בוקר טוב מה קורה היום? כולם בחופשת סופשבוע. טוב, אז אני אאחל לעצמי שיהיה לי יום טוב וייגמר מהר.
J jif New member 10/7/03 #1 בוקר טוב../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מה קורה היום? כולם בחופשת סופשבוע . טוב, אז אני אאחל לעצמי שיהיה לי יום טוב וייגמר מהר.
בוקר טוב../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מה קורה היום? כולם בחופשת סופשבוע . טוב, אז אני אאחל לעצמי שיהיה לי יום טוב וייגמר מהר.
J jif New member 10/7/03 #5 זה מה שאתה מאחל לי? דווקא שאני רוצה שהיום יעבור מהר, לא מסיבה מיוחדת סתם כי זה סופ"ש.
מ מנופ New member 10/7/03 #3 בוקר טוב ../images/Emo42.gif אני פה, רק שיש לי בעיות במחשב. מה שלומך ג'פונה? שיהיה לנו יום קסום.
M mariana New member 10/7/03 #4 דווקא אני כאן../images/Emo8.gif מה שלומך ג'יפ? סוף סוף סופשבוע. איזה כיף עציון אולי במקרה חמותך באה לבקר?
דווקא אני כאן../images/Emo8.gif מה שלומך ג'יפ? סוף סוף סופשבוע. איזה כיף עציון אולי במקרה חמותך באה לבקר?
מ מנופ New member 10/7/03 #7 אז תזמין את מרינה במקום ואני בטוחה שהיא לא "פוד פרוססור" כך שישאר לך ולכלב הרבה אוכל.
J jif New member 10/7/03 #8 כדי שיהיו לך סיפורים מעניינים... מרין מחכה שמשהו יוציא את הפורום הזה מתרדמת החורף שלו