בוקר טוב עולם..

דביר58

New member
בוקר טוב עולם..

כמה כייף לקום, ועליך מרוח החיוך המושלם, תמיד ישנה הסיבה, וגם מוכה הגורל, אם יפשפש בחייו, ימצא סיבה טובה. חיוך לא עולה פרוטה, אך נותן אווירה טובה, ולכן לעצמי ולעצמך, חיכו מכן ועד להודעה חדשה. ולזאת שעדיין חולה, שתמיד קמה עייפה, הרבה נשיקות והחלמה, קצת חיוך יזרז את הבריאות, להחליף מחלה. דרך אגב זה היה סתם בוקר טוב, היום אני רושם את הבת הצעירה לבית הספר הטכני . של חיל האוויר לבקשתה. בה לה ללמוד שם מחשבים ואלקטרוניקה. הלוואי שתצליח.

דביר58

New member
ובנוסף יש לה היום מבחן בלשון....

תאמינו או לא עוד לא הבנתי מי צריך את זה בדיוק. עם כל הכבוד מי מנקד היום חוץ מהמורים שמלמדים אותו. ניראה לי כטורח מיותר שמלחיץ לחינם. ואולי אני טועה אבל מי מנקד היום. בכלל מישהו שולח מכתבים בכתב יד? זוכרים בכלל איך כותבים בעידן המחשבים?

מבחן בלשון אינו מבחן בניקוד

כל עם שיש לו שפה משתדל להנחיל את הידע הזה לילדיו. רק אצלנו יש זלזול כזה בשפה ובחוקים שלה. גם כשכותבים באינטרנט צריך לכתוב נכון, ולי, למשל, מאוד צורמות שגיאות כתיב וניסוח, והעדר מוחלט של סימני פיסוק של חלק גדול מהכותבים. כבוד לשפה אינו משהו שצריך לזלזל בו. במקומות אחרים בעולם כשאדם פותח את הפה מיד ברור האם מדובר באדם משכיל או באדם חסר השכלה, ואני, למשל, עדין חושבת שהשכלה היא ערך שיש לשאוף אליו ולא לזלזל בו.

למעלה