בוקר טוב עולם..

natali323

New member
והגג פתוח-שכחת?

יורד גשם אני מתחת לשמיכות בשעות האלה אפרוח

natali323

New member
מצטערת אפרוח

אנחנו כנראה לא עלאותו גל אתה 4X4 ואני רק 323

אווווו איזו הפתעה... ../images/Emo39.gif ......

התעוררת מוקדם.. נטלי מה שלומך? אני מאוד רוצה לשיר לך..זה בסדר מבחינתך.. שאשיר לך שיר?

מקדיש לך נטלי ../images/Emo39.gif

שיר שאני אוהב שכתבה הלחינה ושרה דנה ברגר. סוף סוף ההתחלה -------------------- סוף סוף ההתחלה. מצאתי לי דירה. דירה קטנה ליד הים. סוף סוף ההתחלה. רואים כחול מהחלון. את מה שהשתנה. וכל מה שהיה היה או לא היה. סוף סוף ההתחלה. סוף סוף האהבה. עוטפת את הלב. מה שאבד נשכח נשטף והתרחק. סוף סוף האהבה. נכנס קצת אור מהחלון. שמיים בהירים. ושמש של מחר עולה. סוף סוף ההתחלה.

natali323

New member
בעיניין הסוף

אני דווקא אהבתי את נורית גלרון להתראות מתוק שמור על עצמך תן לשמיים לחבק אותך פעם ברוח ופעם בחום אולי פעם תזכור איך אהבנו היום להתראות מתוק שמור על עצמך תן לשמיים לכסות אותך פעם בגשם פעם בטל אולי פעם תחשוב אם אהבנו בכלל מתוק שלי לא אשכח אותך הלב שלי פעם שכח פעימה בגללך להתראות מתוק שמור על עצמך איפה שתהיה יהיו שמיים בשבילך פעם בחושך פעם באור אולי פעם תשכח או לתמיד תזכור אני יודעת שלא היה מה שחשבנו ולא פעם נזכרת איך פעם אהבנו להתראות מתוק ועל חייך שמור אולי פעם תשכח אולי פעם תחזור מתוק שלי לא אשכח אותך הלב שלי פעם שכח פעימה בגללך להתראות מתוק ועל חייך שמור אולי פעם תשכח אולי פעם תחזור (וכל זה מוקדש לנסיך הכושי שלי) אפרופו אפרוח- אתה כושי או נסיך?

למעלה