בוקר טוב אחרי יום עמוס במיוחד אתמול...... בתקווה ליום רגוע..... יום נפלא...
א איזי בת New member 29/10/07 #1 בוקר טוב ../images/Emo122.gif אחרי יום עמוס במיוחד אתמול...... בתקווה ליום רגוע..... יום נפלא...
ס ס ג ל ג ל ת New member 29/10/07 #2 בוקר מצויין../images/Emo24.gif בוקר שני שאני מתעוררת אחרי חלומות על האקס וחברה שלו ....המומה מעצמי
פ פאנטה אקזוטית New member 29/10/07 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לנו אחלה יום!
נ נעה שבדרך New member 29/10/07 #9 בוקר../images/Emo41.gifטוב../images/Emo96.gifלכולם../images/Emo42.gif בא לי חופשששששששששששששש אבל אני אתגבר בא לי ללכת לטייל ולאכול טוב ולבלות לי בשמש הכיפית להשתחרר ולהתפנק קצת (הרבה!!!)
בוקר../images/Emo41.gifטוב../images/Emo96.gifלכולם../images/Emo42.gif בא לי חופשששששששששששששש אבל אני אתגבר בא לי ללכת לטייל ולאכול טוב ולבלות לי בשמש הכיפית להשתחרר ולהתפנק קצת (הרבה!!!)
ל לילי301 New member 29/10/07 #11 בוקר טוב איזי - המשכימה הלאומית, בוקר אור לכווולם... היום אני במצב רוח מרומם במיוחד, נא לא להרוס! יום מקסים
בוקר טוב איזי - המשכימה הלאומית, בוקר אור לכווולם... היום אני במצב רוח מרומם במיוחד, נא לא להרוס! יום מקסים
ש שרשירית New member 29/10/07 #12 בוקר מעולה ../images/Emo192.gif אז סיימתי את המחלה - נשארה רק נזלת מציקה. אבל עכשיו הקטנצ'יק מתחיל להשתעל ולהיות חולה. באסה שיהיה לנו שבוע רגוע
בוקר מעולה ../images/Emo192.gif אז סיימתי את המחלה - נשארה רק נזלת מציקה. אבל עכשיו הקטנצ'יק מתחיל להשתעל ולהיות חולה. באסה שיהיה לנו שבוע רגוע
מ מחפשת דרך החוצה New member 29/10/07 #13 בוקר טוב ../images/Emo42.gif חזרתי ( כי היה מדהים, - כי נגמר...) בוקר טוב פורום
O orvoar New member 29/10/07 #15 בוקר טוב טוב, אז כבר לא בוקר אבל רק עכשיו התפנתי למחשב שלא מענייני עבודה! אז אל תתחילו לרדת עליי - במיוחד אתה רמי אז רק באתי לאחל יום נפלא כי הבטחתי למיצה המתוקה שאכתוב יותר........... מחכה למפגש נורמלי - שאפשר יהיה לקשקש בכיף המשך יום נעים מיקי
בוקר טוב טוב, אז כבר לא בוקר אבל רק עכשיו התפנתי למחשב שלא מענייני עבודה! אז אל תתחילו לרדת עליי - במיוחד אתה רמי אז רק באתי לאחל יום נפלא כי הבטחתי למיצה המתוקה שאכתוב יותר........... מחכה למפגש נורמלי - שאפשר יהיה לקשקש בכיף המשך יום נעים מיקי