בוקר טוב עם בויאקה

בועית

New member
בוקר טוב עם בויאקה

לא משהו חדש, ידוע שמשמיעים אותם די הרבה לאחרונה אבל באמת עשה לי אחלה בוקר לשמוע אותם בדרך לעבודה. סתם שתדעו.

babe10

New member
עוד 12 יום..

יהיו לנו הרבה בקרים, צהרים וערב טובים עם בוייאקה כשהדיסק סופסוף יצא!!! אני כבר מפנה להם מקום בצ´יינג´ר. אבל בהחלט כיף בינתיים לשמוע אותם ברדיו.

zeus.

New member
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי........

לא יודע למה אבל לא שמעתי אותם כל כך הרבה ברדיו..... שמישהו יגיד לי....מתי?איפה?באיזה תחנה?באיזה שעה? הוא שומע אותם כל כך הרבה

babe10

New member
טוב אז להלן מועדי השידור...

סתם. בגדול - אני אישית שומעת אותם בגלגלצ. באופן קבוע בעייסק כל יום חמישי מחצות עד 2 בלילה, לפחות כל זמן שקוואמי לא משדר. למרות שלדעתי אין קשר, כנראה שזה ענין פרוצדורלי. אני אישית שמעתי אותם היום ב-11:52 בגלגלצ בתכנית של אילת מידן (אני חושבת, רונית כפיר לדעתי כבר לא שידרה..) עם יאללה כפיים. (לא רשמתי את שעת השידור פשוט בדיוק כתבתי לידיד שלי באיי סי קיו שיפתח מהר גלגלצ..) וכל הזמן שומעים אותם. פשוט תהיה עקבי ותדבוק לתחנה אחת טובה, בטוח תשמע אותם לפחות פעם אחת ביום. ואם תפספס, פשוט תצטרך לחכות בסבלנות (שכבר עוד מעט נגמרת..) בסה"כ 12 יום!!! והדיסק יצא ותוכל לשמוע אותם כל יום כל היום עד שימאס. בתאבון.

Curly

New member
זה לא קשור אבל איך כתבת את ההודעה

בשעה תשע?????????????????????????.. מה אם בית ספר? למה אני כבר הייתי שעה בבית ספר בזמן הזה?

zeus.

New member
הודעה לשאלה של curly

שלום c מה קורה הכל טוב? הכל סבבהששש? אוקיי תשובה לשאלה שלך אז ככה: c בית ספר זה פסה,פשוט פסה, אני השנה סיימתי בית ספר ובפוקס קיבלתי גם תעודת בגרות מלאה. אבל בכל זאת הייתי בבית ספר כי אני מדריך של כיתות א-ו בקיבוץ שלנו, אז הייתי בבית ספר שלהם כי הייתי צריך להדריך את כיתה א לבית ספר וזהו.

עוNר

New member
כנ"ל...

רק שאת הקונטרה דיכאון אני הרבה פחות אוהב מסיבויאקה ב"ז

למעלה