בוקר טוב!=]

בוקר טוב!=]../images/Emo118.gif

בוקר שוק..פורום מדהים..מה קורה..בשבת אתם לא פותחים שרשור בוקר.. אז איך ביינתים השבת?מה עושים?יוצאים לאנשהו? אני לבד בבית עם אחותי ההורים שלי הלכו לבר מצווה משעממת כי בצד של אבא שלי אין אפ'חד שמעניין ממש וזה..הייתי מעדיפה את צד של אמא אבל הם הלכו אנחנו לבד פה..באסה..אני רגילה להיות איתם בשבת וזה..הלוואי שאחרי זה יבואו אלינו דודים שלי ובכלל יהיה כיפפ.אמן!=] אני הולכת להכין קצת שיעורים במה שיש..אין לי הרבה אז אני יחזור אח"כ..מה איתכם?מבלים?קמתם?עוד'מט אולי אני ישים סקר שלא יהיה כאן שיעמום טוטאלי..חחח..למרות שכיפפ פה תמיד אבל בשבת קצת ריקני יאללה ספרו ביינתים איך השבת..מה הספקתם לעשות..ומה שאתם רוצים.. המשך שבת נעימה,ושינה טובה לישנונים..חחח... ביוש..עוד'מט אני יחזור!!=]

סקר...

לקוח מפורום שאלונים וסקרים..תודה להם!=]..סקר על נושא אוכל.. מיועד לשני המינים. שם: גיל: שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: אתם אוהבים לאכול?: מהו החטיף האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: מהו הממתק האהוב עלייך?: מהו הממתק השנוא עלייך?: מהו המאכל האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: אתם אוהבים פירות?: אתם אוהבים ירקות?: אתם אוהבים שוקולד?: אתם צמחוניים?: שומרים כשרות?: אוכלים את כל הארוחות ביום?: אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? פירות/ירקות? צ'יפס/במבה? אוכל חם/אוכל קר? חטיפים/ממתקים? גבינה לבנה/צהובה? דגים/בשר? בונגראנץ'/מקדונלס? צ'יפס/ספגטי? אהבתם את השאלון?
או
? תודה לפורום שאלונים וסקרים..יאללה לענות!=]

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

שם:קארין גיל:9 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אוכל
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: ספגטי חם!! מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: רק לשתות מייםםםםםם מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: קורנפלקס עם חלב מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: פרוסה עם גבינה\|שקולד| מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:משהו עם עוף... מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: מקושקשת אתם אוהבים לאכול?:מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מהו החטיף האהוב עלייך?: צ'יפס וביסלי מהו המאכל השנוא עלייך?: פרוסה עם גבינה מהו הממתק האהוב עלייך?: סוכריה על מקל מהו הממתק השנוא עלייך?: משהו כזה פריך... עם צבעים כאלה כמו גומי עם סוכר כזה... לוידעת איך קואים לזה...
מהו המאכל האהוב עלייך?: שניצל, פיצה, וספגטי מהו המאכל השנוא עלייך?: פרוסה עם גבינה אתם אוהבים פירות?: קצת.. אתם אוהבים ירקות?: לא ממש... אתם אוהבים שוקולד?:ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כןןןןןןןןןןןן
מאודדדדדדדדדד
אתם צמחוניים?: לא. שומרים כשרות?: כה. אוכלים את כל הארוחות ביום?: לפעמים אני מפספסת בוקר.. אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: בדר"כ זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? מריר פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? צ'יפס אוכל חם/אוכל קר? חם חטיפים/ממתקים? חטיפים גבינה לבנה/צהובה? צהובה דגים/בשר? בשר בונגראנץ'/מקדונלס? בורגראנץ' צ'יפס/ספגטי? צ'יפס אהבתם את השאלון?או? מאוד!

יקיר15

New member
עונהה ...

