בוקר טוב...שאלה

מאמינה29

New member
בוקר טוב...שאלה

שלום לכן, אני מאובחנת באנדו , אמנם הכאבים ממש לא חריפים אולם תמיד לפנימחזור אני חשה אי נוחות של האנדו בצד ימין איפה שהיא נמצאת, ממש מרגישה אותה. היום אני 9 ימים אחרי ההחזרה וחתחלתי לחוש באותה אי נוחות בצד ימין כמו תמיד, האם זה אומר שאין סיכוי להריון? הרי אנדו בהריון אמור להיעלם, אני מפחדת שזה מבשר את בואו של המחזור כמו תמיד...האם ידוע לכן משהו בנושא?

זואילי

New member
הי מאמינה

אין שום אפשרות לדעת... רק לחכות לבטא
ושני דברים, אני מניחה שאת מדברת על אנדומטריומה בשחלה, ציסטה של אנדומטריוזיס. שזה ביטוי אחד מני רבים של המחלה. אנדומטריוזיס לא נעלם לא בהריון ולא - לא בהריון. אנדומטריוזיס זו מחלה שלא נעלמת מעצמה. בהריון האנדומטריוזיס פשוט נמצא בסוג של דיכוי מבורך. שיהיו בשורות טובות

מאמינה29

New member
תודה

נראה לי באמת אנדומטריומה...אבל עדיין ממה שידוע לך זה לא מבשר רעות, ההרגשה שלי?

זואילי

New member
ואיך נדע?

הרגשה היא הרגשה וגם אם נחפש כל סימן, הרי עד לתוצאת הבטא הסופית לא נדע. בואי נקווה לטוב, ולמתנה יקרה מפז שתקבלי לשנה החדשה

טל249

New member
אין סיבה לדאגה

את מרגישה את האנדומטריומה עכשיו יותר כי אני מניחה שקיבלת קצת הורמונים לא?! האנדו' מופעלת הורמונלית ולכן גם היא מושפעת מהטיפול. בהצלחה

מאמינה29

New member
תודה לכן על העידוד

אני מקבלת מאז השאיבה פרוגינובה ואנדומטרין...לא נראה לי שהם מגיבירים את האנדו... בכל מקרה נראה לי שזה אבוד, אני מרגישה אתה ממש כמו לפני מחזור והרי היא אמורה להיעלם בהריון... תודה על התמיכה, מקווה לטוב:)

../images/Emo50.gif

וכמו שענו לך האנדו' לא נעלם בהריון, הוא רק נמצא במין סוג של דיכוי מכיוון שאין מחזור. הפרוגינובה מכילה אסטרוגן לכן היא יכולה ללבות את האנדו'. וזה שאת מרגישה אותה לא אומר כלום, תסתכלי בפורום פוריות יש הרבה בנות שהתלוננו על כאבי מחזור ובסוף קיבלו בטא חיובית.

זואילי

New member
זה כן. בעיקר הפרוגינובה

כי זה אסטרוגן. באחד הסבבים שלי קיבלתי לתמיכה גם אסטרופם שזה כמו פרוגינובה, ואלוהים שישמור איזה כאבים היו לי בכל השבועיים שהמתנתי לבטא. כאבים של התקף אנדו שלא נגמר. הייתי על משככים כל תקופת ההמתנה. ושוב, תביני - אין כזה דבר להיעלם בהריון. כמו שנאמר, האנדו מושפע מהורמונים, בין אם זה ההורמונים במחזור ובין אם זה ההורמונים בטיפול ובין אם זה הורמונים בהריון. אני מכירה כמה וכמה אנדואיות בהריון... עם כאבי אנדו.

למעלה