בוקר טוב

rubber duck

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

זהו זה שנת לימודים חדשה החלה שרדנו את החופש הגדול הילדים היו נהדרים ואני מתכונן לסיום החופש הגדול האישי שלי - שנה וחצי של חופשת מחלה מסתיימת לה בעוד מספר ימים שרון

ברוך השם שהחופשה הזאת חלפה לה ...

אני מעדיפה שרימפסים בצורה אחרת ... אנחנו פעם צריכים לדבר ... חיבוק גדול גדול ושמחה בשמחתך !!

בוקר טוב לכולם !

אני בעיצומן של ריצות מטורפות. אתמול כל היום הייתי בבויאר, הילדים הגדולים חזרו לפנימייה עוד אתמול ועד הערב היינו יחד אתם. היום רועי התחיל את כיתה ו' שלו והראל את היום הראשון לחודש התשיעי שלו. זהו, זה מה שהולך במחוזותיי. בין לבין אני מחפשת ארגזים , כי בדיוק בעוד חודש אני עוברת דירה. אני עוד לא יודעת לאן, אבל זה הרי לא חשוב... העיקר הארגזים ... קיצור- אם למישהו יש ארגזים והוא נורא מעוניין להיפטר מהם- אז אני הכתובת ! יאללה... הולכת לארגן עוד כמה דברים ...

restסF

New member
יאאא

אולי תבואי לגור באיזור המרכז? מבטיחה בייביסיטרים חינם להראל וקובנות בהמוניהן..

אריאלה../images/Emo24.gif

בהצלחה לכולכם, לילדים בלימודים, ולחמוד הזה שמתרוצץ לך בין הרגליים. ואת חזרת בשיא המרץ, לאן לעבור דירה ? בעוד חודש ?? בריאות ואהבה אריאלה

HayaBee

New member
צפרא טבא ולחילופין צהרים טובים

חזרתי מחופשה ומאחלת לך אריאלה בריאות טובה וסומכת על כך שאת איתנו ואנו איתך בטוב ובטוב....... ובבריאות!!! ולענין הצרכנות, אז בדיוטי פרי של ישראל המחירים הטובים ביותר וההצעות המגוונות ביותר לעומת שדה התעופה ארופאי כלשהו, המחירים שם "בשמיים". רוצה לספר לכם שקניתי בושם בנתב"ג שמחירו הרגיל מעל 70 דולר אך היה בסייל מיוחד במחיר 59.99 דולר כך "צעקו" השלטים, במדף מצאתי את הבושם עם תוית של 48.99 דולר ומיד לקחתי שניים ואכן חויבתי רק בסכום שהיה רשום על המוצר, הרווחתי\חסכתי ונהנתי מהמציאה!!! אז שימו לב לתוויות שעל המדף לפעמים יש תימחור ישן שנשאר, אז למה לא להנות, קורה גם בסופרים בארץ לא פעם. שנת לימודים חדשה ומוצלחת לילדים ולהורים.

למעלה