שם:יקיר אהרוני גיל: 15 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: תלוי אם אני רעב אז אני יאכל ואם לא אני אבדוק אם יש מים חמים ולבינתיים יתחמם עם המזגן או מפזר חוםם מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מה שיש לאכול - כל עוד אני רעב מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידהה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:אממ כלום אני שותה נס/תה/שוקו מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: כלום- אני לא אוכל בביצפר מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: זה תלוי מה יש לאכול מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: בדר"כ אם אני רעב לקראת הערב אז זה נס וכמה עוגיות אתם אוהבים לאכול?: אפשר להגיד חחח מהו החטיף האהוב עלייך?: שוקולדד מהו המאכל השנוא עלייך?: בצל בעעע מהו הממתק האהוב עלייך?: שוקולדד מהו הממתק השנוא עלייך?: אין אחד כזה אני חושב חחח מהו המאכל האהוב עלייך?: שניצלל מהו המאכל השנוא עלייך?: חצילים חחח אתם אוהבים פירות?: יאפפ אתם אוהבים ירקות?: אפשר להגיד אתם אוהבים שוקולד?: ברוררר אתם צמחוניים?: לא שומרים כשרות?: כן אוכלים את כל הארוחות ביום?: לא אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: לא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? שולקד לבן - ברורר פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? במבה אוכל חם/אוכל קר? חם חטיפים/ממתקים? מה ההבדל חחח ? גבינה לבנה/צהובה? צהובה דגים/בשר? דגים בונגראנץ'/מקדונלס? בורגראנץ צ'יפס/ספגטי? ציפס אהבתם את השאלון?או? ששאלוםן חופר רצחח חחח

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

שם: הדס
שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: יאכל
(אוכל
) מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: הכל
(אוכל
) מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:הכל
(אוכל
) מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: אוכל
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:אוכל
מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:אוכל
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:אוכל
אתם אוהבים לאכול?: לעעעעעע
מהו החטיף האהוב עלייך?:כיפלי
מהו המאכל השנוא עלייך?: אמממ אני אוהבת הכל
(אוכל
) מהו הממתק האהוב עלייך?: כל הממתקים
(אוכל
) מהו הממתק השנוא עלייך?: אין כזה
(אוכל|מאוהב) מהו המאכל האהוב עלייך?: הכל
אוכללללל מהו המאכל השנוא עלייך?: איןןןןןן
מתחיל להימאס
אתם אוהבים פירות?: כעעעעעע אתם אוהבים ירקות?: כעעעעעע אתם אוהבים שוקולד?:כעעעעע אתם צמחוניים?:לע שומרים כשרות?:כעעעעעעעעע אוכלים את כל הארוחות ביום?: אני אוכלת כל היום
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: שניהם
זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן
פירות/ירקות? שניהם צ'יפס/במבה? במבה אוכל חם/אוכל קר? שניהם חטיפים/ממתקים? הכל.. גבינה לבנה/צהובה? צהובה דגים/בשר? אממ שניהם
בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונאלס.. (אכלתי פעם אחת בחיים שלי כי יש רק אחד כשר
צ'יפס/ספגטי? שניהם
אהבתם את השאלון?או? בטח... אוכל
תוווודה שיר

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo211.gif

ושבת שלוםםםםםםםםםםם
מקווה שיהיה לך כיף בשבת!! ואולי אני תיכף יענה על הסקר שלך!!

בוקר טוב ועונה על השאלון

שם:שיר גיל:12 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:לא יודעתתת מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:מה שאני אוכלת תמיד.. זה לא משפיע עלי מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:לשתות הרבה מים מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:כלום שותה שוקו מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:ביצה קשה מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים? מה שההורים שלי מכינים מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:כל פעם משהו אחר אתם אוהבים לאכול?:שאני רעבה כן שאני לא רעבה לא מהו החטיף האהוב עלייך?:אני לא אוהבת חטיפים אבל אם כבר אז צ'יטוס מהו המאכל השנוא עלייך?:פול,כל הפירות והירקותת כולל כולם, כל השוקולדים בכל הצורות חוץ ממריר אוורירי, המבורגר, טחינה, עוף, כל הממתקי גומי האלה, דגים, כל הגבינות וזה נראה לי... מהו הממתק האהוב עלייך?:לא אוהבת ממתקים!! מהו הממתק השנוא עלייך?:כולם!! מהו המאכל האהוב עלייך?:פסטה מהו המאכל השנוא עלייך?:כבר אמרתי אתם אוהבים פירות?:לאאאאאאא אתם אוהבים ירקות?:לאאאאאאא אתם אוהבים שוקולד?:לאא רק מריר אוורירי אתם צמחוניים?: לאא שומרים כשרות?:כן אוכלים את כל הארוחות ביום?: משתדלת אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:אם כבר אז חטיף זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?מריר פירות/ירקות?אף אחד
צ'יפס/במבה?נגיד במבה אוכל חם/אוכל קר?חם חטיפים/ממתקים?אפחד גבינה לבנה/צהובה?אפחד דגים/בשר?אפחד בונגראנץ'/מקדונלס? בורגראנץ' צ'יפס/ספגטי?צ'יפס

