בוקר טוב פורום

בוקר טוב פורום

כמה נחמד שיש לי יום חופשי, נכון? ומזג אוויר מדהים כזה, בכלל עושה לי את היום....... שיהיה לכם יום שמח, בלי מחטים או ביטוח לאומי ושלוליות בכבישים [שהשלוליות יעברו למקומן הטבעי, אדמת הלס של הנגב]

אילנית03

New member
בוקר טוב גם לך

ביום חופשי לקום כל כך מוקדם וואו כל הכבוד אנ יביום חופשי נשארת לישון עוד קצת.

BenjiMan

New member
בוקר מצוין....../images/Emo45.gif

סוף השבוע בפתח.....ולפני כן יש את המפגש...
ב.

talia 2

New member
בוקר טוב לך, מפוזרת ולכולכם...

כמה כיף להיות בחופש ביום כזה. לשתות משקה חם ולצפות בגשם. יש לך רעיון איך יוצאים עם 2 קטנים (שמתלהבים משלוליות) מבלי להירטב?

Angel972

New member
תנסי להשיג אחת מהמטריות המשפחתיות

את מכירה
מטריות ענקיות כאלה ... כמובן שגם מגפיים לילדים זה דבר חשוב במיוחד כשכל הילדים אוהבים להשתולל בשלוליות.

talia 2

New member
אנג'ל, רק תגובה אחת קודם הייתה לך

חתימה שונה... תתחדש. ואיזו חתימה נחמדה.

שאלת גננת היסטרית../images/Emo6.gif

בקור כזה? תבני להם אוהל בבית. עם שמיכות חמות חמות , ובלגאן, ומפעם לפעם תשחילי לשם משהו חם לשתות.

../images/Emo125.gifבוקר נהדר!!!

אני מקשיב עכשיו לאחד התקליטים (כן, השחור עם החור באמצע) הנדירים ביותר שהצלחתי לשים עליו את ידי (מיסטר הרי, "אל תוותרי עלינו). תקליט מדהים!.

chili3

New member
בוקר טוב לכולם, נשארו לכם עוד 12 שע

שעות לחשוב על משימה

sil015

New member
chilli -תני דוגמאות של משימות שהיו

כי אין לי מושג על מה מדובר...ואנסה לחשוב על משהו בכיוון! (נ.ב- מצאת עוד המלצות עם אחותך השנייה?)

chili3

New member
../images/Emo6.gif גם לי אין רעיון למשימה. תשאלי

את אנג'ל יש לו כמה למכירה. לגבי ההמלצות אשלח לך מסר בערב

גם לי אין משימות

כלומר יש, אבל לא מהוגנות, וזה לא הוגן מאוד...... מה לעשות? לשבת בצד ולהתבייש? ואללה , יש לי משימה בעוד אני כותבת

ורדה 1

New member
אסור למכור!!! אם לאנג'ל יש כמה, הוא יכתוב את כולן וכך יהיו לנו יותר משימות. אני בכוונה לא נותנת דוגמאות כדי לא לנעול אתכם על כיוון מסויים. אני בטוחה שיהיו רעיונות נהדרים שאין סיכוי שאני הייתי חושבת עליהם. זה יכול להיות מצחיק, זה יכול להיות משהו שקשור להכרות בין האנשים, זה יכול להיות משימה של דיבור, של תנועות, משימה עם עוד מישהו, משימה לבד ועוד ועוד ועוד. מה שחשוב הוא שלא יהיה מביך מדי, כי בכל אופן, לא כולם אמיצים כמו אנג'ל../images/Emo3.gif

א י ו ש י

New member
שאלת../images/Emo163.gifלגבי משימות

צריך להביא כבר כתוב על פתק מהבית או שמכינים שם??? למה כל העולם חשב על משימה ואני לא
... טוב לי היו סיבות, אירגנתי את הכל!
ובכל זאת עדיף להביא פתק מוכן מהבית??

למעלה