בוקר טוב עולם

golem

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם..... ועכשיו לשתי שאלות חשובות מאוד הנוגעות לעברנו כילדים ולתוכניות הטלויזיה: 1) האם זה בינבה או בימבה (המכונית הצהובה המפגרת..) 2) בפרפר נחמד - לכל בובה יש משמעות - (אוזה זה אוזה בניקוד אחר, שבי -שבלול, בצ=צב) למה לעזאזל קוראים לבובה ההיא נולי??? ושיהיה לנו אחלה יום שבעולם!!!

jess ועוד

New member
בוקר טוב לך יא עזרא

מה באת בשאלות ברומו של עולם על הבוקר ???? תגיד לי אתה שפוי או מה???? נולי זה פשוט פשוט חמוד והיא כזו וזה בימבה איזה חור בהשכלה בחייך יא גולם שלנו מקסים מאיפה באת ככה פתאום ???? שיהיה יום מוצלח וכיף ג´סיקה

golem

New member
היי ג´סי ../images/Emo24.gif

לקראת התינוק החדש את צריכה קצת לפשר ידיעות..
לגבי התשובה הראונה - לא נראה לי כ"כ שזה ההסבר הנכון..
לגבי השני יש ויכוח סוער - ותראי כמה תשובות יהיו פה.. (רעיון לסקר..
שיהיה אחלה יום

GALI02

New member
חחח עזרא

אז גם אתה קורא את המדור של שני הגברים השמנים, אה?! נחמד לדעת שאני לא היחידה. טוב ועכשיו לשאלתך? "בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים. טו טו טו טו טו טו" הפורום הזה מתדרדר...חחח
שיהיה לכולם אחלה יום אוהבת גילי

@@

New member
ועכשיו תורי.....

אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תירא וואלה התחרפנו על הבוקר

mariana

New member
נשמההההה שלי

את מדברת על להיתחרפן על הבוקר? אז מה שקרה לי אני צריכה טיפול דחוף כי אני בסוף אשתגע, איזה רוח בחוץ המטריה התהפכה ונשברה לי והתחלתי לרוץ אחריה ואני עם המשקל שלי עפתי עם הרוח, והשיער שלא נדבר עליו, את יודעת איך הוא נראה? אני צריכה לעשות טיפול עשרת אלפים. המנהל שלי ראה אותי והתחיל לצחוק ושואל עם יש במקרה מלחמה בחוץ? אני יוצאת למסע קרב נגד מזג האויר את מצטרפת? עוד מישהו רוצה להיצטרף אליי?

@@

New member
גם אני הבוקר

הייתי בקרב קטן, ה
שבירושלים פשוט העיפה לי את
אז נסעתי קצת ב
ובכלל שיצאתי מהחניה עד למשרד (שזה מס´ מטרים) כל השיער שלי נהיה פרוע, איזה מזג אויר מדכא. לא נורא מיום שבת תהיה כבר
ושוב יהיה חמים ונעים
ריקי

golem

New member
אכן אכן גלי..

אבל את השאלה של נולי- אני שואל את עצמי כבר הרבה שנים עוד לפני שהעלו אותה לדיון במדור של בגברים השמנים
שיהיה בהצלחה!!!

@@

New member
בוקר טוב לכם

עזרא, מה קרה לך הבוקר? הכל בסדר? אז גם אני אשיב לשאלותייך המכונית הצהובה (והיא לא מפגרת כ"כ ) קוראים לה בימבה. בפרפר נחמד
קראו לו שבי, ולבובה השניה קוראים נולי . מסופק עכשיו? גסו´ססססס מה קורה? איך הבטן תופחת? סוחבת?
ריקי

golem

New member
ריקי - להתעורר!!!

