בוקר טוב עם "בעיה"!

קרן משם

New member
בוקר טוב עם "בעיה"!

(בעיה בהורות ולכן במרכאות) בלילה הזה היה משהו מוזר....מקווה שלא יחזור על עצמו אבל משהו אומר לי שזה לא היה חד פעמי....מתקשה לחשוב שנתקלתם בבעיה כזאת: בשעה 04:30 בעלי מזיז אותי ואומר לי מי שם מתחת למיטה שלך? אני קמה מסתכלת/שומעת, אויש ליאור שרה לי סרנדה, טוב העמסתי אותה על המיטה שלנו והמשכנו לישון....בשעה05:15 ליאור נוחרת <יכולה להעיר מתים עם הנחירות שלה, האף שלה מסכנה> אני מתעוררת וקמה (רציתי להביא לה לשתות) ומוצאת עומדת לצד המיטה שלי, נשענת על הקיר הלא היא ליהיא! רק מתי לא היה שם (ישן לו שנת ישרים)! צר לי אבל אין לי מקון במיטה לכווווווווווולם וגם לא חשק שיבעטו בי! והכי גרוע זה שהם לא בכו אז בכלל לא שמעתי אותם! מי יודע כמה זמן ליהיא עמדה לידי? מה עושים? הם פשוט יוצאים ממיטות התינק שלהם ואת הדלת שלהם אני אף פעם לא סוגרת עד הסוף! אוצו לי עיצה פליז!

אני לא מפסיקה לצחוק../images/Emo6.gif

הייתה תקופה שבבוקר בת-אל הייתה מופיעה במיטתי, ביד אחת שמיכה, ביד השנייה דובי, ומוצץ בפה. זה נפסק, אבל היה מאוד נחמד. הלילה, וזו כבר פעם שנייה, הופיעה פתאום מתחת לשמיכה שלי. בפעם הקודמת, הרשיתי לה להשאר, אבל ברור שאני לא ישנתי וקמתי עם צוואר תפוס. הלילה לא ויתרתי, והחזרתי אותה למיטתה, שם ישנה בשלווה עד הבוקר. אסור לך לוותר לח'ברה שלך, אחרת תצטרכי מיטה בגודל של כל החדר. אבל, שיהיו רק "בעיות" כאלה.

למעלה