בוקר טוב

touti

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

מזל טוב לילדים של מקסימית

גמדים

New member
מזל טוב מזל טוב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח,הרבה נחת מילדים שתגדלי אתם שנחת ובשמחה תמיד , יום הולדת שמח,

בוקר טוב, בוקר נפלא -

תודה רבה על כל האיחולים אשר החלו כבר אתמול. אוהפתותכם מלאנים מלאנים ולמקסימים של אמא המון המון מזל טוב, אמא אוהבת אתכם הכי הכי הכי בעולם. וואוו כבר עברו 4 שנים מהצירים, לא יאומן איך עם הזמן שוכחים את הכאב...

בוקר טוב אמא יקרה......./images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

מלאנתלפיים נשיקות לנסיכי הצפון.... הרבה הרבה נחת.... אוהבת אתכם ומתגעגעת......... ויום טוב לכם חברים....

אהובית תודה רבה על כל האיחולים

גם אנחנו אוהבים ומתגעגעים מאיתנו הצפוניים...

מזל טוב לשני המקסימים של מקסימית...

זה תמיד הולך ביחד ... האמא והילדים ... שתרוי מהם רוב נחת , וגידולם יהא בנחת ותזכי לשמח אתם בבר המצוה ולראותם בחופתם ... ונאמר ``וראה בנים לבניך,שלום על ישראל`` ,לכן אברכך , שיצאו מהם בנים ובני בנים ההולכים בדרך הישר , ואת, אשה יקרה , תזכי לראותם , דור ישרים יבורך ! אמן ! צביקה

אiר1

New member
מזל טוב מקסימיתוש../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

אני בשום פנים ואופן לא שוכחת את הצירים הארורים, לא שוכחת ולא מוכנה לשכוח. פלא שהסכמתי לעבור את זה 3 פעמים! אוף

בוקר טוב../images/Emo42.gif מי שלא כתב עדיין עובדות על עצמו

יש לו זמן עד 16:00
יום נפלא בשורות טובות

../images/Emo124.gif קצת לפני ארבע אני אפתח שרשור חדש

ובו אני ארכז את העובדות שהעלתם. החל מ 16:00 כל מי שכתב יפתור את התעלומה ויגאל אותנו מסקרנותנו...

../images/Emo124.gif ב ו ק ר...

שיהי'ה יום של משאלות מתגשמות של תובנות נבנות ומיושמות יום מקשיב ומלא ברגעים קטנים ומתוקים ובהרבה הרבה חיוכים. מקסימית והמקסימים המונמונים של מזל טובים שפע של ברכות ואיחולים....

דודי 34

New member
בוקר טוב לכול עם ישראל וגרושתו

שבלולה אי אפשר לעשות משו עם השעון איזה קווץ קטן ולהקדים אותו?

TILTAN2

New member
כמוך בדרום

היי אצלי הכל בסדר חזרתי לעבודה ומתחיל להתארגן (עדיין לא התחברתי לאינטרנט) הכי חשוב זה שכיף לחזור יום טוב אבי

למעלה