בוקר טוב, שבת שלום

פולי44

New member
בוקר טוב, שבת שלום

בסופו של דבר כן נסעתי אתמול להביא את א' מהמוצב שבו הוא נמצא, וטוב שנסעתי כי ממש קשה לצאת משם ואם לא הייתי לוקחת אותו הוא היה מגיע ממש מאוחר כי היה צריך לחכות למחליף שלו. בדרכי למוצב עברתי בישוב שעליו הם שומרים ורתחתי מכעס, והמבין יבין....(לא מעוניינת לפתוח פה דיון פוליטי). הוא מתחיל כבר לדבר על יציאה לקורס מפקדים
כנראה שלא אסע לבקר את ב', נראה לי מוגזם כבר בשבת הראשונה שהוא סוגר, שיתרגל
שתהיה שבת טובה

אדרת2

New member
בוקר אור פולי. שאלה לי

אם נשארים בבסיס אפשר בשבת לבוא לבקר ולהביא אוכל ושתיה וכו'...שיהיה לו שמח וטעים? או שזה תלוי בכל בסיס ובסיס?

ל י ת י1

New member
תלוי ביחידה/בבסיס

יש יחידות בהן אפשר להגיע ויש שלא.
אצל האדומים למשל אין ביקורים כעיקרון לאורך כל השירות, לא משנה היכן הם נמצאים.
למעלה משנתיים וחצי שהילד בצבא ולא זכיתי לחוות את החוויה להגיע כמו משפחת סלאח שבתי לבסיס עם סלים וציידניות ולעשות פאדיחות כמו שאני יודעת

רבקה6

New member
אצלנו להגיע בשבת זה כמו לנסוע לחו"ל...

השחרחר ב"פיתחת אילת" (סיירים) אנחנו ברמה"ג...אבל! השיריון דואג לקיבות חייליו-וכל כמה זמן יש ארוע "תדע כל אם עבריה" אחר...ואז משפחת שבתי (או בשמה המעוברת קלדרון) מתייצבת על שלל סליה וצידניותיה ובקבוקי שתיותיה...ופותחים שולחן (טוב נו...שמיכה על הדשא) ומוציאים חדפ"ים (מקרטון ממוחזר! כיאות לסביבתניקים) ולא קמים עד שנשארות צלחות נקיות!!!. ארוע כזה מתרגש ובא עלינו ב26/6. צפו לדמעות (באותו יום ג'וניור2 מסיים כתה ח'...כבר הצטיידתי בגלילי טישו רבשכתביים!)

Gali112

New member
תלוי בבסיס בשלב ההכשרה בו נמצאים

ובהחלטות של המפקדים במקום

אצלנו בטירונות נשאר שבת אחת ללא ביקורים
כעת בקורס - בשבוע הבא תהיה השבת הראשונה שסוגרים ויש ביקורים

ל י ת י1

New member
אחה"צ של שבת

חזרנו לנו משלושה ימים בים המלח כולל הופעה של שלום חנוך במצדה - היה כיף

כמובן שהמשכתי להיות צמודה לאתרי החדשות אבל הרבה יותר נעים לעשות את זה בבית מלון/על שפת הבריכה או אחרי ציפה על הגב בים המלח

פולינק'ה - אני בטוחה שב' יסתדר, אהבתי את המשפט שעפרה כתבה לך אתמול - "שיעור חשוב (גם בהורות, לא רק) לדעת לומר לא. שיעור למתקדמים - לומר לא בלי רגשות אשמה...."
עכשיו נשאר לכולנו להפנים אותו ולהתאמן

המשך שבת נהדרת לכולן

Gali112

New member
הי משרשרת למקום שהתכוונתי - גם אנחנו חזרנו מ

ים המלח סופ"ש זוגי של ניקוי ראש לכבוד ימי הולדת שלי ושל הבעלול

אתמול אחה"צ קיבלנו לסלולרי את הטלפון השבועי שעשה לי טוב על הנשמה ועל הדרך גם ברכת יומולדת

נשמע שטוב לו רק שימשיך לו כך

למעלה