בוקר טוב מקסימה מה קרה? את עוד ישנה? יום חופש?? חיכתי חיכתי והבוקר טוב לא הגיע:)
T touti New member 10/12/07 #1 בוקר טוב../images/Emo13.gif מקסימה מה קרה? את עוד ישנה? יום חופש?? חיכתי חיכתי והבוקר טוב לא הגיע
מ מקסימית2 New member 10/12/07 #2 ../images/Emo42.gifבוקר אור, בוקר מקסים ../images/Emo42.gif תותי חביבתי, אני ישנה בשעות כאלו??? ברור שלא אבל נכנסתי למשרד לפני 15 דקות והייתי כ"כ צמאה אז סורי קודם הכנתי לי קפה טעים . שיהיה לכולנו להמשך יום נפלא.
../images/Emo42.gifבוקר אור, בוקר מקסים ../images/Emo42.gif תותי חביבתי, אני ישנה בשעות כאלו??? ברור שלא אבל נכנסתי למשרד לפני 15 דקות והייתי כ"כ צמאה אז סורי קודם הכנתי לי קפה טעים . שיהיה לכולנו להמשך יום נפלא.
מ מקסימית2 New member 10/12/07 #4 ../images/Emo23.gif בד"כ אצלי אחרי הקפה הראשון תוך 15 דקות מגיע גם הקפה השני, אז את מוזמנת. 1 סוכר.
מ מקסימית2 New member 10/12/07 #6 שכחתי לציין גם חודש טוב שיבוא עלינו חודש טבת, לטובה ולשמחה עם המון המון בשורות טובות ואושר. איזה כייף החודש ילדיי יהיו בני 4. ותותי תודה על הקפה היה מצויין.
שכחתי לציין גם חודש טוב שיבוא עלינו חודש טבת, לטובה ולשמחה עם המון המון בשורות טובות ואושר. איזה כייף החודש ילדיי יהיו בני 4. ותותי תודה על הקפה היה מצויין.
ג גמדים New member 10/12/07 #9 חודש טוב../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif אני עם הילדים חלק מהזמן , ע שרמצא עבודה טובה בעזה שיהיה חודש מבורך עם פרנסה טובה , הרבה הצלחה , הרבה ברכה, אורה, בריאות
חודש טוב../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif אני עם הילדים חלק מהזמן , ע שרמצא עבודה טובה בעזה שיהיה חודש מבורך עם פרנסה טובה , הרבה הצלחה , הרבה ברכה, אורה, בריאות
ש שבלולית U4 New member 10/12/07 #10 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אויש איזה חודש קשה שיעבור כבר דצמבר.... איזה לחץץץץץץץץץץץץץץץץ