בוקר טוב - שאלה

מישמש33

New member
בוקר טוב - שאלה

בוטל לי הניתוח עקב עליית לחץ דם ואחרי בדיקות וצילומים התברר כי קיימת הרחבה של הכליה השמאלית עקב חסימה של האורטר. רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג, אך אני רוצה ללכת למישהו מתה"ש והתור שלי לסוריאנו רק באמצע יולי ובינתיים הכאבים .... מישהי יודעת אם אני יכולה לקבוע תור באופן עצמאי ואם כן אז למי ? ושהוא יהיה קשור למרכז לאנדו'. דרך אגב לפני חצי שנה עשיתי צילום כליות והכל היה נקי שם, האם יתכן שבחצי שנה האנדו' הספיק להתלבש על הכליה? או שפשוט לא ראו בזמנו כלום ?

simba07

New member
אורולוג

האורולוג שעובד עם סוריאנו הוא ד"ר אנדרי נאדו (נדו) בהצלחה

זואילי

New member
מישמש- לעניין האורולוג

אני קבעתי תור על דעת עצמי ובעצמי לד"ר נאדו מתה"ש כי ראיתי את שמו מופיע על התיק שלי במח' האנדו. ביקשתי מרופא המשפחה שירשום לי הפנייה. (אני בכללית) עד שהתקבלה תשובה מהמינהלת כבר קבעתי אל נאדו תור ואף הספקתי להגיע אליו. השארתי פיקדון במח' אורולוגיה. כמובן שמקופ"ח בינתיים לא אישרו לי את הטופס 17 מהסיבה - "מדוע אורולוג בתה"ש". אצתי רצתי לרופא המשפחה שינסח מכתב חדש ובו ירשום כי נאדו הוא מהצוות שינתחו אותי - בתה"ש. ממינהלת הכללית אישרו בדיעבד. הבאתי למח' אורולוגיה את הטופס וקיבלתי חזרה את הצ'ק פיקדון. תקבעי אליו בכל מקרה. עם טופס 17 או בלי (תתקשרי והם יגידו לך כמה עולה ביקור "פרטי". לדעתי משהו כמו 120 ש"ח. לא בטוחה) או שתעשי כמוני ותשאירי פיקדון ואח"כ תטפלי בבירוקרטיה. חבל לחכות. אולי הוא ירצה להפנות אותך לעוד בדיקות... כמובן שתראי לו את כל התוצאות של הבדיקות שעשית, וכמובן כל מה שקשור לאנדו'. לגבי שאלתך (שלפני חצי שנה לא ראו) - במקרה שלי, לגבי השחלות למשל - בהתחלה היתה ציסטה רק בשחלה אחת, ואחרי חודשיים בלבד גם הופיעה ציסטה בשחלה השנייה. אז אני יכולה רק להסיק שאכן אנדו יכול להפציע תוך חודשים ספורים בלבד, באיברים שבא לו.
בהצלחה!

מישמש33

New member
לא אמרתי זאת כביקורת

לפחות אני מקוה שזה לא נשמע כך, באמת התכוונתי שסגרת לי את כל הפינות, לא יכולתי לבקש טוב מזה.

זואילי

New member
זה בסדר, מישמשית ../images/Emo24.gif

זה מן הומור כזה שלי, לשעשע את עצמי. שמחה שעזרתי.

למעלה