בוקר טוב - !!שאלה!!

בוקר טוב - !!שאלה!!

מקווה שלא תהייה מאוד מתוסבכת..(מתנצלת מראש על כל מיני תיאורים שנדרשים לשאלה ועל האורך) כידוע, בתאריך 31/8 קיבלתי את תשובת השלילי, לאחר כמה ימים, כפי שאמור להיות, ב- 4/9 הגיעה המכשפה....(טיפול לאחר גסטון) בכל הדרה (סליחה על התיאור) כולל כל שכבות הרירית שהטיפול הצמיח וכנראה אכן התעבתה כמו שצריך לפי מה שראיתי במחזור.... לאחר בערך כ- 9 ימים (בימים הסופיים היה מעט דימום ומידי פעם כתמים חומים הכל יחד (שוב סליחה על התיאורים) עד שהגיע יום שבת 13/9 והבנתי (ככה בעצם חשבתי) שהמחזור לחודש נגמר, הרי היה לי יום "נקי", למחרת יום ראשון עדיין יום "נקי" וגם ביום שני בשעות היום עד הערב ופתאום.......... שוב התחילו הכתמים החומים, בנוסף גם צמחו לי פצעים שתמיד צומחים רק כמה ימים לפני המחזור ולא אחרי, אבל חשבתי, שלא צריך להתייחס לאחר הבלאגן מההורמונים שנעשה בגוף שגם גרמו לפצעים להתבלבל..(חוץ מזה שבדרך כלל זה ישנו רק פצע אחד בסנטר, אבל הפעם היה עוד אחד בלחי) והכתמים החומים המשיכו והמשיכו כל יום. אתמול בלילה מאוחר מאוד, הרגשתי דימום קל, בדקתי ואכן הצבע היה אדום ולא חום... עדיין לא ייחסתי חשיבות עד היום בבוקר, שפתאום אני רואה דימום הרבה יותר מסיבי (לא יודעת מה יהיה בהמשך היום לגבי הדימום)...ויש מעט כאב בטן (גם אתמול בלילה אבל קל ביותר) לאחר כל ההקדמה הזאת, השאלה שלי: האם אני אמורה לקרוא לדימום הזה שכרגע קיים - מחזור????? - (למרות שעברו מהמחזור האחרון - 20-21 יום, ולא הימים זה מה שחשוב, אלא שבכל יום היו הכתמים החומים, חוץ מהיומיים וחצי בלבד של "נקי" שציינו מקודם) ובעצם מתי היה הביוץ אם בכלל?????????? (יכול להיות שיש ביוץ תוך כדי כתמים חומים) נראה שכאילו התחברו הימים של הכתמים החומים שלאחרי המחזור, יחד עם הימים של הכתמים החומים שלפני המחזור (אצלי תמיד תמיד ישנם לפני וגם אחרי - אבל כמובן שישנם לפחות שבועיים בהם אין שום סימן)... שוב מצטערת על אורך השאלה, אני חייבת ללמוד לנסח יותר טוב וקצר יותר... אבל ככה יצא... ותודה למי שהגיעה עד הלום!!!!

יעליק27

New member
בוקר טוב שמחה...../images/Emo24.gif

אני חייבת להגיד שכשהפסקתי גלולות קרה לי בדיוק מה שקרה לך, בעצם כמעט ולא היתה לי הפסקה של דימום/כתמים והרגשתי כל החודש במחזור בעצם מה שזה היה לפי מה שהבנתי זה שהגוף מאזן את עצמו מההורמונים וזה לפעמים לוקח כמה ימים או שבועות, לא יודעת אם עודדתי או לא אבל לא נראה לי בכל אופן שצריך לדאוג, אולי כן להתיעץ עם רופא. יום טוב,

יעליק, תודה תודה..

בהחלט עודדת אותי, מרגישה פתאום לא לבד, להיות במחזור ומיד אחרי זה שוב במחזור, זה אוףףףף ומסבר שאכן אני במחזור, לאחר כמה שעות גיליתי שהמחזור אכן הגיע... צריך לחשוב על החלק הטוב שבזה, הגוף מתנקה מכל הפויה שהכנסתי... בכל מקרה את צודקת לא צריך לפנות לרופא, גם ככה יש לי תור ב- 1/10 ואז אשאל את כל השאלות.. יעל - תודה תודה שוב

נועם@בת

New member
שמחהל'ה, לכי לעשות פרופיל הורמונלי

יש לי רושם שהגוף שלך עדיין תחת השפעת הדיוכי המסיבי שהיה לך, והE2 והפרוגסטרון לא מצליחים להתרומם. זה נשמע ממש כמו רמת פרוגסטרון נמוכה מידי שלא מצליחה להחזיק רירית. בקשי מהרופא בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ותהיי בטוחה יותר.
גדול שנה טובה נועם

למעלה