בוקר טוב
.

Rainbow100

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif.

אתמול הבן התקשר. סיפר שכולם ישארו השבת אבל הוא יצא הביתה. צ'ופר על זה שהתנדב בשבת שעברה להישאר. לא היה בבית מאז החל טירונות... איזו הפתעה נהדרת. כבר הכנתי את עצמי שהוא לא יהיה בבית חודש ימים... בוקר תוףףףף מאד .

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif

טוב מאוד. זה מוצא חן בעיני, זה מעביר מסר מצויין לשאר החיילים - מי שמתנדב הוא לא פראייר, ויתוגמל על כך בבוא העת. תתחילי להכין את הסירים...

בוקר טוב גם לך ובשביל זה באמת

בוקר טוב ואפילו מצויין. מאחלת לך עוד הרבה הפתעות נעימות וטובות כאלה. שיהיה יום מקסים לכולם.

ושוב אני, בהקשר לאמר שאמרתי אתמול

על שיחה בין חברי הפורום בצ'ט, שננסה? או שלא ננסה? נכנסתי ל-CHATTV וזה עבד, רק חבל שהייתי שם לבד. חחחח. מחכה לתגובות, בכל מקרה היום אני ביום חופש, לא שאני מנצלת אותו לסטלבט, אבל בעקרון אני כאן ומידי פעם אנתר לי בקפיצות קנגרו למחשב.

אממאא

New member
בוקר טוב, בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה יופי קשתבענן, אני יודעת שבדרך כלל מי שמתנדב להישאר שבת, מצ'פרים אותו בשבת כשכל החבר'ה האחרים נשארים. שימי מעכשיו סירים על האש, תכיני נפשית את מכונת הכביסה והיבוש..
שיהיה יום טוב שקט ורגוע

mory001

New member
בוקר טוב,

כן ירבו הפתעות נעימות כאלו - אמן. חדשות קצת לא נעימות היום, מקווה שלכל החיילים שלום. שיהיה יום רגוע לכווווווולם. אני עדין בבית. עדיין בחופשת מחלה. מתפנקת.

ניסיתי לחפש דרך גוגל את הצ'אט טי.וי

מצאתי משהו עם המון הערות של אנשים שלא מצליחים להתחבר. הבנתי שיש שם בעיה בכלל להרשם לצ'ט הזה, בעיה עם הסיסמאות וכד'

מיקמיק מהמקום שאת נמצאת בפורום

הזה למעלה, יש סרגל משימות שאחד הדברים בו זה ה-CHAT TV. תקליקי עליו ותיכנסתי. כך אני עשיתי הבוקר והצלחתי לדבר אפילו בצ'ט עם אממאא. בבוקר זה פעל נהדר.

מעאנ

New member
../images/Emo10.gif עשתי הכל, תפוז לא מצליח לזכור

את "מיקמיק האחת", הכנסתי שם אחר >ם שם כי הכל כבר היה תפוס) ואני לא מצליחה להכנס לצ'אט, איזה חדר צריך לבחור ? מה שהכי גרוע תפוז לא נותן לי להכנס לקומונה סגורה שאני חברה בה בגלל החלפת השם
בקיצור איך אני מצליכה עכשיו לצו'טט בצ'אט

oshiko

New member
הניק הקבוע שלך מזמין בעיות ...

הוא משלב עברית, אנגלית וספרות. אין כלי במערכת שלא מסתבך עם זה. לא הצלחתי אף פעם לכתוב אותו או להעתיק אותו לאקסל, למסר, או לכל דבר אחר, בלי שכל כלי יחליט על דעת עצמו איפה הוא רוצה לשים את ה "1", "האחת" ו "mikmik". קיבלתי כבר את כל הקומבינציות האפשריות. אני ממליץ לך לאמץ משהו יותר ידידותי לסביבה ... ד"א היה לך כבר ניק "mikkusk" - לא?

מעאנ

New member
כן, אבל לא זכרתי איך כתבתי אותו

והתעצלתי לחפש אחורה, לא ידעתי שזה מה שיקרה.

תוספת - תסתכלי מעל שם הפורום

הורים לחיילים, יש שורה בצבע כחול, כתוב שם (מימין לשמאל): ראשי, צ'ט טי וי וכד'.

למעלה