אני יודע שנולי - השאלה היא למה???? שבי זה שבלול - למה נולי??? וזה לא מהבוקר- אני דפוק בראש כבר הרבה שנים

@@

New member
נשמה שלי

בחיים אל תגיד על עצמך דברים כאלו!!!!! אני מזהירה אותך ! למה קוראים לה נולי? נו באמת אתה לא יודע???? מאיפה לי לדעת? עכשיו שאני חושבת על זה , זה מצריך מחשבה, הרי היא אפרוח ואיך הם הגיעו לשם הזה, אני חושבת שאתה צריך לפנות לצוות ההפקה שלהם הם ישמחו לעזור לך. אוהבתתתתתתתת ריקי

golem

New member
את רואה...../images/Emo13.gif

אני שואל שאלות עם טעם - שאלות חשובות לעתיד האומה
וואללה נדפק לי המח
לא נורא - אולי ימצאו לי תרופה פעם

GALI02

New member
אמ... אני חושבת ש

אמרו שם שנולי זה אפרוח באיזו שפה- ספרדית אני חושבת. בכל אופן אולי כי היא מקטרת כל הזמן נו-לי חחח אין לי שמץ אבל אני עוד אחשוב על זה שוב

mariana

New member
שלום לכולם

מה שלומכם חברה? מה שלומך עזרא? אני רואה אתה במצוקה נפשית לא נורא אני באה לעזרה, אל תשכח שאני הכי קטנה אז אני הכי מעודכנת עד היום אני רואה את הסדרות אז ככה לגבי השאלה הראשונה זה בימבה ולא בינבה.(זה בדוק אני רשמתי את השיר ושרתי אותו גם) לגבי השאלה השניה= הבובה הזאת היא כל כך מעצבנת ויש לה המון שאלות אז כמו ששגילי אמרה נו- לי(יאנהה אוי ואוי לי) עכשיו הרבה יותר ברור? מה הלבבית הזאת עושה לך הא? ריקי נשמונת מה שלומך? וג´ס מה חדש-דנדש? אגב איפה ניקולי נעלמה? ניראה לי היא ברוגז איתנו. באהבה מרין אגב עזרא אתמול רשמתי את ריקי למרפאה פסיכיאטרי אז הם צריכים עוד אחד שיהיה איתה בחדר אתה רוצה להיצטרף? למה אני בכלל שואלת אותך אתה בא וזהו, אז ככה זה קרוב לביתי אתה יודע איפה זה באר יעקב? אז יש שם את שואל הרופא, אז ממש לי זה. או קי
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתכם מרין

@@

New member
מרין, תודה מקרב ../images/Emo23.gif

שכבר הכנסת אותי לאישפוז, אם עזרא רוצה לבוא הוא מוזמן. תגידו לי כולכם , מה קורה פה
זה מה שיש לנו להתעסק, זהו נגמרו לנו המילים, השירים, כאבי ה
? אנשים, לחזור ומיד לעצמכם, זה לא ייתכן שהפורום שלנו יהיה בדיחה. מובן
אוה
תתתתתתתת אותכםםםםםם ריקי

golem

New member
ריקוש - ../images/Emo24.gif

חוללה עלייך אבל בלי עצבים - קצת הומור ושובבות - ומה לעשות שאני דפוק בראש - והנה כבר מרין איפשזה אותי... אבל סבבה - אני מחייך עכשיו - אז זה טוב..לא??

@@

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

מהשטויות של עצמנו, אבל איפה המילים הכ"כ רציניות שהיה לכל אחד מאיתנו? אולי אנחנו כבר לא מאוכזבים? ומתחילים להתגבר ? הכל יכול להיות קח
ענקקקקקקקקקקק לחימום היום ותפוס
ממני אוה
תתתתתת ריקי

golem

New member
תפסתי את ../images/Emo25.gif

אבל זה לא קשור ריקי - גם אם מאוכזבים ועצובים - לא צריך להיות ככה 24 שעות ביממה -> צריך גם לצחוק בחיים - ככה גם הייאוש נראה הרבה יותר נוח (זה בערך הציטוט מהשיר..
בוננה - עכשיו קראתי שוב את כל השרשור - באמת נדפק לי המוח..
עזרא

@@

New member
לא נדפק לך שום דבר

אתה בסך הכל במצב רוח מרומם וזה אחלה, צריך קצת להתפרע ולהשתולל, אם רק היית יודע איזה משוגעת הייתי בראש לפני כל "הסיפור". אנחנו חייבים להמשיך
גם אם אנחנו קצת
. אז חבר´ה
, עובדה שמצב הרוח שלי השתפר.

למעלה