בוקר טוב

rubber duck

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אחרי השכמה לא מתוכננת ב 5 בבוקר הבית כבר מוכן לתזוזה מקווה שיהיה יום רגוע שרון

../images/Emo24.gif יאאאא... איזה כיף שאתה פה !!!!

רציתי לומר לך : אתה פשוט מקסים !!! אבל באמת. שמחתי מאוד להכירך, הצטערתי לאללה שהלכת מוקדם כי רציתי לומר תודה על זה שדאגת לי וגם קצת לדבר ולהכיר, אבל אני משוכנעת שעוד תהיינה לנו עוד הזדמנויות. אז מותק, שימחת אותי לאללה עכשיו והרשה לי לומר :

בוקר טוב לכל הכפרות !

אז ככה... חזרתי אתמול באין לי מושג איזו שעה (אבל מאוחר) ועברתי את אחד מהערבים הכי מדהימים שעברתי מזה הרבה זמן. אז מה היה שם? הוזמנתי לסדנת בשר באל גאוצ'ו. מי שארגנו את כל העסק היה סתיו המהמם שלנו יחד עם שותפתו לניהול פורום הקרניבורים - א פרח (אהובה יקרה שלי) וכמובן נעמה פלד סמנכ"ל תפוז. מה אומר ומה אגיד... הארגון היה לעילה ולעילה, תצחקו אבל מה שכבש את לבי היו המחברות שקיבלנו על מנת שנוכל לכתוב רשמים. מדובר במחברות רגילות של ילדים שהודבקה אליהם מדבקה : "באהבה מפורום קרניבורים ותאוות בשרים". זה הרגיש לי כאילו אימא ואבא דאגו לנו, המוזמנים, והאמת? סתיו הוא כל כך אבא, ואדווה (א פרח) היא כל כך אימא, אז ההרגשה הזאת היא לא בכדי ... אז התאפסנו שם באל גאוצ'ו בתל אביב וקיבלנו אירוח קינג סטייל ולמדנו מה עושים עם בשר ובעיקר מה לא ... החברה הייתה מדהימה, האוכל היה נפלא (בעיקר המוז'חאס - שקדים והאסאדו הרך) והצלחתי עוד להכיר כמה אנשים מקסימים , כגון : הסולטן מפולין (איזה ניק גאוני, אה?) אז היה ערב פצצות למרות שלא הייתי במיטבי (אני עם צוואר תפוס וכמו סתומה החלטתי לעשות סיפתח על נעלי עקב חדשות דנדשות ומי בכלל הולכת עם עקבים היום ??? זה כל כך אופנת סתיו 67 ... סתימות בלונדינית אופיינית מצדי...) קיצור- ערב מקסים וטעים, אז סתיו אחי, אם אתה קורא פה- אז שוב תודה תודה ותודה, גם לך וגם לאדוונת ובעיקר לנעמונת שהפליאה בסטרפלסה הצחור שעוטר בעדי מהמם שאם הייתי קצת יותר "אני " הייתי פשוט לוקחת אותו מבלי לשאול, אבל זהו, שלא הייתי במיטבי ..... איזה יפהההההה !!!!! נעמונת- אולי תספרי לגולשי הפורום מאיפה שכיית החמדה הזאת , אה? למה לשמור לעצמך ??? הכי טוב לרוץ לספר לחבר'ה , לא? האמת ? הייתם מה זה חסרים לי ... כן יגאל, גם אתה ....

סמד13

New member
את תפסקי לחלום ולכי לארוז ../images/Emo152.gif

סתם רגע של רשעות

ואני רוצה להגיד לך יקירתי

שהסיבה העיקרית שבאתי הוא כדי לראות אותך אישה יקרה זה ברור שלא הוזמנתי דרך הפורום כי אני לרוב סמויה בפורומים תפוז מדי פעם אני מגיחה אבל מה לעשות שלפעמים נופלים על המשפחות הנכונות וכשרק נודע לי שאתם הולכים להתארח ואריאלה פיקסלר תהיה שם קפצתי על המציאה ונכנסתי בדלת האחורית. שמחתי לראות אותך - החלפנו רק מילה או שתיים הצטערתי שלא יכולתי ממש להכירך מקרוב משום שאני חושבת שאת אדם מעניין ומיוחד. שמחתי גם לפגוש את פנינה קדם, נעמה,בלוביי ושאר חברי הפורום שמסתתרים מאחורי ניק. אני מאד נהנייתי, שיהיה לך יום נפלא.

ואני רוצה להגיד לך יקירתי

שהסיבה העיקרית שבאתי הוא כדי לראות אותך אישה יקרה זה ברור שלא הוזמנתי דרך הפורום כי אני לרוב סמויה בפורומים תפוז מדי פעם אני מגיחה אבל מה לעשות שלפעמים נופלים על המשפחות הנכונות וכשרק נודע לי שאתם הולכים להתארח ואריאלה פיקסלר תהיה שם קפצתי על המציאה ונכנסתי בדלת האחורית. שמחתי לראות אותך - החלפנו רק מילה או שתיים הצטערתי שלא יכולתי ממש להכירך מקרוב משום שאני חושבת שאת אדם מעניין ומיוחד. שמחתי גם לפגוש את פנינה קדם, נעמה,בלוביי ושאר חברי הפורום שמסתתרים מאחורי ניק. אני מאד נהנייתי, שיהיה לך יום נפלא.

למעלה