בוקר טוב

navy123

New member
../images/Emo42.gifבוקר נפלאא... איזה סיפתח נהדר...

הצ'ופצ'יקים החמודים שלי נכנסו אלי למיטה בשש וחצי............... צחוקים, סיפרים, שירים ודגדוגים . איזה כיףףףףףף
שיהיה המשך יום נהדר, ו רומנteaת - תרגישי טוב

NoaModiin

New member
בוקר אור ויום מקסים ../images/Emo42.gif

יום שמתחיל יותר טוב מקודמו סופו שיסתיים בחיוך
החלמה מהירה רומנteaת!

יצור מוזר שכמותך ../images/Emo12.gif

מה כיף בלהיות חולה? לא יודעת מה להגיד - תרגישי טוב או מזל טוב... בנתיים - בוקר טוב

רומנteaת

New member
מה שכיף

זה שבאים לעשות לי ביקור חולים
וחוצמיזה-אל תגזימי. כאב בטן וקצת חום לא יכולים להעכיר לי יום חופש...

שרשירית

New member
בוקר טוייפ

תתפנקי לך במיטה, הלוואי ואני הייתי יכולה להישאר היום מתחת לשמיכה. באסה שזה קורה רק כשחולים
תרגישי טוב.

בוקר טוב והשמש עדין זורחת ../images/Emo42.gif

תרגישי טוב והחלמה מהירה, גם לי מתאים יום חופש.

מיתי

New member
בוקר טווווווווווווווווווווווב../images/Emo141.gif

איזה כיף לי אני ביום חופש מי בא לשבת ב
?

חברייה בוקר טוב

תאמינו או לא, אני יודעת שמעטים יתאכזבו אבל מתחיל לחזור לי הקול...ההומאופטיה עובדת-מסתבר... אז אני לאט לאט חוזרת לתקשר עם העולם-כבר התרגלתי לפנטומימה... אגב-באבחון שעברתי אתמול כנראה זה לא קרה לי סתם....טוב נדבר על זה בהזדמנות. בוקר נפלא-של יום חופשש....בדרך לרכיבה.

shon שון

New member
חברייה , רכיבה,

מה קורה? אני מקווה שזו לא רכיבה אינדינית אלה עם אוכף. אגב, גורל? או פסיכוסומטי ?

sharon30a

New member
סבאח איל חיר ../images/Emo152.gif

יום ארוך צפוי בכוחותיי...ישיבות ישיבות ועוד ישיבות!!למה? למה תמיד אני מתנדבת להגדיל ראש? זה עולה לי בדמים! מתקינים לנו תכנה חדשה במשרד וכיאה לראש הגדול (הכורדי) שלי אני אמונה על ההדרכה וזה מטריף אותי! ככה יום שלם! בלי מחשב בלי פון בלי SMS נאדה!!! וכך עד 7 בערב!!! א-מ-א!!! סופרת ת'דקות עד שיגיע הערב...אוף.. מתי כבר יגיע הערב... כי היום.. זה יום מיוחד... חוגגים לטוען יומהולדת...מתחילים בהופעה של בועז שרעבי אהובו! משוגע עליו האיש'שלי (אגב מישו היה? ממליץ? משו?) ואח"כ? השמיים הם הגבול.. אחרי הכל יומהולדת יש רק פעם בשנה...נה נה נה..... יום טוב אנשים!!!

תרגישי טוב../images/Emo57.gif

בוקר אור לכולם, הלכתי אתמול לישון כל כך מוקדם
הבוקר הספקתי לשים את האוטו של המדהים במוסך ולהגיע לעבודה בזמן
אחה"צ אני סוף סוף הולכת לקניות בסופר (אתמול אכלתי לארוחת ערב קרטיב כי זה מה שנשאר
) ואם מיצוש לא תרגיש יותר טוב אני אגיע אליה להכין מרק עוף. בינתיים אני מחכה כבר לצהריים שהמדהים יתעורר ואני אוכל לדבר איתו (למה אי אפשר היה לגלות את אמריקה קרוב יותר לישראל?)

רק שיר

New member
בוקר טוב!!../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

בסוף.. אני אומרת לכם..אני אהיה ספורטאית!
שעה וחצי היום ובסיומו קינחתי לי ב-
בשמש.

בוקר חולה משהו ../images/Emo113.gif

אתמול קמתי עם כאב גרון ויום חופש לסידורים בעיר הגדולה חזרתי הביתה עם חום גבוה וישר למיטה לישון הבוקר התעוררתי עם כאבים בכל הגוף ובעיקר בגרון וחום גבוה ואני בעבודה וממש לא בא לי

בוקר אור ../images/Emo13.gif

אמנם לא קמתי עכשיו, ועשיתי סיורים חתוליים בכל רחבי השומרון
אבל בכל זאת, שאוותר על בוקר טוב

למעלה