בוקר טוב פורום!

בוקר טוב פורום!

הפורום שלנו קצת
. סימן שרובם בבית? שלי הגיע אתמול ומאז אנחנו לפקודתו. נעלם לכל הלילה והגיע בבוקר , צנח למיטה ואנחנו מהלכים על בהונות.ששש...שינוח למה לא כל יום שבת?

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo1.gif

הבעל התעופף לו לחו"ל מוקדם בבוקר החיילת נשארה בבסיס אחותה ישנה הילד התעורר ואני קמתי מאוחר

mikca

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo84.gif

החייל וחברתו ישנים (השבת תורנו), הגיעו באיזושהי שעת בוקר מוקדמת מכפר ויתקין ויתעוררו ישר לחמין. הבן הקטן נסע ל"צובייק" = פארק פעלולי אופניים בתקווה שיחזור בחתיכה אחת. אני רק רואה את התמונות שהוא מצלם ומצלמים אותו ונהיה לי רע והוא עוד רוצה שאבוא לראות אותו ב Live , לא נראה לי שאני אעמוד בזה. לפחות אין לחץ של כביסותו וגיהוצים בגלל הרגילה ואולי אפילו נצא לנו קצת לשוח בשמש ובשדות. שבת נעימה לכולם.

עידן64

New member
גם אני ישנתי עד עכשיו../images/Emo199.gif

החיילת שלי בבסיס,הקטנה חזרה מאוחר וישנה.אין כביסות אין בישולים...מה שנותר זה לנוח.

צהריים טובים, הרגע חזרתי מגיחה בחוץ

פשוט נפלא. מזג אויר נהדר, הפריחה בעיצומה, הילד בבית. בקיצור - שלא יגמר לעולם. גם אנחנו לא לחוצים על כביסות וכו' בגלל הרגילה שלו. המשך נעים לכולם.

בוקר/צהרים טובים

הקטנה/גדולה ישנה חזרה לפנות בוקר החבלים מלאים כביסה ולמה שלא נישאר מקום בחוץ פינינו מקום בפנים הבית כשדה קרב מלא כביסות ותיקים אבל הכי הכי כיף להביט בפרצוף הקטן והמתוק ישנה בשלווה מתכרבלת בפוך
נו באמת - למה לא כל יום שבת?

י רדן

New member
אחר צהרים טובים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יום נפלא בחוץ השמש זורחת השמיים בהירים נעים וחמים החבלים מלאים בכביסה אך לא ללא לחץ מכיון שהחיילת לא חוזרת מחר לבסיס אין לאן למהר... בינתיים קוראת, מבלה ונהנית מהשבת. מאחלת לכולנו המשך יום נפלא שקט ורגוע..

כבר שבוע לא שמעתי מהגולנצ'יק שלי

ואני מתגעגעת וכמובן דואגת. ארזנו את החבלן הקטן על אופניו והקורקינט ויצאנו לפארק לטייל ולתת לו לרוץ חופשי. יום נהדר. אני ממליצה. חוצמיזה שיהיה שבוע טוב לכולנו .

י רדן

New member
פנה "החבלן הקטן" - הפיצפון המתוק

שלכם בטח נהנה לרוץ ולהשתולל תהנו... ולגבי הגולנציק המקסים - מבינה שלא שמעתם ממנו שבוע זה אכן קשה מתי הוא אמור להגיע הביתה?

mikca

New member
פנה ../images/Emo24.gif מקווה שהגולנצי'ק יתקשר

בקרוב.

גם אני מקווה שיתקשר בקרוב כי אם לא

אני מתניעה ויאללה. תודה לכולם על החיבוקים . זה כל כך עוזר.

למעלה