בוקר טוב פורום

dani 123

New member
בוקר טוב פורום

למרות השעה המאוחרת (יחסית) טרם קמתם???

מנורה

New member
בוקר טוב פורום דני ../images/Emo124.gif כל

כך מוקדם בבוקר הערת אותי אז בוקר נעים וקסום. אתמול הינו בפיקניק בפארק "ארבע העונות" בהוד השרון היה כיף. מקום נהדר ומומלץ מאד.

בוקר טוב ותודה על מצגת הפרחים היפה

מה שלום כולם? אתמול היינו בסרט החדש של אבי נשר "סוף העולם שמאלה" יופי של סרט וחזרה נוסטלגית לסוף שנות השישים בעיירות פיתוח ועל השוני בתרבויות בין העליות השונות. סופסוף עושים בארץ סרטים על ממש! סרט שיכול לייצג אותנו בגאון בכל מדינה בעולם - הן בטכניקת הצילום והן ברמת התוכן.... קיפאק היי!!

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,התגעגעתי ...

לה היו לנו אנשים לקבלת שבת ...שתיתי עם יעלי את כל היין ..בוקר טוב ...היום אני הולכת לבר מיצווה במשפחה ...מאוד מרגש ...האבא של הילד ..ניקה את חבל הכביסה כשהוא היה קטן ...ונפל מקומה רביעי..מאז הוא משותק חצי גוף ..ברוך השם שהוא בכל זאת חיי ורואה את בר מיצווה של הבן שלו

בוקר טוב ושבת שלום געגתי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכל החברים!! בטח יש לכם תוכניות של שבת, איך הזמן בורח לנו,,ממש מתחת לאף, מה עושים על מנת לשמר את השבוע שלא ייעלם שוב? אממי המתוקה לי אין עם מי לשתות את יין הקידוש. לכו חברים תהנו לכם,,רק שמרו על עצמכם, שבת שלום ושבת של כל טוב. דנה. <דבי>.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום. קמתי לצלילי../images/Emo168.gifב-../images/Emo23.gif

שבת שלום כולם,
אצלנו בבית היה נהוג שלא לבכות בראש השנה. אם קרה שילד נפל, קיבל מכה ורצה לפצוח בבכי היתה אמא שלי אומרת "לא לבכות, מי שבוכה בראש השנה, בוכה כל השנה" ולהיפך. על אותו משקל היינו שמחים בשבת כי הגדולים אמרו "מי ששמח בשבת, שמח כל השבוע" אני מודה לאמי ששימחה אותנו בשירים ממיסים. הטעם נשאר גם להיום. קמתי לא מזמן, פתחתי את המחשב והרמקולים ומעכשיו יהיה לי שבוע של שירה וריקודים. מאחלת לנו שנה שלמה של שמחה. מהיום ועד עוד שנה (נזכרתי בראש השנה) שרק נראה אושר ונחת אצלנו ואצל האוהבים שלנו, מה אגיד לכם זה יהיה כיף. בדבר אחד אנחנו יכולים לתרום, אם נכתוב יותר, אחרים יכתבו יותר נהנה איש מרעהו. אוהבת
אוהבת

למעלה