בוקר טוב

סמדר בנ

New member
צה"ל בכותרות

קראתי בעיתון של היום (למעשה אתמול
) שהמטבח בבסיס ארז נסגר בשל כאב בטן המוני. עכשיו מצאתי באינטרנט את ההודעה המצורפת - שחיילי בסיס הטירונים של גבעתי לקו בשלשולים וכאבי בטן, וגם שם המטבח נסגר. מחכים בכיליון עיניים לשירותי ההסעדה... מקווה שגם הפעם הבן של מרס4 בקו הבריאות. שתי כתבות נוספות בעיתון (מעריב) - "המפקדים בגולני ינקו את השירותים יחד עם החיילים"...זאת משום שהמח,ט החליט להילחם בבעיות המשמעת בגולני - בשורה טובה לעציון, אממאא והורים נוספים לחיילי גולני. כתבה שניה - חיילי גדוד קרקל הגישו קבילה על מפקדיהם אותם הם מאשימים ברשלנות ובמתן הוראות מסכנות חיים.הקבילה בבדיקה.

אשד4

New member
בוקר טוב../images/Emo10.gif

בוקר טוב, דף הבית שלי הוא דף חדשות. פוקחת עיננים ואחרי הקפה עם הסיגריה באה לראות חדשות ומה אני רואה הבוקר: מכת שישולים בבסיס בדרום...(רצ"ב) (מה קורה כאן? להתחיל לשלוח אוכל מהבית? ובכל את -יום טוב והחלמה מהירה למקוררים ולמשלשלים.. אשד

Rainbow100

New member
בוקר טוב לכולם . הבן של mars4

בגבעתי לא? מקווה שהוא בסדר. גשם בחוץ, אריק אינשטיין מתנגן לי בראש : "סע לאט סע לאט" בוקר טוב

י רדן

New member
בוקר טוב../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

בוקר אור מאחלת לכל החולים בבסיסים השונים החלמה מהירה והרגשה טובה..

בוקר טוב../images/Emo24.gif

המחלות מטיילות בין החילים. למה? רוצים אותם בריאם!!! צה"ל אתה שומע אותי?!!!! הלווווווווווווווו

mars4

New member
כן, הבן שלי בבא"ח של גבעתי

בשבוע שעבר שחררו את גדוד שקד בגלל התקררות ועכשו שוב הסיפור עם קילקולי הקיבה. לשימחתי אני מתעדכן רק באמצעות כלי התיקשורת. הם כרגע בשבוע שדאות מחוץ לבסיס בלי ניידים ואני מקוה שזה יפסח עלהם.ומקוה מאד שכל אלה שנפגעו יחלימו מהר. האמת, חשבתי לעצמי מה קורה כאן שפתאום המקבץ הזה תוך שבועיים. בבת גלים, בצוקי עובדה, בגבעתי ובעוד מקומות. זה מקרי? או שפשוט עכשו התיקשורת מתפקסת על זה יותר? בכל מקרה זה מדאיג ומעצבן. כאילו שלא חסרות צרות "אמיתיות".

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif

אני עם העיתון, חופרת בכותרות, והופ... ישר חושבת על מארס4, הבן שלו בבא"ח גבעתי, מקווה שהכל בסדר... חיילות שוחררו השבוע עם כינים בבסיס חיל-הים (ואני חשבתי שרק בגן של פיצקית יש כינים
) גולנצ'יק שלי אומר שאצלם בחדר 3 עם דלקת ריאות - שוכבים במרפאה בבסיס ואני מקווה שעליו זה יפסח
בצה"ל אומרים שאין קשר בין הדברים.... שיהיה יום טוב, יום שלישי פעמיים כי טוב

מיקקוש

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

איפה גשם
מה גשם
אצלינו
אבל
. החלמה מהירה לכל החיילים והחיילות באשר הם
הבן עבר שלשום ניווט רציני ראשון ללא הצלחה יתרה אבל לפי הדווח שלו לכולם הלך גרוע הניווט הזה. יש להם עוד הרבה ללמוד והרבה ניווטים כך שאני מאמינה שישתפר לכולם. יום נעים לכם

יום מטריד היה לי ועכשיו עוד יותר../images/Emo10.gif

הם מזמנים אותי שוב פעם ללשכה כבר פעם רביעית... כתוב בזימון {נכנסתי לקיוסק מידע} ליו''ר ורפ מזה??. מה הם רוצים?? אני לא יכולה להעדר ככה, יש לי בית ספר,לימודים..
מה אני נראית להם?? הם עושים ממני צחוק ..

אממאא

New member
ור"פ = ועדה רפואית, ואת כנראה

מוזמנת לראש הועדה. אני לא חושבת שעושים ממך צחוק, הם יודעים שיש לך בית-ספר ולימודים, אבל אם יש בעיה רפואית כלשהי המחייבת הגעה לראש הועדה, אז צריך להגיע. אם הזימון מתנגש לך עם מבחן כלשהו, את יכולה לנסות לדחות את הזימון, או לבקש מביה"ס התחשבות ודחיית המבחן.

כן.. אבל הבעיה שלי היא אחרת

למה הם לא יכולים לעשות לי זימון עם כל הועידות הרפואיות והבדיקות?

טפת

New member
צהל לא חדל לייצר כותרות...

הידעתם שאכילת לחמניות העשויות פרג מותירות "עקבות בשתן"? עקבות פסבדו שימוש בסם? הופיע היום ב-Y net לא יאומן כי יסופר. החילות שאכלו את הלחמניות הוכנסו לכלא!!!

מיקקוש

New member
הבן התקשר לפני כמה דקות, אני לא

רגילה לשמוע אותו בשעות כאלה. חזר מהרופא אחרי צינון ושיעול שנמשך כחודש, ללא חום וכו'. מסתבר שיש לו דלקת בסינוסים, קיבל אנטיביוטיקה והקלה על הגודש, אבל לא קיבל גימלים כי אין לו חום. למזלו הפעילות כרגע היא שיעורים בכיתות. הוא במצב טוב ליד כל דלקות הריאות ועוד כל מיני. הוא דווקא נשמע מצויין ועם מצב רוח טוב. מחכה לשבת, אעמוד בדלת עם מרק עוף

אודטה המופלטה

אמרה פעם.. שנגד סינוסיטיס לקחת גרב כותנה למלא במלח גס להכניס למיקרו קצת( ליזהר... בטון של מופלטה) ואת זה לשים על הסינוסים. שאר הקללות שאמרה בשידור חי אחרי זה נשאיר לרפרטואר שמפאר אותה.

מיקקוש

New member
../images/Emo6.gif אני מקווה שעד יום שישי הוא

כבר ירגיש יותר טוב . בכל מקרה, כבר מכינה את הגרב והמלח ליד המיקרו. אח"כ נתמודד עם הבן שיחשוב שירדתי מהפסים, אני אצטרך לשים לו את זה בשינה, כי לא נראה לי שאחרת אצליח.

אימשל2

New member
צחוק בצד

כשסבלתי מבעיות בסינוסים, גם הרופאה ההומאופטית שלי המליצה לי על מלח, בשקיות בד ולא בגרב אבל חוץ מהריח זה הינו הך.

למעלה