חלי 66

New member
עונהההההההה ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

קמתי לבוקר שוקקקק!
חחח סתם בוקר רגיל כמו כול הבקרים!
רק העוגה שאכלית שונה מהעוגהש ל שבוע שעבר חחחחחח
אולי ניסע לב"ש אויל אל ניראה כבר....
שם:חלי גיל:15 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:אם אני רעבה אז לאכולל יאמיייי
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:מה שיש חחחח(בטוח שיש אוכל נעיםםםם)
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:לא לאכול לשתות קולה קרהההה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:פרוסה עם משהו(קוטג',שוקולד...)
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:בדר"כ אני לא לוקחת אוכל
מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:מה שאמא מכינה כול יום משהו חדש וטעים!
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:קרונפלקס,צנימים ומרוכת עליהם שוקולת גבינה וכו'....
אתם אוהבים לאכול?:ברורר חחח מי לא אוהב?!
מהו החטיף האהוב עלייך?:במבה
מהו המאכל השנוא עלייך?:אוכל חריףף
מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולדדדדדד
מהו הממתק השנוא עלייך?:חלבהה
מהו המאכל האהוב עלייך?:מוקפץץץץ
מהו המאכל השנוא עלייך?:כבר שאלת חיחיחי
אתם אוהבים פירות?:מאוד
אתם אוהבים ירקות?:מאודד
אתם אוהבים שוקולד?:מאודדד
אתם צמחוניים?:לעעע
שומרים כשרות?:כן!!!
אוכלים את כל הארוחות ביום?:לא,רק עם אני רעבה לפעמים אני אוכלת בשביל שבוע לפעמים אוכלת ארוחה אחת...
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:כןן(לאבא שלי יש חנות ממתקים חחח)
זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?לבןןן
פירות/ירקות?פרות
צ'יפס/במבה?במבה
אוכל חם/אוכל קר?לא רותח ולא רק באמצע
חטיפים/ממתקים?שוקולדיםםם
גבינה לבנה/צהובה?לבנהה
דגים/בשר?דג
בונגראנץ'/מקדונלס?בורגראנץ'
צ'יפס/ספגטי?ספגטייי
אהבתם את השאלון?או?כן מאודד!!

