בוקר טוב

rubber duck

New member
מה לעשות אבל אני רוצה להטיס טיסנים

כמו שאמר אין לי שם אני באמת רוצה להטיס טיסנים
ומעבר לזה הרגע חזרתי הביתה אחרי יום הטסה ארוך קריר וכיפי
וכרגע אני בהיי
מקווה שהוא ימשך לאורך זמן ושלפחות לא תהיה נפילה לדאון חזק
בכל מקרה כרגע אני בהיי שרון

סיון b

New member
שרוני....

הי !!! מה שלומך? שמחה שנהנית בהטסות. היה נחמד לקרואת את ההודעה שלך. כולך מחייך. אתה בהיי. איזה כיף! אתה עוד כאן לזמן קצר?

rubber duck

New member
היי סיווני - קראו לי לשולחן ../images/Emo13.gif

ולמען האמת אמי ממש רעבבבבבבבבבב אחרי יופם הטסה משגע אחזור אח"כ - אה כן צריך גם להתקלח אני נראה זוועה כרגע
שרון

סיון b

New member
שרוני,

הלכת. גם אני צריכה להתארגן וכו´ (גם מקלחת...). אתה בטח תקרא את מה שכתבתי אח"כ. אני מתה לדעת מה אתה אומר. שלמוע את התגובה שלך. אז אני אכנס בערב או משהו, לראות אם הגבת. יש לי הרגשה שתשמח בשבילי..
אחרי כל הבכי שלי ביום חמישי... ביי חמוד, סיון

סיון b

New member
שרוני...

דבר ראשון, מסתבר שאני כאן רק לעוד כמה דקות, כי אני יוצאת עם המישפחה שלי לאכול ארוחת צהריים במסעדה. אז ככה... חייבת להודות לך (ולשני) על יום חמישי. יצאתי. היה דווקא נורא נחמד. אומנם צעיר ממני, אבל חמוד. כל הפגישה צחוקים ובסתלבטויות אחד על השני. היה אחלה! אח"כ ישבנו על החוף, הוא חיבק אותי מאחורה, פינק אותי....... האמת היא שבאמת נהניתי. התנשקנו ועוד קצת. היה כיף. הרגשתי משיכה. אבל יחד עם זאת היה לי מוזר. היה לי מוזר לעשות את זה עם מישהו אחר. קשה לי להיפתח עכשיו למישהו אחר. כנראה שאני צריכה זמן קצת לזה... אתמול הוא כבר התקשר. לא דיברנו כי ישנתי... (השלמתי שעות שינה...), אבל הוא התקשר יום אחרי. סימן טוב, לא? אני בטח יצא איתו לעוד פגישה. מבולבל לי. מוזר לי. מוזר לי להיפתח שוב למישהו כשאני אוהבת אחר. אבל היי, הוא יכול להוציא אותי מזה, לא? נשמע טוב!

אורלי_ל

New member
סיו, איזה יופי!

זה בסדר שזה מוזר, זה הכי טבעי שזה מוזר. אל תנסי לא להרגיש מוזר, "תזרמי". אל תפחדי להיפתח. מקסימום תיפגעי
אנחנו כבר רגילים לזה וזה לא ישבור אותנו... מתוקה, את ראויה ליהנות ולכייף (בלחש: ושיאהבו אותך...
) ואל תפריעי לי פעם הבאה באמצע ההודעה!
יאללה ביי, אוהבת אותך אורלי

rubber duck

New member
לסיווני

תהני מארוחת תהריים נהדרת
ותהני ממישהו אחר ושונה יכול הליות שזה רומן לוהט ויכול להיות שלא אבל שווה לנסות
שרון לשני תודה על כמה מילים של מאתמול בערב הייתי במין דאון למען האמת לא קרה לי כבר הרבה זמן דאון מהסוג הזה אבל מצד שני האפ הבוקר היה פשוט פול אפ וזה מתקזז ולכיוון החיובי
אז תודה

סיון b

New member
אורלי ושרוני,

שלום פולנים שלי.... חזרתי עכשיו מארוחת צהריים משפחתית במסעדה סינית כאן בנתניה. היה טעים - מענין כמה השמנתי... אבל היי מה אכפת לי??? תודה על התגובות שלכם. נכנסתי בינתיים עכשיו, כי אני מחכה לטלפון מחברה שלי. אני אמורה ללכת אליה. יש לי כמה דברים לספר לה...
ואני חושבת שהיא תשמח לשמוע... במיוחד אחרי השיחה האחרונה שהייתה לנו. אז אני כאן עכשיו. שמחה על התגובות החיוביות והעידוד שקיבלתי ממכם. איזה כיף לי! הרגשתי קצת רע היום בבוקר. חלת\מתי בלילה על האקס, ואז בבוקר הסתכלתי באיזה קסטת וידאו מהעבודה, כדי לראות אותו. נזכרתי איזה חתיך הוא. ואז הרגשתי מבולבלת בגלל מה שהיה עם הקטנצ´יק... אבל עכשיו כבר בסדר. אשתדל לזרום עם הדברים ולהפסיק לחשוב על דברים שעוד לא היו... ("כמה עוד אפשר לחשוב על דבר שטרם קרה...") - למי שמכיר את תיסלם. אז זהו... מקווה שאתם בסדר. אני כרגע כן.... וזה נחמד לי. ואור(א)לית, מצטערת על ההפרעה. לא יחזור שנית. אולי בפעם הבאה נעשה תיאום ציפיות...
אוהבת, סיון

