בוקר טוב פורום

יתור

New member
בוקר טוב פורום

אני זקוקה לרעיונות לעבודות יצירה קלות ,לא מסובכות ולא יקרות עבור ילדים בגילאי 6 - 12 . אשמח לקבל רעיונות או קישורים..או משהו.. תודה לכם

הי יתור וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

במאמרים שלנו, למעלה בסרגל הכחול תוכלי למצוא המוני רעינות לכל גיל מטרה וכיס והכל מסודר לפי נושאים וקטגוריות. במידה ולא תמצאי את מבוקשך אנא חיזרי אלינו (עם בקשה מפורטת יותר, כדוגמת נושא מועדף, מסגרת תקציב, ועבור מה היצירה) בכדי שנוכל לעזור.

יתור

New member
כבר עיינתי בשורה הכחולה למעלה

וקיבלתי כמה רעיונות, אך עדיין זה לא מספיק. הפעילות היא עבור קייטנה, ובקייטנות כמו בקייטנטת היצירה צריכה להיות הכי יפה במינימום הוצאה כספית. הפעילות הנדרשת היא עבור בנים ובנות, בגילאים 6 עד 12 . הייתי רוצה לקבל בעיקר רעיונות עבור הבוגרים . תודה

טוב, אם כך (וממש מוזר לי כי יש

בערך עשרות רעיונות רק בנושא של מיחזור וחומרים מן הטבע שזה כמובן עלויות מינימום) את יכולה לנסות פה תבדקי במיוחד את הרעיון של גלי לעבודה לפי ימי נושאים, רעיון מעולה ומקסים. בנוסף אם את רוצה פעילות לבוגרים יותר גילאי 10 -12 את יכולה לעבוד את נושאים "בוערים" בשבילם. לדוגמת הכנת כרזות פרסומת להקמת קבוצות דיון, עבודות סביב מה אהיה שאגדל (נושא שבגיל הזה מעניין אותם במיוחד), עבודות קולאג'ים ענקיות סביב נושא שייבחר, ציורי קיר. מבחינת עלויות.... הדרך הטובה ביותר להתמודד זה לעבוד עם הילדים. כבר בתחילת הקייטנה תדברי עם החבר'ה להביא מהבית את כל הג'אנק: גרוטאות, בגדים ישנים, כפתורים, צעצועים שבורים, שאריות חומרי יצירה שכבר לא משתמשים. שיתוף פעולה שכזה גם יביא לך המון המון חומרים ללא עלות כספית מצידך או מצד מארגני הקייטנה ובנוסף המעורבות מצד הילדים תגדיל את הסיכויים שנושא היצירה אכן ידבר אל ליבם. מקווה שעזרתי המון הצלחה

למעלה