חשבתי היום להיות לידך להסתכל עלייך ישנה פנייך שלוים שפתייך מציירות חיוך מקסים ואני על מרפק. מלטף אותך ברוך את טיול הבוקר בנשיקות קטנות מנסה להכנס אל חלום אחרון לתלות שלט ענק על מסך אוהב אותך כל כך ולהעיר אותך ליום חדש
קמה כל בוקר לחיים שותה קפה בטעם של עוד מחבקת אותך במחשבותיי ויודעת שיש לפניי עוד יום שלם של געגוע לפני שאשמע את קולך או אראה את זיו פניך אבל בשביל הרגעים האלה אני מוכנה לחכות בסבלנות עד אין קץ ,עד כלות הנשימה! כי כמו הקפה אתה בטעם של עוד!
רואה אותך לוגמת קפה כוס מונחת על שפתיים גרוגרת עולה ויורדת צואר ענוג. עיניים בורקות חיוך של בוקר טוב רואה אותך בדמיוני וזה עושה לי טוב. אראה אותך מחר אולי נותן לי כוח לעוד יום רוצה אותך כל כך רוצה אותך קרוב.
יושבת במרפסת מול הים השקט והשקט שמסביב רק מגביר לי את עוצמת קול הזכרונות שנמצאים במוחי ובתוכי הקול של מילים שאמרת לי שנשארו כמו הד בראשי קולך ששר לי שירים קולך שלוחש לי לחשים ומיני המיות ורעשים שממך בוקעים בתאווה ברגעים מרגשים ברגעים של אהבה ואני כך יושבת מול הים השקט ומקשיבה רק לך בתוך רעשי מחשבותיי
עומד מול ים גלים רוחשים מביט אל קצף לוחש לו בלי קול. שא אהבתי אליה שתרגיש אותי קרוב שק לרגליה כשתטייל על חוף. ודמעות את מימיך תמלא אהבה רחוקה עד אין קץ אשוב מחר אמור לה למלא את אחסר.
האהבה הופכת אותנו למשוררים ממלאת לנו את החיים בצלילים בטעמים בריחות במראות בתחושות של כל חמשת החושים האהבה הופכת אותנו לאנשים שכמהים לעונג המגע שנכספים לאהבתם הרחוקה שנחשפים מכל הלב והנשמה האהבה!
אנשים חושבים שאהבה היא מטרה משהו שצריך לשאוף אליו האושר הנכסף המיוחל כמו הפרס שמחכה בסוף המקצה כמו הגביע שנמצא בסיום המרוץ כמו המטמון שנמצא לסיכום המסע מוכנים לעשות המון דברים בשם האהבה אבל האהבה היא הדרך עצמה היא השביל שעליו הולכים היא היער שאליו נכנסים היא הפרח שאותו מריחים היא הצדף שנשטף אל החוף היא השמש שמאירה את הדרך ביום היא הירח שמאיר את הדרך בלילה היא הדרך עצמה וכל מה שמתעורר מסביבה היא קיימת כאן ועכשיו היא פשוט אהבה!
כל כך יפה... אהבה היא הדרך היא שביל לחיים כל צעד מרגיש אותה לא רק בינו לבינה. וניצוץ נשמה יש בכל לדעת לתת לדעת לאהוב את זה צריך ללמוד ואת זה צריך לחיות תמיד
בלילה חלמתי אותך נושק לשפתיי בתשוקה אוחז מותניי לוחש לי בואי נלך לאהוב. , תחת שמים שזורים כוכבים ירדנו אל הים יד ביד יחפים על קו התפר בין פס מים וחוף. , הבאנו לטיול שלנו רק אותך אותי וציידנית גדולה עמוסה אהבה.
על חוף ים בין חול למים אוהב אותך ועדיי הם השמים. נגיעות שלי נגיעות של ים להשיא אותך אל עונג תקחי אותי לשם. באהבה שמחברת גוף אל גוף והים שמסביב בגאות של אהבה