rubber duck

New member
היי סיווני

מה שלום זושקה כיף לשמוע שנהניית אתמול פחות כיף שהבוקר קמת בלי לחייך אבל נראה לי שאת מרגישה קצת יןתר טוב
למען האמת גם אני כרגע בהיי - גם ההטסה וגם שיחת טלפון שלא ציפיתי לה בקיצור יש עתיד
שרון

סיון b

New member
שרוני

זושקה בסדר. מוסרת ד"ש... אחלה גפלטעפיש הבוקר, ועוד מעט אוכלת קרעפלך... בתיאבון זושקה! שרוני, אתה נשמע לי מחויך במקצת. רוצה לספר על מה ולמה? או ששיחת הטלפון היא סוד????? סיון <הסקרנות אוכלת...> סתאאם

rubber duck

New member
אס ככה

זלטק מוסר שהוא רוצה מרק איטריות ואת העוף בלי העור
ולא פחות חשוב מגש צימס ליד וחעיניין שיחת הטלפון זה המשך לאיזה צ´אט מלפני כמה שובועות שכמעט שחכתי ממנו אבל מחר יש לי דייט בזכותו
ואל תשאלי אותי אם אני יודע להמ אני נכנס
שרון

סיון b

New member
יווווו שרוני

מה, דווקא נחמד אם יש לך דייט... אני לא אשאל אם את היודע למה אתה נכנס, כי אני מניחה שכן. שאתה יודע. וזה לא כזה גרוע, אחרת לא היית עושה את זה... גם לי היה פעם, לפני שנתיים בערך, דייט עם מישהו מצ´אט (בעצם פעמיים כאלה). לא יצא כלום, אבל היה לי נורא נחמד. אז, חמוד, אני מאחלת לך הרבה בהצלחה בפגישה. ו... היי, אני מחכה לדיווחים. מקווה שרק טובים!!! ו... אפשר לשאול בן כמה אתה??? זה לא אני, זו דודה זושקה ששאלה....

rubber duck

New member
תמסרי לזושקה שזלטק

כבר בן 58 לגבי אני בן 28 - הייתי לפני כמה שבועות ליתר דיוק ז"א שטאני כבר בן יותר מ 28
לא הבנתי איך פולניה אוכלת סיני - מיילא רוסי
שרון

סיון b

New member
אוי זלטק שלי

ילד גדול של דודה, גדלת בכמה שבועות. ואני זוכרת אותך שהיית כזה פיצקי... דודה זושקה אכלה במסעדה סינית גם קניידלך, קרעפלך וגפילטעפיש... ואל תגלה לאף אחד שמגישים כזה אוכל במסעדות.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! דודה זושקה הייתה חייבת לאכול סיני, אחרת מה היא תבשל לבעל הסיני שלה??? ומי אתם חושבים שהיה הדייט שלה ביום חמישי אם לא סיני קטן???? ססססתתתתאאאאאםםםםם!!! טוב, השתגעתי. אברבאנל דחוף! אני עדיין מפנטזת על הרופאים של אורלינקה עם החלוקים הלבנים (או בלעדיהם)... בעצם בלעדיהם.... ואל תגלו לאמא שלי איך אני מדברת. ועוד אחרי החינוך של סאני.... (לסאני שלום רב). שני ואני נלך לשם יחד... שרוני, אחלה גיל 28 וכמה שבועות.... באמת!!! אני בת 24 וחודש... עם רגל אחת בקבר.... סתם בדלת...... קיצר, אני חייבת ללכת. מקווה להיכנס בערב, ואם לא.... מחר... כהרגלי בקודש בעבודה..... שיהיה לך אחלה יום שבעולם! ואני לא מאחלת לך עכשיו בהצלחה, אלא רק מחר. לא לכעוס עלי.... יאלה, חומד, ביי ביי וסורי שאני נוטשת (מקווה שלך אין חרדת נטישה כמו לסאני שלנו...). סיונושקה

rubber duck

New member
סיווני

אין לי חרדת נטישה הערב אני אחזור דיי מאוחר - צריך לקפוץ לאחי - לשבת לדבר איתו קצת וזהו
מעבר לכך זלטק מוסר ד"ש לזושקה וגם לדודה הצימעס היה מעולה העוף לא כובס כמו שצריך אבל היה אכיל
יש לציין שברוניה למדה להכין תה פולני ( מיים וכפית סוכר בלי כלום ) אז זהו לעכשיו אחוזר בערב אחרי המשחק - נקווה שתהיה עוד סיבה לשמוח
שרון

למעלה