בוקר טוב

leikin

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אני פונה למקום הנכון, אשמח עם תוכלו לעזור לי. הנני שותפה במשרד נדל"ן - תיווך. אני והשותפה שלי מעוניינות בעזרה מקצועית שתכוון אותנו איך לתכן את זמננו נכון, לשווק נכון, וכו'. האם אתם יודעים כמה זה בכלל יעלה לנו? למי צריך לפנות? תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון או ייעוץ

יקירה, את מעלה כמה נושאים, חלקם קשורים לאימון וחלקם לייעוץ. באופן כללי - ייעוץ עוסק במתן הידע החסר לך ואימון עוסק באופנים הטובים לך לשימוש בידע הזה. לדוגמא - אם תלכי ליועץ שיווקי תקבלי הרבה רעיונות מצוינים איך לשווק את העסק שלך. יכול להיות שמכאן יהיה לך ברור מה לעשות וכיצד להתקדם, ואת בדרך. עם זאת יתכן שמרוב האפשרויות תמצאי את עצמך לא עושה כלום, מרגישה אשמה על כך שאת לא מיישמת את העצות המצוינות וכו'. במקרה הזה אימון יוכל לסייע לך לבחור את הדרכים הטובות לך לשווק - אילו שמתאימות לסגנון האישי שלך, לא פוגעות בערכייך ומאפשרות לך ביטוי נכון. מקום טוב להתחיל בו הוא מט"י אשר נותן גם קורסים וגם חונכים לעסקים בעלות סבירה מאוד. כמו כן את יכולה למצוא יועץ שיווקי אשר יעזור לך לפרוס את האפשרויות השיווקיות העומדות בפנייך. תכנון וניהול זמן זה בדרך כלל מיומנות רכה יותר, אשר אימון הוא המענה המתאים לה, אבל יתכן ותוכלי להעזר בחונך לצורך כך.

leikin

New member
ענבל

תודה רבה לך אחרי שוטטות באינטרנט בשעתיים האחרונות באמת מצאתי את מט"י וכבר יצרתי אתם קשר
תודה לך

למעלה