בוקר טוב עולם

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? אני בדרך לחוות הסוסים כי לבת שלי יש שיעור. כל כך קשה להוציא מהבית שלוש בנות. עד שהן מתארגנות.... והן רק בנות 11. שיהיה לכולם יום של בריאות, של אהבה ושל שמחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

בוקר נפלא לכולם../images/Emo13.gif

יאווו עפרה תהנו לכם, אני לקחתי את הבנות לפניי חודש לחווה והן ממש נהנו ברכיבה. יום חמישי, כבר סוף שבוע, אוףףףףףףף שוב הכנות לשבת, טוב אבל זה גם הכנה למנוחת השבת. אז יום טוב לכולם.

zahav2007

New member
בוקר טוב וסוף שבוע מצויין!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

נכון שזה מבלבל כל הקטע עם החגים? נראה כאילו תחילת שבוע,ולא סוף שבוע...אבל אחלה,שזה יום חמישי, ושוב הולכים לנוח... אני הכנתי בלינצ'סים עם גבינה וצימוקים+עוגת גבינה,וכל זה ד-י-א-ט-ט-י! ויצא גם טעים! הבאתי לעבודה שהבנות יטעמו... אתמול יצאתי עם בעלי לפיקניק רומנטי עם מאכלי גבינות...והיה ממש נחמד ומרענן את הראש! האמת שכואבת לי הבטן מכל הגבינות האלה...תביאו לי קצת בשרררררררררררר! עוד שעה וחצי אני יוצאת מפה לטיול נוסף עם דיפסי הגורה...
(אני אשתדל להכניס לפה תמונה שלה,בהמשך). טוב,אז כל אלו שבעבודה ומתים ללכת כבר הביתה,כי זה סוף שבוע...תחזיקו מעמד! ושיהיה בינתיים יום נפלא!

litzuf

New member
הגעתי להחלטה... והיום אני הולכת לעשות ...

צעד חשוב בחיים שלי.... לתת עוד ניסיון אחרון לבעלי... אומנם אני שוב זאת שמוותרת , אבל אני הולכת להציב תנאים וגבולות לוויתור שלי. הזמנתי את אמא שלי היום לבוא ולהיות עם הילדים כדי שאני ובעלי נוכל לצאת לדבר ברצינות על הדברים האלה.... אני מקווה שהכעס שיש אצלי לא יפריע לי לעשות את כל מה שהמוח מתכנן.... כתבתי על זה בהרחבה בבלוג שלי... קישור בחתימה.

בהצלחה....ואני גאה בך מאד..........

גם בכעס ניתן לשלוט, לעמוד חזק ברצונות שלנו, לומר אני יכולה ומסוגלת.

בוקר טוב לכן בננות או צהורים טובים.

יש לי שאלה למה מדינה שלנו החזרית ופוגעת.בלי רחמים ובלי לחשוב על שום צעד.מה אנחנו הכלבים שלהם או מה בובות שלהם.

למעלה