עונה!=]../images/Emo118.gif

אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:קודם אני יתקלח..ואח"כ יאכל..!=] מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:הא..לא'דעת מרק חם או ספגטי..=] מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:הא..לשתות קולה או שתיה אחרת קרה..ולא'דעת מה לאכול.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:4 קרקרים עם גבינה.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:תלוי לפעמיים אני סתם לוקחת ולא אוכלת או חומוס או גבינה..ולפעמיים אני בכלל מחזירה אבל בד"כ חומוס או גבינה וגם חביתה כל פעם שמים לי משהו אחר..ואני גם נותת לחברות חח כאילו אכלתי=] מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:מה שמכינים לי..ספגטי,צ'יפס,שניצל(לא בשרי)..וכל מה שמכינים אבל לא הרבה בשר... מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:הא..בערב..ביצה אם לא אכלתי כבר,שקשוקה,או 2 בורקסים..ומדי פעם סלט וזהו..=] אתם אוהבים לאכול?:לא ממש..אני אוכלת מה שצריך ובמינון..אני לא טורפת ישר אוכל שאני מגיעה הביתה..אני אוכלת בסדר..אבל אני לא יגיד שאני חולה על לאכול ומחכה רק לארוחות..ממש לא רק אם אני רעבה אני אוכלת..ובד"כ אני לא ממש ממש אוהבת לאכול אבל אוכלת בשביל לחיות..חחח..=]ואם אני רעבה אני אוכלת משהו ואם לא אז לא.. מהו החטיף האהוב עלייך?:לא ממש אוהבת חטיפים הא..צ'יטוס אם כבר.. מהו המאכל השנוא עלייך?:וואי המוןןןן צריך מלאא מקום בשביל לכתוב הא..כבד,פול,ברוקולי,קציצות,מרק מגעיל כזה עם חתיכות של הירקות,עגבנייה,בננה,דג סלומון...מלא דברים אני לא יכתוב את כולם יש לי מיליון אינלי כוח לכתוב ולא זוכרת הכול!! מהו הממתק האהוב עלייך?:מסטיק. מהו הממתק השנוא עלייך?:אינלי מושג.. מהו המאכל האהוב עלייך?:הא..יש כמה ספגטי,קובה,עוף כזה מיוחד שאמא שלי עושה,קוסקוס,כרוב זה סלט אבל אני חולה על זה..!=]..ויש אולי עוד טיפה אני לא אוהבת המון דברים.. מהו המאכל השנוא עלייך?:כמעט הכוללל חוץ מכמה דברים שאני אוהבת חצילים,בצל,מלאא דברים שזה נשמע מוזר אפילו אבל אני שונאת כמעטט הכוללללל חוץ מכמה דברים..חח=] אתם אוהבים פירות?:רק תפוח ירוק,תותים!=]השאר לאא.. אתם אוהבים ירקות?:רק גמבה ומלפפון השאר כמעט לא נוגעת..במיוחד עגבנייה בחיים אני לא ייגע.. אתם אוהבים שוקולד?:לא ממש..לא טוב לפנים..אני שומרת עליהם!=] אתם צמחוניים?:לא.. שומרים כשרות?:בטח...ברור..!=] אוכלים את כל הארוחות ביום?:כמעט וכן אני לא מנשנשת הרבה אני אוכלת כמעט כל מה שצריך... אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לאאא...!! זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?לבן! פירות/ירקות?ירקות אבל רק גמבה ומלפפון.. צ'יפס/במבה?במבה אוכל חם/אוכל קר?חם..אבל לא רותחח חטיפים/ממתקים?ממתקים..חמרות שאני לא נוגעת ממש בשניהם! גבינה לבנה/צהובה?לבנה אם כבר.. דגים/בשר?דגים..ואם כבר אז רק נסיכה..ובשר אני אוכלת רק עוף,שיפוד וקבב זהו.. בונגראנץ'/מקדונלס?לא זה ולא זה אני לא אוכלת ג'אנק פוד..באמת רציני אם פעם קניתי בורגר אכלתי רק את הלחמנייה בלי הבשר ואת הצ'יפס כל השאר זרקתי ומקדולנס לא כשר אז אם צריך במקרה בורגר.. צ'יפס/ספגטי?ספגטי..שאני אוהבת!=] נהנתי מהשאלון..חח..=]

צהריים טובים!=]

צהריים טובים לכולם..=] עשיתי כבר שיעורים וסיימתי אני חושבת חוץ מתנ"ך שאני יעשה יותר מאוחר אינלי כוח..לא הייית בשיעור ההוא אני כמעט לא מבינה כלום אבל אני יסתדר.. הא..ההורים שלי עוד'לא חזרו בטח הם יחזרו רק אחרי צהריים 4-5 אוףף משעממם פה בלעדיהם...איזה באסה..!!=[ אח"כ בטח אחותי תכין אוכל..תפקיד שלה..חחח..=] אני לא אוהבת ממש להכין בד"כ מכינים לי בבוקר,בצהריים,בערב מדי פעם אני מכינה שאחותי לחוצה וזה אבל בד"כ מכינים לי..חחח..הכי כיףף=] יאללה הלכתי לפתוח את התריסים שם בסלון אוףף..משעממם לי כל כך שאני הולכת לפתוח תריסים..חחחח...=] יאללה אני יחזור עוד'מט מה איתכם ביינתים?נהנים?משתעממים?אוכלים?הולכים לישון?מסדרים ת'חדר?במחשב?שומעים מוזיקה?מה קורה בקיצקצ...=]

צהריים טובים מיכלוש תתחברי למסן!=]

אם את יכולה תתחברי אין אצלי ממש מחוברים..חח..=] אם תוכלי תודה!=]

אביחי 33

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

הייתה לי אחלה של שבת. השבוע הזה יש לי מלא מבחנים
אני מקווה להיות כאן הרבה. לגבי תשובה סופית למפגש, אני מקווה להביא בקרוב...

שבוע טוב לכוווולם=]../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

מחר ספיצ
ומחר מגיע המחשב היפה שלי
... עוד חודשיים אני בת 14 וחצי
שיהיה לכולם שבוע טובבבבב היתה לי שבת אחלה
מיכלל אני הורגת אותך

למעלה