בוקר טוב=]

נמו223

New member
בוקר טוב=] ../images/Emo105.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, פשוט לא מצאתי הודעה שאני יכולה לשרשר אליה. אציתי לדעת מה דעתכם על הדיסק toys in the attic קניתי אותו השבוע.. חברה שלי אומרת שהוא מדהים, לא מצאתי בו משהו מיוחד ממש.. אגב, אני כבר מעדיצה המון זמן את אירוסמית... ואם ראיתם היה היום בערוץ E "הילדים של כוכבי רוק" היה את סטיבן טיילר ליב ומיה, היה מעניין! יום טוב

AeroTom

New member
שלום וברוכה הבאה!

נשמח לדעת עוד פרטים עלייך (שם,גיל,אלבומי הלהקה ברשותך...) והגעת למקום הנכון! לגבי Toys in the attic- אני יכול להתחיל לרשום פה עליו הודעה די ארוכה אבל ננסה לעשות זאת בקצרה- האלבום מ-1975 הוא אחד היותר טובים והמשובחים של הלהקה.הוא אלבום הסטודיו השלישי שיצא והוא בעצם זה שהתחיל ממש להביא להם פרסום ואת השנים הכי מצליחות שלהם של שנות ה-70 (ביחד עם 76 השנה שבה יצא-Rocks ואחרי 2 האלבומים האלה הלהקה ממש הייתה בשיא הצלחתה בשנות ה-70). לגבי הדעה האישית (שוב-ננסה ממש בקצרה): הוא היה האלבום משנות ה-70 של הלהקה הראשון שקניתי בזמנו וממש התחברתי אליו כמובן ואפשר להגיד שהוא מהאלבומים היותר מושלמים של הלהקה מהשיר הראשון לאחרון.הוא כולל כמובן את הלהיטים היותר מוכרים-Walk this way ו-Sweet Emotion אבל כל שיר שם נהדר ומופלא.כדאי לך לשמוע אותו הרבה ורוב הסיכויים שאחרי כמה השמעות את תמצאי את הדבר הקסום הזה שנמצא בתוכו... Toys הוא אלבום קלאסי ואחד היצירות הכי טובות של הלהקה עד היום! (הוא מדורג אצלי תמיד בחמשת האלבומים האהובים של הלהקה).זה היה הכי קצר שאני יכול לעשות כרגע,זה קשה לכתוב כ"כ מעט על יצירה כזאת מופלאה גם מבלי להתייחס לכל שיר ושיר בנפרד. ואם כבר Toys מומלץ לך גם מאוד לשמוע את Rocks וגם את 2 האלבומים הראשונים הנהדרים: Aerosmith Get your wings ובכלל,נשמח לענות לך פה על שאלה ולהמליץ וכמובן את מוזמנת להישאר איתנו ולהיכנס יותר ויותר לעולם הקסום של הדבר הזה ששמו-Aerosmith...

bAlBuLa

New member
וואו.. תודה!../images/Emo13.gif

האמת.. לא ציפיתי לתגובה כזו! המון המון תודה!! אני באמת מקוה שאני אתחיל לאהוב אותו ו.. אני..שני, בת 16 בקרוב מהמרכז יש לי Live bootleg Pandora´s box get a grip Night in the ruts וזהו בעיקרון אני מתחילה עכשיו להוסיף ולהוסיף

AeroTom

New member
שלום שני...

וזה רק אני או שיש לך 2 ניקים פה?
עדיף שתחליטי על אחד שנוכל לזהות אותך... אני חייב להגיד לך-בתור התחלה יש לך התחלה של דיסקים מאוד יוצאת דופן! וזה יפה מאוד.כי בדרך כלל כאלה שמתחילים אז קונים בהתחלה את האלבומים היותר חדשים ורק אחר כך עוברים לתקופה הישנה יותר. ממש נחמדים הדיסקים הראשונים שלך...איפה אגב קנית את Pandora's Box? כי לא ממש אפשר למצוא את זה בימינו בארץ. כדאי כדאי כדאי לך מאוד אם כבר יש לך כמה מהישנים לרכוש גם את 4 האלבומים הראשונים: Aerosmith Get your wings Toys in the attic Rocks ה-2 הראשונים אגב נמכרים עכשיו בסדרת תפוז בחנויות טאוור רקורדס ב-40 ש"ח לאלבום. וגם כמובן-Draw the line מומלץ! ומהתקופה היותר חדשה כמובן שחובה חובה לרכוש את-Nine Lives. וגם Pump כמובן... תתחילי להוסיף ולהיכנס יותר יותר.זה הזמן...אנחנו כאן כדי לענות על כל שאלה וקושיה...

נמו223

New member
חחח זה הניק שלי,

מקודם זה היה בטעות, הגיוון הוא בגלל שכבר המון זמן שאני שומעת אירוסמית, אבל לא מעריצה או משהו כזה.. פה ושם קניתי דיסקים שנראו לי. את Pandora's Box שלחו לי מארה"ב,=/ למרות שאני כמעט בטוחה שראיתי אותו באחד מהטאוור רקורדס.. אם אני לא טועה בעזריאלי אבל יכול להיות שאני מתבלבלת עם דיסק אחר ותודה על ההמלצות! אני אסע בקרוב לת"א =]

AeroTom

New member
הגיוני שאת מתבלבלת עם דיסק אחר...

לא ממש אפשר למצוא את Pandora בארץ ובטח לא בטאוור רקורדס... ואם יש לך את פנדורה אז את כבר מכירה שירים גם מכל האלבומים של שנות ה-70 כולל 5 הראשונים שאין לך. וממש ממש כדאי לך לרכוש אותם ואת Nine Lives ו-Pump ותתחילי ממש לאהוב את הלהקה אפילו בלי שתרצי... המוזיקה עושה את שלה.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה, שני../images/Emo140.gif

טוב לראות מעריצים חדשים מגיעים אלינו לפורום שלנו. הפתעת אותי עם הדיסקים שיש לך! כמו ש-AeroTom אמר, מה שקורה בדרך כלל זה שיוצא לאנשים להכיר קודם את אירוסמית' עם האלבומים והאוספים החדשים כמו Get A Grip, Nine Lives וגם Just Push Play שהם מצויינים בזכות עצמם, ואז הסקרנות מושכת אותם לכיוון שנות ה80 וה70 הפחות ידועות. Toys In The Attic - אלבום ענק. אין לי שום צל של ספק שתאהבי אותו. אנחנו כמובן נשמח לראות אותך פה איתנו כמה שיותר, ואם חברה שלך המליצה לך על Toys ואמרה לך שהוא מדהים, אז זה אומר שיש לה טעם מצויין במוזיקה בכלל ואירוסמית' בפרט ונשמח מאוד אם תביאי אותה לפה לבקר. נשמח לענות על כל שאלה שרק תרצי לשאול, והכי חשוב - תהני

נמו223

New member
ואו.. תודהה שוב../images/Emo24.gif

נחמד מאוד לקבל תגובות כאלו!

AeroSlash

New member
אממממ....

לדעתי טויס זה אלבום ענק, אבל כל אחד והטעם שלו...

למעלה