בוקר טוב שועלים

מלקוביץ

New member
בוקר טוב שועלים

מקווה שתגלו סבלנות כלפי ההודעה שלי ואם היא קצת לא במקום אודה אם תשלחו לי תשובה למסרים!! חן חן. אני מחיפה, יש לידידה מאוד קרובה וטובה שלי עוד חודש יום הולדת, ואני רוצה להפתיע אותה עם צניחה חופשית, פשוט לקחת אותה לאתר, לעלות על מטוס שנינו ולצנוח קשורים כל אחד למדריך או איך שזה לא יהיה, האם יש קורס מקדים? מה העלות? מה צריך לעשות? כמה משלמים לקורס? מה מחיר הצניחה? אני יודע שאתם עושים את זה בישביל הסבבה שלכם אבל אני רוצה את זה מתנה ליום הולדת!! תודה!

מלקוביץ היקר (ג'ון?)

למרות טעותך הנוראית: "...אני יודע שאתם עושים את זה בישביל הסבבה שלכם.." גילינו סבלנות יתרה להודעתך. אכן אתה יכול, ואפילו חייב, להפתיע את ידידתך בצניחת טנדם עם מדריך: 1. אין קורס מקדים - יש הדרכת קרקע מקדימה של כ- 15 דקות. 2. את העלות תקבל במועדון הקרוב למקום מגוריך: http://www.paradive.co.il 3. אין קורס לקראת הטנדם - מחיר הצניחה כולל, כמובן, את ההדרכה. 4. מחיר - כנ"ל במועדון. תהנו

zahivo

New member
מאד פשוט

רק צריך להתקשר למועדון ולקבוע שעה ויום and then the fun begins יש 2 מועדונים בארץ paradive ו skykef. יש באתרים את הכל הפרטים ואתה גם יכול להתקשר והם ישמחו לעזור. paradive 04-6391068 skykef 08-6103897

למעלה