בוקר טוב

rubber duck

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

עוד בוקר הגיע כבר אמצע השבוע הילדים עוד מעט מוכנים לגן הקםה היה טוב מאד ( קפה חדש ומוצלח למדי שבקורב אכתוב עליו בבלוג ) גם היום אני ביום מחלה בבית ( ולא משנה שאתמול נקראתי להציל את המולדת בעבודה ) ומה עושה היום : נח בעיקר שרון

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

הלילה היה לי שוב לילה הזוי. אין מושג למה וכמה, אבל זה מה שקורה לי בזמן האחרון, מן חוסר איזון שכזה. בכל מקרה אני היום אהיה יותר מסתם עסוקה, צירפו אותי לוועד ההורים של בית ספר בויאר, שם לומדים שניים מילדיי (ובדרך כמובן גם כל השאר...) ובערב יש לי ישיבת וועד. לפני כן יש לי רופא שיניים ומיד אח"כ אני מלווה חברה לרופא שלה. מחר יש לי אשפוז יום+ בדיקת רופא שממש ניסיתי להתחמק ממנה , אבל יש מי שעומד לי על הראש עם זה, קיצור- אנסה להיות פה כמה שיותר, אבל אל תכעסו אם זה לא יהיה במינונים הרגילים. אני מסבה את תשומת לבכם לשאלה שנשאלה כאן אצלנו ונותרה ללא מענה : ציפוי לאמבטיות. מי מכיר , מי יודע? מי יכול לעזור בבקשה? אני שואפת ששום שאלה לא תישאר כאן באוויר בפורום שלנו. טוב, אני הולכת לסדר כמה דברים, עוד מעט אעלה כאן את שאלת הסקר היומי ונראה מה דעתכם בנושא.... יאללה... אוהבת אתכם. מעניין אם יהיו לנו היום סמויים שיצטרפו אלינו ... יאללה חיבוק לכולכם !

../images/Emo193.gif תרגיש טוב

אני הולכת היום לשיעור נסיון בחוג תכשיטנות ומחכה לזה בקוצר רוח

למעלה