בוקר טוב, שאלה

LANKA925

New member
בוקר טוב, שאלה

לפני שהגעתי כמעט ליאוש מוחלט (כמו בפעם קודמת) סוף סוף באה המכירה. אני רוצה שהפריט ימשיך להופיע בנמכרים איך אני משכפלת אותו? לא זוכרת איך אני מחשת אינצ'ים. כמה זה 55 ס"מ? אני אמורה לוודא כתובת שמופיעה לי מול הלקוחה או לשלוח למה שרשום בקבלה של פאיי פל? איפה אני רואה שהתשלום completed ואני יכולה לשלוח את השרשרת? הלקוחה שאלה אם זה יכול להגיע עד 13 ביוני? איך המשלוחים שלכם עכשיו, מגיעים בזמן? מישהו פעם רשם לי כתובת של אתר לקבלת מיקוד מדוייק של הכתובת, אני כמובן לא זוכרת אותו, אשמח אם מישהו יכול לעזור עם זה. בגלל הפרשים גדולים בין המכירות (וזו סך הכל מכירה שניה) אני מאוד מתרגשת מהעניין, שוב. איזה כיף לקום בבוקר ולראות את זה בקיצור, שיהיה לכולם יום מדהים. לאנה

onor

New member
כמה תשובות

אתר לחישוב אינצים- http://www.petking.co.il/petking/AnimalGuides/FreshFish/Convertor.php?CID=7 אני אישית שולחת לכתובת שרשומה באטסי אבל את צריכה לבדוק מה רשמת בפוליסי שלך לגבי עניין הכתובת. אם רשום לך COMPLETED על התשלום את יכולה לשלוח את הפריט. בדרך כלל פריטים מגיעים בין 2-4 שבועות לארה"ב והרבה פחות מזה לאירופה.

חגיתל

New member
אני מחלקת ס"מ ל-2.54 כדי לקבל אינטשים. מסמנים

בגרשיים ". אני משווה את הכתובת של הפייפל עם הכתובת באטסי ומעדיפה לשלוח לכתובת באטסי, אם יש בעייה אני קודם שולחת שאלה ללקוחה לאיזו כתובת לשלוח. את אמורה לקבל למייל שלך הודאה מפייפל ששולם או לראות בפייפל בפעילויות אחרונות. אצלי כתוב שכל משלוח יגיע תוך 10-14 ימי עסקים. המיקוד צריך להופיע בכתובת שהיא נתנה לך. חשוב לארוז היטב ולהוסיף מדבקות שביר אם אכן זה כך. מזל-טוב ובהצלחה!!!!!!

LANKA925

New member
תודה רבה, הכתובת שאני מקבלת

בהודעת מכירה הינה כתובת שרשומה בפייפל, נכון? אז איפה אני מוצאת את הכתובת שהלקוחה רשמה באטסי?

RolyzCreations

New member
הכתובת מופיעה לך באמייל שקיבלת

גם מאטסי וגם מפייפאל, כך הכי פשוט להשוות בנוסף אם תיכנסי באטסי ל invoice של המכירה רשומה כתובת הלקוחה.

RolyzCreations

New member
תשובות שהתפספסו

לרוב השאלות ענו לך, הנה כמה תשובות שהתפספסו: כדי להחזיר לחנות פריט שנכמר, תיכנסי לפריט שנמכר ותלחצי על renew sold אם הלקוחה מארה"ב לא הייתי מתחייבת ללקוחה שיגיע עד 143 ביוני. שבועיים זה מעט זמן למשלוח לארה"ב, לרוב לקוח 3-4 שבועות. לגבי המיקוד, את בטח מתכוונת למיקוד הנוסף זה הקישור: http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp וברכות על המכירה!

LANKA925

New member
תודה רבה, בדיוק לקישור הזה התכוונתי! עכשיו

שמרתי אותו. חידוש המוצר אפשר לעשות כבר כדי לא להכניס את המוצר מהתחלה כאילו חדש? מה נותנת האופציה של קופי?

חגיתל

New member
רולי את בטוחה שזה יותר משבועיים? אני בדר"כ מו

מודיעה על שבועיים ועוד אף אחת לא התלוננה.

milshake

New member
זה בהחלט לא שבועיים, ועוד תשובות

במקרים טובים זה שבועיים. בד"כ זה מעל 18 יום. זה שלא התלוננו לא אומר הרבה, לא כולם קוראים בכלל או שמים לב מאיזה מדינה הם מזמינים. לפותחת הדיון - הסיכוי שזה יגיע עד לזמן שהיא ביקשה הוא לא גבוה, השאלה אם זה עקרוני לה מאוד, ואם היא בכלל מעוניינת להמשיך עם הקניה אם לא. באשר להמרה לאינצ'ים וההפך - גוגל עושה לכם את זה בקלות, פשוט כיתבו בחיפוש 45cm to in או ההיפך, והוא יתן לכם את המידה (זה עובד גם עם משקלים אגב). באשר לכתובת - בעיקרון אם הכתובת שונה בין פאיפאל לאטצי אומנם הכי סביר להניח שנכון לשלוח לכתובת באטצי שהיא הכי עדכנית מבחינת מה שהלקוח ראה בזמן הצ'קאואט -אבל- מבחינת ביטוח המוכרים של פאיפאל אם שלחתם לכתובת השונה מהכתובת שצוינה בפאיפאל, אתם לא מכוסים, ויש סקאמרים שמנצלים את זה (יותר באיביי אני מניח). וזה משהו לקחת בחשבון אם מדובר בהזמנה ממש יקרה - לשלוח רק לכתובת שאושרה ע"י פאיפאל.

LANKA925

New member
אחרי התובנות שקיבלתי כאן כתבתי ללקוחה

קונבו בו התייחסתי לעודה כי החבילה יכולה להישלח רק ביום א' ושאני לא יכולה להתחייב שהיא תקבל את החבילה עד 1התאריך הרצוי. הלקוחה כבר שילמה ובnote למוכר שאלה לגבי במשלוח ולגבי אורכה של השרשרת ואם היא ניתנת להתאמה אישית. גם על עניתי לה בקונבו, אך עד עכשיו אין תשובה ממנה. כתבתי לה גם שאם היא מעוניינת עדיין שאני אשלח לה את החבילה מחר, אשמח אם תהיה בקשר עד מחר (זה מה שכתבתי לה אתמול בצהריים). אני אמורה לחכות עכשיו ולא לשלוח עד שהיא לא עונה, נכון? למרות שהתשלום הושלם?

milshake

New member
אני תמיד מגביל בזמן שיש להם לענות

נגיד לא עונים עד ראשון בבוקר אז אני שולח כמו שאני מבין לנכון, קוצב להם זמן, כי צריך להבין שלא כל הלקוחות נכנסים כל יום-יומיים לאינטרנט או שמים לב להודעות, ואם אמרנו שנחכה לתשובה מהם זה יכול להתעכב יותר מדי. ואז המוצר מגיע אליהם אחרי חודש וכמובן שזה אנחנו שלא בסדר ולא שלחנו מהר מספיק. עכשיו את כבר במצב שנדרש ממך להמתין, הייתי כותב לה אגב במייל ולא באטצי, לא כולם יודעים להכנס לשם ולענות. לקחים להבא..

LANKA925

New member
עכשיו ניסיתי את הגוגל להמרת אורך וזה פשוט ענק

!!! תודה!

למעלה