בוקר טוב , שאלה -

אור685

New member
בוקר טוב , שאלה -

יש כאן אולי מישהי שעברה ניתוח מתיחת בטן ? אני מתכננת לעשות את זה מתישהו ומאוד רוצה לשמוע פרטים.

jesie12

New member
לא אישית

מכירה מישהי שעברה הצרת היקפים היא לא עשתה דיאטה וחשבה שהצרת היקפים תפתור את בעיית ההשמנה שלה התוצאה זוועתית- החלק העליון נשאר רחב ומלא, החלק התחתון צר והרגליים שמנות

לילית462

New member
אני עשיתי שאיבת שומן - בירכיים

חולמת גם על מתיחת בטן, אבל בעוד מליון שנה, אחרי עוד הריון, וכשאהיה במשקל טוב לפחות שנה רצוף. מה את רוצה לדעת ?

לא פחדת? אותי נורא מפחידים הניתוחים האלה ואיך היו הכאבים אחרי זה? לקח לך הרבה זמן להחלים? לא שאני שוקלת דבר כזה, אבל זה פשוט נשמע לי מפחיד מאוד.

לילית462

New member
לא פחדתי, הייתי מטומטמת מידי

אמא שלי שכנעה אותי כשהייתי בת 22-3 לעשות את הניתוח הזה, חשבתי שאולי זה יוריד אותה מהגב שלי (זה לא) כאבים, היו כמה ימים, בעיקר עייפות וקושי לשבת - שכבתי על הבטן המון.... ההחלמה לא היתה ארוכה, כמה ימים של כאבים, חודש וחצי של סימנים כחולים וחיים שלמים של תחת מעוצב.

אז היה שווה או לא? אגב, אני מקווה שיש גם צדדים חיוביים לאמא שלך כי ממה שאת מספרת עד עכשיו אני לא הכי מחבבת אותה בעולם ../images/Emo3.gif

לילית462

New member
אני חושבת שהיה שווה, בסך הכל אבל לא הייתי

עושה את זה שוב. היה לי תחת מאוד מוזר ולא פרופורציוני, מבנה אגס, כשהתחת הרבה יותר רחב מהכתפים והחזה. ובנוסף היה לי זוג לחמניות= ירכיים עם מיקוד משלהם. למרות שבמשקל עליתי עשרים קג מאז הניתוח, המבנה לא חזר להיות כשהיה, יש לי גוף עם פרופורציה מאוד יפה - התחת שלי והכתפיים פחות או יותר אותו הדבר = שעון חול. לגבי אמא שלי, יש לה גם צדדים חיוביים, רק שלי היא בד"כ לא מראה אותם.... סתם בקטע של ההרזיה היא כל החיים העיקה עלי, בהיותה אישה מאוד רזה ושמורה, היה לה מאוד קשה עם בת שמנמנה, והיא לא הסתירה את זה. קשה לגדול בלי לפתח מופרעות אכילה, כשכל הזמן שומעים הערות על המשקל והאכילה שלך...

../images/Emo201.gifלילית שלי

נשמע נורא קשה מה שאת מספרת על אמא. העיקר הוא שאת מצליחה היום לעזור לעצמך בגלל שאת רוצה. בגלל שלך זה חשוב. שולחת לך חיבוקים חמים!

לילית462

New member
תודה יקירתי ../images/Emo25.gif

לאט לאט אני לומדת לנתק את החוטים, את הקשרים, ואת השליטה. לומדת להיות יותר עצמאית. ועדיין, תמיד כשהיא רואה אותי, אני מנסה לקרוא את הבעת פניה, אם היא מרוצה או לא. יש דברים שכנראה לעולם לא ישתנו, לפחות הם כבר לא כל כך משמעותיים וחשובים כמו שהם היו בעבר.

למעלה