בוקר טוב פורום יאלללה תחייכו ובבקשה בשקט
ט טלה צפוני New member 31/8/05 #5 ייענו בכוונה??? שרלו חומד רק ת'עוררתי קצת שקט מבטיח אחר כך לצעוק גם....
ט טלה צפוני New member 31/8/05 #16 זה בכלל לא משהו כזה סתם עבדתי והתרוצצתי היום יותר מהרגיל ובסוף עוד תפסו אותי בבית ספר של הבן לתקן להם כמה מחשבים..הידעת שלמשרד החינוך אין כסף
זה בכלל לא משהו כזה סתם עבדתי והתרוצצתי היום יותר מהרגיל ובסוף עוד תפסו אותי בבית ספר של הבן לתקן להם כמה מחשבים..הידעת שלמשרד החינוך אין כסף
K Kטלנית New member 31/8/05 #17 כאילו דא!../images/Emo3.gif אני עוסקת בחינוך לבכירים סבבה למורים, תלמידים, ולצרכים החיונים???? לא כל הנ"ל פרט שולי לחלוטין נו ו......... זה הסיבה שעכשיו קמת???
כאילו דא!../images/Emo3.gif אני עוסקת בחינוך לבכירים סבבה למורים, תלמידים, ולצרכים החיונים???? לא כל הנ"ל פרט שולי לחלוטין נו ו......... זה הסיבה שעכשיו קמת???
K Kטלנית New member 31/8/05 #19 משעמם../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif לא ממש לא!!!!! זה סוג של תרומה לחברה שלנו ובמיוחד לילדים שלנו אז לא, זה לא משעמם להפך אני מברכת "שעימומים כאלו" כל הכבוד לך על תרומתך , בוקר אור שיהיה לך
משעמם../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif לא ממש לא!!!!! זה סוג של תרומה לחברה שלנו ובמיוחד לילדים שלנו אז לא, זה לא משעמם להפך אני מברכת "שעימומים כאלו" כל הכבוד לך על תרומתך , בוקר אור שיהיה לך