בוקר טוב
ג גלי® New member 17/10/01 #2 בוקר ! אני כאן ! מביתי החדש ! כמה יש לי להספיק להתעדכן ..... קרה משהו ? מישהו נולד ? מישהו מת , או שהכל יציב ?
בוקר ! אני כאן ! מביתי החדש ! כמה יש לי להספיק להתעדכן ..... קרה משהו ? מישהו נולד ? מישהו מת , או שהכל יציב ?
ג גלי® New member 17/10/01 #3 תגידו , אתן מכירות איזה "ברכה"? כי פתחתי עכשיו את המייל שלי , אחרי ניתוק של נצח , ואני מוצאת טונה של וירוסים שם , כששם השולח "ברכה" .... אם אני תופסת את ה"ברכה" הנ"ל , היא תתפלל שהאנטרקס יגיע אליה לפני .... ככה לנסות להזיק ל"מחשבוש" שלי ? לא יפה ....
תגידו , אתן מכירות איזה "ברכה"? כי פתחתי עכשיו את המייל שלי , אחרי ניתוק של נצח , ואני מוצאת טונה של וירוסים שם , כששם השולח "ברכה" .... אם אני תופסת את ה"ברכה" הנ"ל , היא תתפלל שהאנטרקס יגיע אליה לפני .... ככה לנסות להזיק ל"מחשבוש" שלי ? לא יפה ....
A AYELET1 New member 17/10/01 #4 גלייייי קבלי זר |פרח |פרח |פרח |פרח |פרח |פרח ל חוששת לשלוח לך ברכה לרגל המעבר חסרת לנו מאד!
ג גלי® New member 17/10/01 #7 תודה , תודה , תודה .... הבית עדיין נראה כמו מחנה מעפילים , אבל יהיה טוב ... רואים את האור בקצה המנהרה ...(עם המזל שלי , זו רכבת .... )
תודה , תודה , תודה .... הבית עדיין נראה כמו מחנה מעפילים , אבל יהיה טוב ... רואים את האור בקצה המנהרה ...(עם המזל שלי , זו רכבת .... )
B bimbo. New member 17/10/01 #11 גאלושקה יקרה! המון ברכות על ../images/Emo49.gif המעבר לביתך החדש! וטוב שרואים אותך כאן שוב, ומקווה שנראה שנראה אותך הרבה.
גאלושקה יקרה! המון ברכות על ../images/Emo49.gif המעבר לביתך החדש! וטוב שרואים אותך כאן שוב, ומקווה שנראה שנראה אותך הרבה.
ג גליה12 New member 17/10/01 #5 לא טוב הוא הבוקר הזה וחוששני שיוביל לבקרים טובים הרבה פחות- ... והתקוה לשלום הולכת ומתרחקת- הולכת ונמוגה.
לא טוב הוא הבוקר הזה וחוששני שיוביל לבקרים טובים הרבה פחות- ... והתקוה לשלום הולכת ומתרחקת- הולכת ונמוגה.