בוקר טוב, שבוע טוב

פולי44

New member
בוקר טוב, שבוע טוב

כבר הורדתי את ב' בתחנת הרכבת, הוא נוסע צפונה לטכני ויתחיל מיונים לקורס. לא מצאנו בתיק את צו ההתייצבות שלו, אני מקווה שלא יעשו לו בעיות. יש למישהי נסיון עם מצב כזה? אני טענתי שהשם שלו רשום אצלם, הוא פחד שיחזירו אותו בחזרה אבל לאן בעצם? הוא לא שייך לשום יחידה, כך שאין לי ספק שהם יקבלו אותו גם ללא הצו. תקנו אותי אם אני טועה
א' עדיין פה, הוא צריך לעבור דרך משרד הרישוי ביפו ואח"כ להיות בצהריים בתחנת הרכבת בקרית גת. ביקשתי מהמשוחרר שיעשה איתו את הסיבוב ליפו ואח"כ לרכבת כי אני בעבודה.
שיהיה לכולם שבוע טוב ורגוע

שבוע טוב

עברנו שבועיים לא קלים - הבת שלי אושפזה אחרי שהתעלפה מול כיתת תלמידים, תודה לאל
הבדיקות עד כה יצאו תקינות.
בנשלי היה בסופ"ש בבית , אחרי שסגר 28 יום ארוכים...דווקא עבר אותם בסדר לשמחתי...חוזר לשבוע
הכנה ולאחר מכן עולים לקו בצפון.

ערי לא יוצא לי לכתוב הרבה, נמצאת בפגישות והרצאות כל היום ובלילה אין לי סבלנות לשבת מול המחשב
מתעדכנת בין לבין דרך הטלפון, דואגת לכל אחת ואחת ושמחה בכל שמחה שלכן.

מקווה שיעבור על כולנו שבוע טוב עם בשורות טובות

יומטוב5

New member
שבוע טוב

היולדת מתאוששת יפה מאד
וגם התינוקי הקטן מתפתח גם ניתקו אותו מהנשמה והוא נושם לבד והתחילו לאכיל אותו בבקבוק
ואני מאושרת

החייל ביקש להגיע לשבת אבל לא שוחרר
אין דבר מקווה שלברית ישורר ב"ה

ביום חמישי ההשבעה
שבוע טוב לכולכן
ויום נפלא

r i n i

New member
שבוע טוב ליום ראשון

אחרי שבת שבה היו שני החיילים (אחת לחודשיים...)
הבכור נשאר עם החברה שלו לשבת.
הצעיר הגיע בשישי בצהריים וסיפר שקודם כל השבת מלאה ולא קצרה כמו שאמרו להם אבל מצד שני את השבת הבאה שאמור היה לצאת הוא סוגר בגלל שנרדם בשמירה (זה אומר שיסגור 21).
המפקד שלו יצא בסדר שהסכים לוותר על השבת הזאת כדי שהצעיר יפגש עם אחיו החייל הבכור.
ככה היינו פתאום בית מלא בצחוקים ובדיחות וסלנג צהלי וכל טוב.
שירי יחידות, "אוס'ים" למיניהם (שאלוהים ישמור אותי מהשטויות שהם שרים אחד על השני).
קטעים מצחיקים יותר ומצחיקים פחות שעברו עליהם בתקופה האחרונה.
שמענו על הקשיים בין הבדיחות, על ההדחה הראשונה בצוות של הצעיר ועל כל מיני דברים קטנים שלא נאמרים בקול אלא "בין השורות".

הבכור מתלבט מה לעשות בעתיד. הציעו לו לצאת לקורס קצינים ואם לא אז לצאת לקורס סמ"בים (סמלים בכירים).
קורס קצינים נחשב מאד, כמובן, אבל מצד שני דוחה לו את השחרור בשנתיים (יש לו עוד שנה לשחרור) וגם ככה התגייס רק בגיל 21, מה שאומר שישתחרר בסביבות גיל 26 ורק אז ישלים את לימודיו האקדמיים (הפסיק עתודה באמצע).
מצד שני סמ"בים נותן לו רק לגמור צבא בזמן בלי לחסוך כסף ובלי קצונה.
פרסנו את הבעד והנגד והודענו לו שעליו להחליט לבד!
בכל מקרה הבהרנו לו שמיד אחרי הצבא הוא הולך לסיים את התואר, לא עבודה, לא טיולים, כלום! שיסיים ללמוד ואז יעשה מה שרוצה.

אתמול בערב הבכור נסע עם חברתו כדי להיות קרוב יותר למקום האיסוף היום בבוקר ואילו הצעיר יצא ברכבת של שש בבוקר לכיוון הבסיס (כמובן שקמתי איתו בחמש ולקחתי אותו לרכבת...)

* ביום שישי התקשרנו למפקד של הצעיר, אני לא מצליחה לתפוס את איש הקשר לדירה של החייל הבודד על מנת לשנע לו דברים. המפקד הציע מיוזמתו עזרה ומשאית!
קיבלתי גם את הטלפון של החבר הנוסף בדירה שעדיין לא התגייס.
מקווה לתאם השבוע עם כל הגורמים השונים שהדברים יגיעו לדירה.
זו לידה די קשה

שויו

New member
ריני, כמה שמח היה אצלכם

שאפו למפקד של הצעיר על ההתנדבות לטובת החיילים הבודדים. אני בינתיים אוספת מיני דברים קטנים (וילונות , תמונות וכו") להעברה אליהם...
כל הכבוד לך על ההתגייסות למענם .

שויו

New member
בוקר יום א' . שבוע טוב

הבוקר שלי:
התעוררתי, הרתחתי מים לקפה ובינתיים הצצתי בחדשות וחטפתי טיל סורי ישר לפרצוף ( ynet ), הערתי את החייל שחוזר לבסיסו (כן , זה האוגדונר שלו שהופיע בכתבת החדשות בשישי )
התלבשנו, התארגנו וצעדנו לרכב . אני עם תיקי הקטן, הוא עם תרמיל ענק יותר ממנו.
אנחנו אמורים להיפגש עוד כמה ימים , אבל בעצם מי יודע מה ילד יום

אז נכון שמתרגלים עם הזמן, אבל למרות זאת ישנם ימים לא קלים להיות כאן אמא

(אמא שאמורה לתכנן את טיול השחרור ומוצאת עצמה רועדת לפני כל מהדורת חדשות )
שבוע טוב ורגוע

Gali112

New member
עוד כמה ימים של דממה

וסופ"ש הבא הוא בבית. חושב שיהיו לו שעות ביציאה על כל מיני פיספוסים

פולי מקווה שהסתדר עניין הצו

שיהיה שבוע טוב!

למעלה