בוקר טוב+שאלה

בלגן2

New member
בוקר טוב+שאלה

אני מנסה למצוא רופא נשים למעקב הריון בשבילי שגם מבין באנדו. יש חיה כזאת? עד עכשיו הלכתי בנפרד לרופא נשים שעקב אחרי ההריון ולתה"ש שעקבו אחרי האנדו ואני מרגישה שמשהו מתפספס ואין מי שיראה את התמונה כולה. יש לכם רעיונות או שמות לרופא שיכול לעזור לי בנושא? אני אשמח לקבל תשובות כאן או במסר. ובוקר טוב לכולן

נעמי 17

New member
ושוב אני חוזרת לשולמן

גם מנהל מחלקת IVF וגם מומחה באנדו , אה ובנוסף הוא מומחה לאולטרה סאונד ואם אני לא טועה גם לסקירת מערכות, תבדקי . איך את מרגישה ומה שלומך? האם יש שיפור עם האנדו בעקבות ההריון כמו שמספרים לנו באגדות?

בלגן2

New member
גם אני שמעתי על האגדה הזאת../images/Emo8.gif

האמת שמבחינת דימומים יש שיפור והציסטות לא גודלות, אבל גם לא מצטמקות ויש גם כאבים... אולי זה ישתפר בחודשים הבאים. תודה על ההמלצה - אני אשמח לקבל במסר טלפון שלו וגם איפה הוא מקבל...

נעמי 17

New member
תחזרי לספר איך היה

אצל שולמן והאם הוא נתן לך את מה שחיפשת. בהצלחה

נעמי 17

New member
אה תודה מותק- כרגע רק המלצתי

אני שוקלת ומחשבת איך אוכל להגיע אלו שוב< בידיוק היום עסקתי בחישובים> ולא זכרתי כל כמה זמן יש החזר ממכבי על יעוץ... נדמה לי שחצי שנה לא? ואצלי עברו רק 4 חודשים. היום היתה לי שיחה מעניינת עם עצמי: נו נעמי , הגיע הזמן לטפל בעצמך כבר אי אפשר ככה. ואחרי הנזיפה העמדתי את עצמי בפינה!!!

מה זאת אומרת כל כמה זמן?

את יכולה לקבל 3 יעוצים - יום אחרי יום ולסיים עם מכסת ההחזרים שלך בחודש אחד. לא נראה לי שיש בעייה עם זה. בכל מקרה לי לא היתה. נעמי- בהחלט יש מקום לעמוד בפינה

נעמי 17

New member
עומדת עומדת עומדת!!!../images/Emo5.gif

התקשרתי בבוקר, לקבוע תור. מחכה שיחזרו אלי. מותר לשבת בפינה ? כי הגב הורג אותי, הרגליים גם קצת, והשחלה השמאלית מתחילה לקטר.

למעלה