוצר בגוף האישה, כנראה לא הייתי חי. אני גם לא רואה בזאת השפלה. לפעמים אני רואה בזה ביזוי עצמי של החברה המפרסמת או טעם רע. העובדה הפשוטה היא שזה עובד, ואינני רואה מדוע זה יכול לפגוע במישהו. נניח שיראו גבר חתיך, עכוזו ערום, צמוד לחור בקיר בפרסומת לוזלין. זה יפגע בי?

למעלה