~~~~בוקר טוב פורום~~~~~~

tairon

New member
~~~~בוקר טוב פורום~~~~~~

בוקר מלא חיוכים ושלווה ל- תגל-ספיור^ש-מורני ב בוקר מקסים ל-ג``ב דבש את פוש אתם מקסימים בוקר מלא נופים ל-אהובה בוקר של שמש שמים כחולים ל- בלו ו....ONLY I בוקר של שלווה ל- מורן ל -אוסי-עופרי בוקר של אהבה מלבלבת- ל- חוקרת פרטית (היא חוקרת אותו חבל``ז הוא מביא לה כדור בדולח יחד פיגוז) ומסטוליקו בוקרשל אושר ל-קצין סגול-יונית 36-מרקי -מאי מאי-אלמנה כחולה בוקר מרענן ל- הילי (מואה מואה על הרוגע שלך) -דפנה (בסוף מעגל את שלנו רק אל תגידי לנו לצייר עיגולים) עכשיווווווווווו תופס אוויר גדולללל בוקר של תודה ענקית בוקר של הערצה בוקר של קסם לאחת שהיא קסם מ.........מואההה לך חוצנית -יעל ואת כבר יודעת על מה!!! לכל מי ששכחתי ולא הזכרתי אז גם לך ולו....בוקר נהדר לכולכם וואיששש אשכרה כמו ברכות בטקס אוסקר מי מביא לי את הפיסלון???

יונית-36

New member
האמת? כבר אמרתי, אם להכנס אז רק...

בשביל כמה אנשים נחמדים. טאי, בוקר טוב גם לך.

עופרי-

New member
אני! אני רצה להביא...

בוקר טוב גם לך ולכולם!! אפילו לא שמתם לב שאני מצליחה לגנוב שלוש דקות בבקרים כדי להכנס ולבדוק מה קורה......

מסטולי

New member
בוקר נהדר לך טאי ויום נעים

היום בבוקר כשהגעתי לעבודה המנהל ראה שאני מסטול מעייפות אמר לי שאני אדאג לי למחליף להיום לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון אני לא ישן נ.ב בוקר נהדר ויום טוב לכל חברי הפורום

פושעת-

New member
טאי - עכשיו קמים?

ואני הייתי בבוקר פה לבד - עם קרני שמש ראשונות וציוץ של ציפורים ושמחתי שכולם ישנו טוב בלילה ואיחלתי לכם בליבי יום שמח כי אפילו התעצלתי לקשקש כזה יום מדהים בחוץ אוצו רוצו שלא תפסידו

אוסי

New member
גבר........

אתה הכי הכי ב ע ו ל ם !!!! תודה ,אני מאוד מעריכה . אתה יודע כל מה שאתה מאחל לאחרים ... בסוף מגיע אליך... אז תיהיו לך אחלה של חיים כי עכשיו כבר אחר הצהרים ... אוהבת מלאנתלאפים.... אוסי.

למעלה